• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan ya kızlar bişey soracağım

• Konu Sahibi Konu Sahibi CoskuylaYasamak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
C

CoskuylaYasamak

Ziyaretçi
merhaba kızlar ya benimde nişan var takı bakmaya cıkacagız ama anneminde yanımda gelmesi gerekirmi bilemedim yaa siz annelerinizi yanınızda götürdünüzmü birde ben bu işlerden anlamam pek ne istenir dahsı istenirmi yoksa s,z bilirsinizmi denir siz ne yaptınız acele cevap yalnız bi kaç günüm var :)))delikafadulden

nişan alışverişine kayınvalidem annem ben gitmiştik..2.kez gittiğimizde nişanlım da gelmişti..ama takı alınırken tektim..
ben bişey istemedim..nişan alışverişinde de takı alışverişinde de gerek yok dedim dedim ama alınıyo tabii..
bence annenin gelmesinde sorun olmaz..tabii kişiden kişiye değişebilir.

Merhaba canı hayırlı olsun öncelikle ben hiç kimseyi götürmemiştim ikimiz beğenip almıştık alyanslarımızı size kalmış yani :1hug:

annenin gelmesinde bi sakınca yok ben eşimle gitmiştim,yengeside vardı benim kuzenimde tabii ilk gidişşimizde,sora eşimle gittik.takı seti bilezik yüzük flan alınıyo işte,bütçeye göre biz bişe istemedik.

Öncelıkle hayırlı olsun canım bence annede gelsın sana bır fıkır olur alıŞverıŞte

ya işte bitanem yanımda deil onunla cıkamayız benm annem gelse bile karışmaz yani bana bırakır ama ben bilmemki hiç bu işleri ne denir ne yapılır off ne işlere bulaştım ben :)kafamçokkarıştı

canım hayırlı olsun bence asla tek gitme yanında gerektiğinde senin söyleyemiyeceklerini söylecek birni götür teyze yenge gibi hangisi daha cok aktifse onu götür bence annen herseye karısamaz orda cünkü birsey dese sonradan laf olur nişanlında yanında olmayacak galiba
sen altın veya diğer seyleri isteyemezsin eğer onlarda alalım demezlerse bunları uygun yollu hatırlatacak biri olsun yanında a.s.

aslında bence ikinizin arasındaki birşey ben şimdiden öyle takı seti vs istemediğmi söylüyorum ama karşı taraf adettir bütçemize göre alacağız diyor. öyleyse en güzel biz ikimiz gideriz diyoruz çok yakın ikide arkadaşımız gelirse uygun güzel yorulmadan usulünce herşeyi yerine getiririz diyoruz ama bu karşı tarafada bağlı. ilerde laf söz olur gibi düşünüyorsan mutlaka teyze yada kuzen gibi birini götür. ben şahsen annemle kavga eder dönerim hiç anlaşamayız.

canm ben de annemle gittim hatta amcamın kızı bile vardı ne sorunu olucak canm annenle gitmek istiyosan tabi ki gidiceksin sonuçta fikir alman gerektiğinde en sağlam kaynak annedir :))

kayınvalidem ennem aşkım ben 4 ümüz gittik.

ne yapabiliceklerse onlar der zaten bilezik beğen derler. sonra sayısınıda kuyumcuya söylerler bizde öyle oldu.. 5 tane aynısından olsun mu dedilertamam dedim. düğünde de 5 tane başka model yaparız dediler.

seti de yine ben beğendim. öyle oldu bitti işte...
ailecek gitmiştik biz..:)

merhaba kızlar ya benimde nişan var takı bakmaya cıkacagız ama anneminde yanımda gelmesi gerekirmi bilemedim yaa siz annelerinizi yanınızda götürdünüzmü birde ben bu işlerden anlamam pek ne istenir dahsı istenirmi yoksa s,z bilirsinizmi denir siz ne yaptınız acele cevap yalnız bi kaç günüm var :)))delikafadulden

bence hiç anneleri katmayın canımnişan çarşısına...tamam elbise, ayakkabı felan alınır da kayın validenin yanında sütyen, gecelik nasıl seçeceksin...biz altın falan almaya kayın validem, sevgilim ve ben gittik,anneme gerek yoktu. ama diğer alış veriş sözlümle ikimiz yaptık.mobilya bile öyle...sonuçta biz oturacağız,annelerimize laf düşmez.tabii bir de bizde maddi destek az aldık ondan da olabilir.annesi babası veriyorsa parayı mecbur beraber çıkmanız gerekebilir.o zaman da kafana göre, işte uygun fiyatlı ama beğeneceğin şeyleri gösterirsin, geri çevircekleribni sanmam,fiyat çok uçuk olmadıkça..umarım her aşamanız keyifli olur:)sevgiyle,hayırlı olsun:))

gerek yok,ama böyle küçük ayrıntılara takınmamak lazım,içinizden geldiği gibi davranın:;)

Back