- 18 Mart 2019
- 556
- 524
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Kızlar şuan okuyorum az kaldı yaa hızlı okuyamıyorum çünkü yeni başladım ya dilim sürtüşüyo yanlış okuyo gibi oluyorum onun için yavaş yavaş gidiyorum kusura bakmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildircem yarım saate falan inşAllahKızlar şuan okuyorum az kaldı yaa hızlı okuyamıyorum çünkü yeni başladım ya dilim sürtüşüyo yanlış okuyo gibi oluyorum onun için yavaş yavaş gidiyorum kusura bakmayın
Günlük mü dıyorsun cnm..Bence 2 taneyi yapabiliriz kendi fikrim tabi
Ben bu mesajınızı sanırım 1 kişi daha ekleyelim yani günde 2 kişi yapalımmı die algıladım pardonZorlandınızmı kızlar.. Eger 1 kısı ekleyelım rakam cok dıyosanız ekleyebılırım..
Olsun cnm 2 kısı bıraz zorlar gibi.. Ya fettah grubuda varya bırz bizlerin o acıdan..Ben bu mesajınızı sanırım 1 kişi daha ekleyelim yani günde 2 kişi yapalımmı die algıladım pardon
Tm yazmadım farzedin :))Olsun cnm 2 kısı bıraz zorlar gibi.. Ya fettah grubuda varya bırz bizlerin o acıdan..
Ya FETTÂH zikrinde öyle olmuyor du benim de dilim sürttü okurken bunu biraz ilk gün ya bugün alışır inşallah sonraki günlerKızlar şuan okuyorum az kaldı yaa hızlı okuyamıyorum çünkü yeni başladım ya dilim sürtüşüyo yanlış okuyo gibi oluyorum onun için yavaş yavaş gidiyorum kusura bakmayın
Canımcım 1 arkadastan da bıldırım gelsın insallah hatmın tamam okuyodur ztn suanYa FETTÂH zikrinde öyle olmuyor du benim de dilim sürttü okurken bunu biraz ilk gün ya bugün alışır inşallah sonraki günler
Ya evet aşırı sürtüşüyo onun için çok yavaş gidiyorum yanlış olmasın diyeYa FETTÂH zikrinde öyle olmuyor du benim de dilim sürttü okurken bunu biraz ilk gün ya bugün alışır inşallah sonraki günler
İnşAllah bir kaç güne alışırızYa evet aşırı sürtüşüyo onun için çok yavaş gidiyorum yanlış olmasın diye
Yaa tamam kuzum sağolunCanımcım 1 arkadastan da bıldırım gelsın insallah hatmın tamam okuyodur ztn suan
Amin kuzum Allah razı olsunOkudum canım Allah kabul etsin Rabbim dualarını tez zamanda kabul etsin inşAllah
Çok normal böyle karışıklıklar olması. sende canını sıkmaİLK GÜNLER DÜZEN ACISINDAN KARIŞIKLIKLAR OLMASI GAYET DOĞAL AMA GRUBU OTURTTURURSAK SU GIBI AKAR.. SİZDEN RICAM SABIR SÖZ VERIYORUM DAHA DÜZENLİ OLACAK SUAN YA FETTAH GRUBUMUZDA OLDUĞU GIBI.. BU HAFTA BU ŞEKIL DEVAM
Kusura bakmayin geciktim ama Ayy ben dun yazmisim cevaplamadan uyumusum okudum benBiraz senınkı aceleye geldı gibi oldu ama sonu güzel olacak insallah.. Hızlı bitiyor.. 3 hafta boyunca donelım bu hatimi.. Cok fazıletli