- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Tamam bunada baslayabılırz esmanın yanında..Bu da ayet canım dua maksadıyla okunabilir.
Her bırınden faydalanalım insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bunada baslayabılırz esmanın yanında..Bu da ayet canım dua maksadıyla okunabilir.
Neye başlarsan başla beni eklemeyi unutma kuzumTamam bunada baslayabılırz esmanın yanında..
Her bırınden faydalanalım insallah
Her zaman aklımda olan bir liste var yani hep belırlı kısıler bundan sonra grup acarsam ztn direk o kısılerı etıketleyıp baslıcam bunlardan 1 taneside tabıkı sensınNeye başlarsan başla beni eklemeyi unutma kuzum
لَيْسَ لَهَا مِن دُونِ اللَّهِ كَاشِفَةٌ
“Leyse lehâ min dûnillâhi kâşifetun.”
Meali:: Onu Allah’tan başka açacak kimse yoktur.
Bu Âyet-i Kerimi hatmi 70.bin veya (125.bin) olup,bu hatmi yapan Allah’ın bir çok lütfuna nail olur.Bir kaç gün içinde bu hatmi yapan kimse bundan sonra her gün en az (313) defa okumağa devame etmelidir.
Canım ben bu ayeti tecrübe ettim.
Çok sevdiğim bir ayettir.
Morrmeneksee
Kuzum ben arastıryım haftaya ya latıfın yanında okuyalım o zmn. 1 tane salavatı kubra bırde bu ayet olsunMorrmeneksee okuduk canım Allah kabul etsin hepinizden Allah razı olsun buarada kızlar
Morrmeneksee Canım bu arkadaşın yazdığı ayet çok güzel gerçekten bizde çok fayda gördük ama ben abdestsiz okunmuyor diye biliyorum
Ben yanlış mı yazdım @cheryyQueenKIZLAR BEN YAZMASAMDA SAAT 21.00 DAN SONRA SIRADAKI GÜN ARKADASLARIMIZ ICIN OKUYABILIRSİNİZ
SIRA 4.GÜN ARKADASLARIMIZ DA
Magnifiaque ve mavispreyboya
Yaaa 3 oldu bu hep bu arkadaşla karıştırılıyorum daha öncede 2 kişi daha ekledi onu ben zannedipBen yanlış mı yazdım @cheryyQueen
Anla sen cnm ya degistir adiniYaaa 3 oldu bu hep bu arkadaşla karıştırılıyorum daha öncede 2 kişi daha ekledi onu ben zannedip
Kuzum ben arastıryım haftaya ya latıfın yanında okuyalım o zmn. 1 tane salavatı kubra bırde bu ayet olsun
Yok kız oyle degıl mesela bu hafta salavatı fatıh okuduk ya dıger hafta onu degıstırp cok az olmak sartıyla yıne 5 6 tane bu sureyı koyabiliriz.. Daha net degıl zatn reglken OKUNABİLİR mı netlesmedi dahaCanım bitince mi okusak ya fettah da okuyoruz ya hepsi birlikte çok zor olur ben kumbaralara bile yetişemiyorum hakkınızı helal edin ramazan oruçla bide çocuklar evde olunca baya zorlar gibi