- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Olsun. Cnm. Ben sıze pazartesi dedıgım ııcn yalancı cıkmamak adına bekledim yoksa iyi olmus ne kdr erken o kdar ıyı..2 dk da ne hale getirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun. Cnm. Ben sıze pazartesi dedıgım ııcn yalancı cıkmamak adına bekledim yoksa iyi olmus ne kdr erken o kdar ıyı..2 dk da ne hale getirdim
Aynen cnm toplamda oyle oluyor.2080 esma
12 salavat
Demi yanlışım yok
Ben okudum.. 500 de fazla çekmişim.Aynen cnm toplamda oyle oluyor.
Ayrı ayrı 1040 okuyup bağıslacaksın ama
KUMBARA alıyorum o zmn cnmBen okudum.. 500 de fazla çekmişim.
Evet cnm..H M ve burcusami kardeşlerim için okudum Allah kabul etsin dualarını.
Morrmeneksee canım bu akşam 9 da 2. gündeki arkadaşlara geçeceğiz değil mi? Tam anlaşılsın diye soruyorum canım.
Eşim bitirince bildirim yaparim
Bend ekendime ve burcusami arkadSimiza okudum inşallah 350 fazladan okuduğum varEvet cnm..
İnsallah başladııgmızı dıger arkadaslarda gormustur
KIZLAR BAZI ARKADASLARIMIZ BAŞLAMIS BİLE.. SİZDE BAŞLAYABILIRSINIZ.. DUALARIMIZ ILK SAYFADA SABIT HEPSINI ORAYA YAZDIM BUGUN 1. GUN ICIN OKUNACAKLAR DIE YAZDIM YANI
burcusami ve H M için okunacak..
KUMBARA ICIN BIRIKTIREBILIRSINIZ.. BİR ARKADSIMIZIN HESABI PASIF SÜPHELİ KALDIM BİRAZ..
Z zinciriye
L Livagul
burcusami
mutlulukbenihicbirakma ve kardesi
namaste21 ve eşi
Gelincik78
Magnifiaque
A arkadasimes
Saliha40
H M
5 528mucizemmm
Canım normalde bu aksam baslayacaktık coğu arkadas yanlıs anlamıs bugun den baslamıslar o yuzden bugun baslamıs olduk.. Aksam saat 21.00 da ya Fettahta oldugu gıbı bildirimleri toplaycm ve dıger 2 arkadasa gecmıs olacaz..Canım bende bugün anladım başlamıştık zaten daha bitmedi ama bitince yazarım şimdi yeni arkadaşlara yarın mı geççez bu akşam mı tarihle yazarsak karışıklık olmasın die ❤
Tamam aksam saat 9 da 2. Arkadaslara gececez bıldıgıniz olsun...Eşimde okudu bugünki arkadaşlara canım Morrmeneksee
H M ve burcusami arkadaşlarımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canım MorrmenekseeKIZLAR BAZI ARKADASLARIMIZ BAŞLAMIS BİLE.. SİZDE BAŞLAYABILIRSINIZ.. DUALARIMIZ ILK SAYFADA SABIT HEPSINI ORAYA YAZDIM BUGUN 1. GUN ICIN OKUNACAKLAR DIE YAZDIM YANI
burcusami ve H M için okunacak..
KUMBARA ICIN BIRIKTIREBILIRSINIZ.. BİR ARKADSIMIZIN HESABI PASIF SÜPHELİ KALDIM BİRAZ..
Z zinciriye
L Livagul
burcusami
mutlulukbenihicbirakma ve kardesi
namaste21 ve eşi
Gelincik78
Magnifiaque
A arkadasimes
Saliha40
H M
5 528mucizemmm