:) doğru diyorsun çok hızlı geçiyor ,her beğendiğimi alacak kadar durumum yok da :) ıvır zıvırları ben alıyorum ,ailem yatak odası porselendi onları alıcak zaten bi kısmı nişanda toplananlarla ödenir , erkek tarafına gelince düğünde takılan bilezikler kalıyormuş bende sadece, geri kalan alınıyormuş bizde öyle adet yok ama onlarda böyle, yapacak birşey yok , bizde nişanda düğünde de altınlar gelin damada kalır gerekirse sadece para alınır ,ama karşıda böyle olduğu için nişanı da biz alacağız eşyalara harcayacağız, bilezik hariç altınları vs de o taraf alacak onlarla ödeyecek, bu nedenle 1 2 milyarlık idarelik alıp da ucuza kaçmak istemiyorum ne istersem almayı düşünüyorum idarelik düşünmüyorum , kısacası evlendiğimizde borç kalmayacak üstümüze ,
canım oyle sacma seymı olur ya dugunde ne takıldıysa gelınle damadındır o ne demek sadece bılezıklerı vermek gerısını erkek aılesı alıcak demek ha ılk defa duyuyom ben boyle bısey ama neyse artık madem adet adı altında ıslerıne yarıcak adetıde bulmuslar sen sevıosan aılelerde onayı verdıyse kımseye bısey demek dusmez ama cok sasırdım bak yıne sınırlenıcem sımdı:)))