- 26 Nisan 2021
- 98
- 128
- 30
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Eğer hala devam ediyorsa lütfen beni de ekleyin ya Latif isminin çok faydasını gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm listeden eksılen olursa ekleyım senı de insallah.. Haftada 1 donecez katılmayan arkadaslarımız olursa yenı arkadaslar ekleyerek devam edecez zaten.. Arada hatırlat takipte kal hattaEğer hala devam ediyorsa lütfen beni de ekleyin ya Latif isminin çok faydasını gördüm
Kizlar kusura bakmayin ben biraz ihlal yedim de ama hakkinizi helal edin insallah okurumKIZLAR 1 BİLDİRİM YAPMAYAN ARKADASIMIZ KALDI
L Livagul ONUNDA HESABI PASİFTİ AMA KALKMIS MESAJLARI GORMEDİ BIZ HER IHTIMALE KARSI OKUDUK YA LATİFİ VE SALAVATI YANI KUMBARADA VARDI BEN KUMBARADAN BAĞISLIYORUM H M VE @burcusami NİYETİNE..
@MAGNİFİAQUE ARKADASIMIZ DA ZATEN OKUMAYA BAŞLADIM DEMISTI BİTTİĞİNDEN EMINIM..
KIZLAR BOYLECE HATİMİNİZ TAMAM OLUYOR ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
@burcusami ve H M
Ozelden yazdım cnmm sana..Kizlar kusura bakmayin ben biraz ihlal yedim de ama hakkinizi helal edin insallah okurum
Tqmam canim cok sagolun allah razi olsun hakkinizi helal edinOzelden yazdım cnmm sana..
1 gun arkadaslar ıcın okumana gerek yok kumbaradan hallettik..
2.gun arkadaslar ıcın okumaya baslayabılırsin
Helal olsun cnm..Tqmam canim cok sagolun allah razi olsun hakkinizi helal edin
Amin..@Lifelight Saliha40 kızlar bende okudum Allah dualarınızı kabul etsin insallah hersey gönlünüzce olsun..
Buraya gelip müjde vereceğiniz günleride görürüz insllah
Bana olmadıKIZLAR YA LATİF ÇEKERKEN MÜTHİŞ BIR AĞIRLIK ÇÖKÜYOR.. SİZDEDE OYLE Mİ?? .
Her iki arkadas icin okudum allah kabul etsin insallahLife light ve kendim için okudum .. rabbim dualarımızı kabul etsin ins...
KIZLAR YA LATİF ÇEKERKEN MÜTHİŞ BIR AĞIRLIK ÇÖKÜYOR.. SİZDEDE OYLE Mİ??