- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Daha yeni değiştirdim kız değiştirememAnla sen cnm ya degistir adini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha yeni değiştirdim kız değiştirememAnla sen cnm ya degistir adini
Yok kız oyle degıl mesela bu hafta salavatı fatıh okuduk ya dıger hafta onu degıstırp cok az olmak sartıyla yıne 5 6 tane bu sureyı koyabiliriz.. Daha net degıl zatn reglken OKUNABİLİR mı netlesmedi daha
GECTIK cnm 4. Gün kısıler deyizHe tamam
Yeni kişiye geçtik mi buarada ?
Allah’im grubun gec kalani ben oldum Kizlar haber etmeye girip yazmadan cikiyorum kusuea bakmayin okuyorum takipteyim
Kız sadece okudum de cık hemen tutmıcaz sözAllah’im grubun gec kalani ben oldum Kizlar haber etmeye girip yazmadan cikiyorum kusuea bakmayin okuyorum takipteyim
Kendi dua grubumu ben yonetiyorum ona bile yetisemiyorum arkadaslar beni idare ediyorKız sadece okudum de cık hemen tutmıcaz söz
Rabbim kabul etsin inşallah
Dünkü atılan ayetimi dıyosun canım..Arkadaşlar dua yerine geçip geçmediğini iyi bilip söyleyin Kaş yapayım derken göz çıkmasın. Ben bu ayetin dua olarak okunduğunu duymadım sormakta fayda var her zaman bahsettiğiniz ayetle ilgili yani
Evet canim kesin bilgim yok ama böyle seylerde dikkat etmek lazm çok fazla ayetleri dua diye aksedenler var tabi sende araştırırsin en nihayetindeDünkü atılan ayetimi dıyosun canım..
Tabıkı. Ztn ilk sorduğum soru reglken okunur mu okunmazmı oluyorEvet canim kesin bilgim yok ama böyle seylerde dikkat etmek lazm çok fazla ayetleri dua diye aksedenler var tabi sende araştırırsin en nihayetinde
Bende o yüzden dedim hiç dua olarak duymadım ben şüpheden kaçmak için onlarında okumuyorum zikir yerine geçen şeyler var bazı ayetlerden alınmaTabıkı. Ztn ilk sorduğum soru reglken okunur mu okunmazmı oluyor
Ben diyanetten kitaplardan bakıyorum arastırmya calısıyorum bılıp bilmeden yanlıs bırsey asla yaptırmak ıstemem. Banada okunmaz dıe geldı.. kurandan bır ayet cunku.
Sadece ıhlas nas fatıha da korunmak ve dua amacıyla okunur zıkır ve salavatlarda onun dısında hiçbirsey okunmaz dıe biliyorum.