- Konu Sahibi Morrmeneksee
Magnifiaque okudum canım rabbim kabul olan dualardan eylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum rabbim kabul etsin insallahhh
Canim okudum allah kabul etsin me muradin varsa olur insallah22.00 ıle 01.00 arası
.6.GECE DUA SAHİBİ Magnifiaque
DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Estagfirullah Estagfirullah Estagfirullah
Elhamdulillah
Allahhumme salli ala seyyidîna Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Rahmetînden sual olunmaz Allah’im senden istiyorum Sen ol der dersen olur lutfen ol de olsun Mervenin gonlundeki duasini nasip et bekledigi haberi bir an once almasini hayirlisiyla islerini yoluna koymasini nasip et Allahu hu melikun semiûn kadirûn kerimun halimûn latifun alimun muinun sadiq isminin hurmetine senden istiyorum dualarini kabul et dugum olmus islerini coz yuvasina huzur bereket nasip et
Ilk once dua grubundaki arkadaslari olmak uzere butun evlat sahibi olmak isteyen herkese sonra Merve ´ ye hayirlisiyla ikiz nasip et Evlat hasretini dindir Allah’im
Mervenin duasina ortak olan herkese de en kisa zamanda gonullerindekini nasip et
Amin
YAPILIŞI
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR = "YA LATİF"
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI = 2378
DUA SAHİBİ =2373 tane (yanı 5 eksık)
SIRASIYLA
2 REKAT HACET NAMAZI (KIZLAR SADECE DUA SAHIBI KILACAK BIZ DEIL)
14 TANE SALAVATI FATİH (dua sahb. 16)
Allahümme Salli ve Sellim ve Barik Ala Seyyidina Muhammedinil Fatihi lima Uğlika vel Hatimi li ma Sebeka ven Nasırıl Hakkı bil Hakkı Vel Hadi ila Sıratıkel Müstekıymi Sallellahü Aleyhi ve Ala Alihi Ve Ashabihi Hakka Kadrihi ve Mikdarihil Aziym.”
14 TANE =ESTAĞFURULLAH (DUA SAHIBI 16)
14 TANE =ALLAHUEKBER (DUA SAHİBİ 16)
14 TANE =LA ILAHE İLLALLAH (DUA SH. 16)
14 TANE =SALAVAT (DUA SAHIBI 16)
1 FATİHA VE SONRA
YA LATİF BELİRTİLEN RAKAMDA ÇEKİLECEK...
BUNLARIN HEPSİ BITTIKTEN SONRA SON OLARAK
14 TANE (DUA SAHİBİ 16)
Okunacak salavat:”“Esselatü ves-selamü aleyke yâ seyyidi Yâ Resulullâh .Huz bi yedi,kallet hileti,edrikni bi-lutfike ve keremike yâ sahibel lutfu vel ihsan.Ya Rahmeten lil âlemin, okuyacağız..
VEEE HATİM TAMAM
Kizlar okuyan hepinizden Allah razi olsun Cok tesekkur ederimMagnifiaque canım sende tamamsan hatımın tamam Allah kabul etsin insallah
Olursa beni de ekler misin canımKızlar salavatı kubra bırzcık uzun ama kısı bası 1 defa. Okusak 10 tane eder hatımlerın yanında ne dersınız cok fazıletli
Bugun liste bitiriyor tekrar baslayacagımız zaman etiketlerim cnmOlursa beni de ekler misin canım
Eş zamanlımı okunacak canım.Kızım üni sınavına hazırlandığı için katılmayacak.Eşim katılabilirmi onun yerine canım..Ben onun bildirimlerini yapıcam
Ya fettah da ılerledıgımız gıbı ılerlıcek.. Yanı 1 gun zamanımız olacak yıne.. Ama rakam cok az dusuyor 2 kısı okunması taraftarıyım ben. UygunsaEş zamanlımı okunacak canım.Kızım üni sınavına hazırlandığı için katılmayacak.Eşim katılabilirmi onun yerine canım..Ben onun bildirimlerini yapıcam
Ya latîfın yanında 1 tane okuruz. Uzun dıe 1 tane diyorum ama kolay okunan tarzda uzun hızlıca okunup bitiriyor..Salavatı Kübra ya bende katılmak isterim canım olursa
Esinizı esma ve salavata ekleyım buda benden sıze ufak bır hedıye olsunTamam canım.Beni ve eşimi ekleyebilirsin.Onuda alıştırdım esma zikretmeye .Duramıyor artık benide yaz diyorZaten kadir gecesine katmadım diye üzüldü...Önce mırın kırın yapan adam şimdi esma dua hep okumak istiyor.İnanırmısın canım ben ona 3 4 yıldır esma çekmeye başlattım.Adamın huyu suyu değişti.Aksi sinir bir adamdan şeker gibi bir adama dönüştü.
Bende de inanılmaz değişiklikler oldu. Göremediğimi görmeye anlayamadığımı anlamaya başladım.
Biz direk bir dilek için fokslanıyoruz.Olmayınca sanıyoruzki işe yaramadı filan diye ..Öyle muazzam değişiklikler oluyorki
Ayy gerçekten mi çok sevinecek çok teşekkürler..❤Esinizı esma ve salavata ekleyım buda benden sıze ufak bır hedıye olsun
Ya fettaha basladım baslayalı ıcım cok ferah benımde
Ekledım bile.. ALLAH kabul etsın insallahAyy gerçekten mi çok sevinecek çok teşekkürler..❤