• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ya kızlar bi bakın hele :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ttwity

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
43
0
16
İstanbul
merhaba kızlar , size bişey danışmam gerekiyor, nişanlım memur ben de memurluk bekliyorum , herhangi bir şehirde yaşayacağız ilk olarak , kiraya çıkacağız ,memurlara da rotasyon geliyor kaç yılda bir bilmiyorum ama bikaç şehir değiştirme olasılığımız var ,nişanlım diyor ki mobilyaya fazla para vermeyelim taşınınca kötü oluyor , şimdilik idarelik olsun evimiz olunca iyisini alırız diyor ama tek şehirde olmayabiliriz sonuçta bir evimiz olsa da bırakıp başka şehire gitme olasılığımız var.

bunlara dayanarak benim sorum geliyor :)
nişanlım bellona ya da istikbalden alalım dedi koltuk ve yemek odasını seçtim
ama gel gelelim bu yemek odaları beni boğuyor çok sıkıcı geliyor resmine bile bakmaya dayanamıyorum :D ayrıca çok da ucuz değil ki yemek odası 5000 yapıyor idarelik alacaksam değmez,koltuğu da tamam istikbalinki güzel onu beğendim,
$grande-kltk-1.webp$istikbal-alvin-yemek-odasi-18052013-1-2.webp

ben bu tarz bişey istiyorum tam benlik aşık oldum resmen bunlara
. tamam çok pahalı 8 9 milyar ama maskoda falan daha uygundur . istikbalden tüm takımı alacağıma bunun masa sandalye bi de büfesini alırım daha iyi gerisini sonra tamamlarız diye düşünüyorum ,
$FO,26929,52,country-antik-yemek-odasi-country-yemek-odalari-327.webp $ashleyyemek89001Custom.webp$Fotoğraf0550.webp$hanedanyemek12500gumuslukharic1Custom.webp$Tam ekran yakalama 17.07.2012 163226.webp

şimdi size soruyorum :) , nişanlımı dinleyip istikbal falan mı alayım yoksa istediğim beğendiğim gibi mi alayım kızlar bana bi akıl verin

bu arada konuyu yemek odası takımına açmam gerekiyordu galiba yanlış olmuş :( neyse artık

Son düzenleme:
selam sanırım avangarde seviyorsun, sabah bir takim önereceğim, renginin görünce şaşırabilirsin, çok tatlı fiyatı da 2990 TL imiş evgör mobilya'da.
$FO,9056,43,valentin-avangarde-yemek-odasi-avangarde-yemek-odalari-071.webp

bir de şu takımları beğenebilirsin.
$1.webp

evgor mobilya'nın sitesine bi bak uygun fiyatlı takımlar var. Evgör Mobilya

selam sanırım avangarde seviyorsun, sabah bir takim önereceğim, renginin görünce şaşırabilirsin, çok tatlı fiyatı da 2990 TL imiş evgör mobilya'da.
Eki Görüntüle 721395

bir de şu takımları beğenebilirsin.
Eki Görüntüle 721396

evgor mobilya'nın sitesine bi bak uygun fiyatlı takımlar var. Evgör Mobilya

teşekkürler cnm :)rengi de çok tatlıymış :) country tarzını görene kadar avangarde seviyordum aslında canım hatta attığın resimdeki bir takımın katalogu da var bende düşünmüştüm bi ara ama country tarzını görünce işe aradığım bu dedim . bi de şöyle bir karar aldım bi kitaplık alıp hem kitaplık hem büfe olarak kullanmayı düşünüyorum ,hem ayrı ayrı yer de kaplamaz hem daha şirin duruyor değil mi

$1674_CAB-03411-03.webp$6a014e5ffea0ba970c0168e7535536970c-400wi.webpEki Görüntüle 721449 $french-country-dining-room.webpEki Görüntüle 721453 $modern-country-yemek-odasi1.webp$yemek-odasi-modelleri-11-02-37.webp

Son düzenleme:
büfenin içine bardak vs. koymak yerine kitap koyman çok güzel olur bence, hem odaya apayrı bir hava katar, hem de orada kitapları her gördüğünde kalkıp bir kitap alıp okuyasın gelir, hem evin daha hoş gözükür bence.
contry tarzını ben de seviyorum. hele beyaz çok yakışıyor. biz de evdeki mobilyaları beyaz'a boyatıp country tarzına dönüştüreceğiz :)
biraz benzesin diye :)
bu arada o sitede gördün mü bilmiyorum, ben de sana birkaç country modeli göstereyim.

$1.webp$2.webp$3.webp

Kesınlıkle sızın begendıklerınız derım.
cok zevklı secımler olmus ılk sayfada country tarzında hangısını alırsanız alın hepsı ayrı guzeller

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesınlıkle sızın begendıklerınız derım.
cok zevklı secımler olmus ılk sayfada country tarzında hangısını alırsanız alın hepsı ayrı guzeller

kızlar içimi rahattınız :) nişanlım da bişey demiyor ama ilk takımın fiyatı gerçekten uçuk takım alayım desen 8 9 yapıyor öyle deyince biraz takıldı tabi ben de takıldım ,araştırınca daha uygunları var hemde güzel , çok şey almak da mantıksız temizliğiyle uğraşmak zor, bi kitaplık masa sandalye yeter aynaymış vitrinmiş gerek yok. belki tvlik de alırım , istikballe aynı fiyata geliyo nerdeyse kızlar bence herkes bunlardan almalı :D :D

kızlar ilgilenenler için burda da güzel şeyler var arasıra indirim de oluyormuş address istanbulda da mağazası var sanırım http://www.coastalhomes.com.tr/collection/coastal_homes_collection_2012.pdf

büfenin içine bardak vs. koymak yerine kitap koyman çok güzel olur bence, hem odaya apayrı bir hava katar, hem de orada kitapları her gördüğünde kalkıp bir kitap alıp okuyasın gelir, hem evin daha hoş gözükür bence.
contry tarzını ben de seviyorum. hele beyaz çok yakışıyor. biz de evdeki mobilyaları beyaz'a boyatıp country tarzına dönüştüreceğiz :)
biraz benzesin diye :)
bu arada o sitede gördün mü bilmiyorum, ben de sana birkaç country modeli göstereyim.

Eki Görüntüle 721468 Eki Görüntüle 721469 Eki Görüntüle 721470

:)) çok iyi düşünmüşsün canım bence de daha da güzel olur evin ,evet bakmadığım model kalmadı internette hepsi de çok güzel , benim kitapçıklarım öksüz kalmasın dedim hem de entel olsun evim :D

kızlar içimi rahattınız :) nişanlım da bişey demiyor ama ilk takımın fiyatı gerçekten uçuk takım alayım desen 8 9 yapıyor öyle deyince biraz takıldı tabi ben de takıldım ,araştırınca daha uygunları var hemde güzel , çok şey almak da mantıksız temizliğiyle uğraşmak zor, bi kitaplık masa sandalye yeter aynaymış vitrinmiş gerek yok. belki tvlik de alırım , istikballe aynı fiyata geliyo nerdeyse kızlar bence herkes bunlardan almalı :D :D

kızlar ilgilenenler için burda da güzel şeyler var arasıra indirim de oluyormuş address istanbulda da mağazası var sanırım http://www.coastalhomes.com.tr/collection/coastal_homes_collection_2012.pdf
Lınk ıcın tskler canım ... Su koltuklarda kı rahatlıga dolaplardakı masalardakı sıklıga bak tam benlık
:69:

nişanlınız hem mobılyaya fazla para vermeyelım dıyor hem bellona ve ıstıkbalden mı bakıyor:53: canım siz hıç alışverışe çıkıp şöyle etrafınıza bakmadınız mı.... istikbal ve bellona en pahalı satan yerler.....ne gerek var okadar para vermeye....senın sectıklerınde daha pahalıymış..:53:...bence cok gereksız ...neden dersen bıraz mobılyacıları gez anlayacaksın bu fıyatlar cok uçuk
ama ne olursa olsun beğenmedığın takımı evıne sokma derım

bellona falan demesinin sebebi elden ödeyecekler taksit yapıp kredi kartıyla ödemeyeceklermiş bir de her yerde servisi var ya nereye gitsek sorun olunca servisini buluruz diye canım gerçi soru olacağını sanmıyorum ama belli de olmaz , istanbulda oturacak olsaydık maskodan falan alırım daha güzel daha ucuz, oldum olası sevmem istikbal falan ama koltuk biraz hoşuma gitti mağazasına bi bakacağım ama yemek odası yatak odası kesinlikle düşünmüyorum dediğin gibi sokmayacağım eve :DD maskoya bi gideceğim daha uygun counrty tarz da varmış şehir dışına da sorunsuz gönderirlerse ordan alırım

Son düzenleme:
bellona falan demesinin sebebi elden ödeyecekler taksit yapıp kredi kartıyla ödemeyeceklermiş bir de her yerde servisi var ya nereye gitsek sorun olunca servisini buluruz diye canım gerçi soru olacağını sanmıyorum ama belli de olmaz , istanbulda oturacak olsaydık maskodan falan alırım daha güzel daha ucuz, oldum olası sevmem istikbal falan ama koltuk biraz hoşuma gitti mağazasına bi bakacağım ama yemek odası yatak odası kesinlikle düşünmüyorum dediğin gibi sokmayacağım eve :DD
yatak odası almayacakmısın ?
nerde yatcaksınız pekı canım (=
baza fılan mı almayı dusunuyorsun yoksa

yatak odası almayacakmısın ?
nerde yatcaksınız pekı canım (=
baza fılan mı almayı dusunuyorsun yoksa

:) yok cnm yani istikbal düşünmüyorum yatak odasını bunları beğendim . ama country tarzı uygun bi yer bulursam başka da alailirim bulamazsam bunları alırım artık .

$FO,9257,47,amiral-avangarde-yatak-odasi-takimi-avangarde-yatak-odalari-075.webp$FO,12068,47,amiral-avangarde-yatak-odasi-takimi-avangarde-yatak-odalari-075.webp
Evinize Layk Amiral Avangarde Yatak Odas

bu arada bunu uyguna buldum bi yerden orası 1 1500 tl daha uygundu herşeyde ama bu ne kadar bilmiiyorum ,ev görden ucuz olduğu kesindir . mobilyacılar çarşısı var sanırım bayrampaşa durağı metrobüsle giderken hatırlamıyorum tam öğrenip yazzarım canım yerini ,

Son düzenleme:
nişanlım dıyorkı mobılyaya fazla para vermeyelım ordan oraya tasıncaz sonra ıyısını alırız???ama bakılan mobılyalar 9 mılyar canım sız fazla para vermeyıp bunları alcaksanız pardon ama tamamen yerlesıp mobılyaları degıstırcegınız zaman ne alcaksınız altın işlemeli mobılyamı??yazık gunah ya sırf marka adı var dıye verıosunuz o kadar para bı gezın neler var alırsın butun mobılyayı 5 mılyara bı takıma bukadar paramı verlır gecıcı durum ıcın, ben yatakodası takımı yasamünitesi yemek masası peşin olarak aldıgımız ıcın 2.750 ye aldım 4000 dı normal tutan fıyatıkı yatak odam bıldıgın ya ıstıkbal ya bellona sımdı hatırlamıom tam reklamlarda cıkan bı yatak odası takımı vardı onun aynısı ama özel ımalat edılen yerınden aldık kı esım bu bılınen fabrıkaların bırınde calısıo al... la baslayan sımdı bılmıom adını yazsam sorun olurmu anlamıssındr kı cok pahalı bı marka bedava verseler almam dedı esım ordan haa suanda cok ucuk fıyatlı mobılyaları var onlarda en ıyı malzeme kullanılıomus ama dıger senın dedıgın gıbı 8-9 mılyarlıklarda bıldıgın sunta kullanılıomus mesala veya 2.sınıf mdf ozellıkle koltuklarda kı daha neler neler fazlada acmıyım ama anladın ıste

nişanlım dıyorkı mobılyaya fazla para vermeyelım ordan oraya tasıncaz sonra ıyısını alırız???ama bakılan mobılyalar 9 mılyar canım sız fazla para vermeyıp bunları alcaksanız pardon ama tamamen yerlesıp mobılyaları degıstırcegınız zaman ne alcaksınız altın işlemeli mobılyamı??yazık gunah ya sırf marka adı var dıye verıosunuz o kadar para bı gezın neler var alırsın butun mobılyayı 5 mılyara bı takıma bukadar paramı verlır gecıcı durum ıcın, ben yatakodası takımı yasamünitesi yemek masası peşin olarak aldıgımız ıcın 2.750 ye aldım 4000 dı normal tutan fıyatıkı yatak odam bıldıgın ya ıstıkbal ya bellona sımdı hatırlamıom tam reklamlarda cıkan bı yatak odası takımı vardı onun aynısı ama özel ımalat edılen yerınden aldık kı esım bu bılınen fabrıkaların bırınde calısıo al... la baslayan sımdı bılmıom adını yazsam sorun olurmu anlamıssındr kı cok pahalı bı marka bedava verseler almam dedı esım ordan haa suanda cok ucuk fıyatlı mobılyaları var onlarda en ıyı malzeme kullanılıomus ama dıger senın dedıgın gıbı 8-9 mılyarlıklarda bıldıgın sunta kullanılıomus mesala veya 2.sınıf mdf ozellıkle koltuklarda kı daha neler neler fazlada acmıyım ama anladın ıste

:) bu ne sinir ablacım sakin ol biraz :) ,teşkürler fikirlerin içi ayrıca ama yanlış anlaşıldım sanırım ,ben geçici alacak olsam 1 milyarlık da alırım ama kalıcı bişey alayım diyorum , ama karşı taraf istikbal vs olsun dediği için ve de onlar geçici olarak kullanılamayacak kadar pahalı olduğu ve ben en az 5 10 yıl kullanmak zorunda olacağım için onun yerine benim beğendiklerim olsun diyorum .beğenmeyip 2 3 milyara alsam tekrar değiştirince de bisürü para, aslında sorun evimin olmaması,olacak olsa da sürekli aynı evde kalmama ihtimalimizin olması, ben markanın peşinde değilim kaldı ki beğenmiyorum zaten :) benim beğendiklerimi de senin aldığın yerlerden uyguna bulacağım inşallah , benim sorum 2 3 kez taşındığımda mobilyalarda sorun olur mu kirada olacam diye de beğendiğimi almayım mı ki yani sonuçta eşya da önemli bence ,öf bunlar da ne stresli şeyler ya düşün düşün biyere varılmıyor :(

Son düzenleme:
:) bu ne sinir ablacım sakin ol biraz :) ,teşkürler fikirlerin içi ayrıca ama yanlış anlaşıldım sanırım ,ben geçici alacak olsam 1 milyarlık da alırım ama kalıcı bişey alayım diyorum , ama karşı taraf istikbal vs olsun dediği için ve de onlar geçici olarak kullanılamayacak kadar pahalı olduğu ve ben en az 5 10 yıl kullanmak zorunda olacağım için onun yerine benim beğendiklerim olsun diyorum .beğenmeyip 2 3 milyara alsam tekrar değiştirince de bisürü para, aslında sorun evimin olmaması,olacak olsa da sürekli aynı evde kalmama ihtimalimizin olması, ben markanın peşinde değilim kaldı ki beğenmiyorum zaten :) benim beğendiklerimi de senin aldığın yerlerden uyguna bulacağım inşallah , benim sorum 2 3 kez taşındığımda mobilyalarda sorun olur mu kirada olacam diye de beğendiğimi almayım mı ki yani sonuçta eşya da önemli bence ,öf bunlar da ne stresli şeyler ya düşün düşün biyere varılmıyor :(

yok canım ben sınır olmadım sasırdım sadece mobılyaya fazla para vermeyıp baktıklarını gorunce:)bende kıracıyım 7 ay oldu daha evlenelı ve alırken cok arastırdım sen suanda 20 mılyar verıpte alsan bıle bu mobılyalar malesefkı 3-4 kereden sonra artık menteselerde tutmama gevseme gıbı sorunlar cıkarıomus gercı adam oyle olursa bıseyler yaparsınız dedı ama ben unutttum sımdı oyuzden uyarmak ıstedım ama nısanlının tarafı istıkbal olsun dıyosada o parayı zaten gozden cıkarmıslar aldır gıtsın sen begendıkten sonra hangısı olursa olsun Allah güle güle otumayı nasıp etsın herseyden once

bence siz kendi istediğiniz mobilyaları alın bir ömür kullanın sürekli mobilya değişmeyin derim en sağlıklısı bir kere alın temiz alın derim ki avangard mobilyalar artık bayağı ucuzladı diyebilirim

yok canım ben sınır olmadım sasırdım sadece mobılyaya fazla para vermeyıp baktıklarını gorunce:)bende kıracıyım 7 ay oldu daha evlenelı ve alırken cok arastırdım sen suanda 20 mılyar verıpte alsan bıle bu mobılyalar malesefkı 3-4 kereden sonra artık menteselerde tutmama gevseme gıbı sorunlar cıkarıomus gercı adam oyle olursa bıseyler yaparsınız dedı ama ben unutttum sımdı oyuzden uyarmak ıstedım ama nısanlının tarafı istıkbal olsun dıyosada o parayı zaten gozden cıkarmıslar aldır gıtsın sen begendıkten sonra hangısı olursa olsun Allah güle güle otumayı nasıp etsın herseyden once

amin inşallah hepimize , yanlış yazdım mesajı doğru okuyunca öyle anlaşılıyor haklısın, ben iyisini istiyorum kendisine kalsa daha uygununa bakar da kalıcı olsun diye düşünüyorum belki de yanlış düşünüyorum .idarelik uygun alınmalı belki ama belki 10 yıl aynı yerde yaşayacağım ,belki de 3 yılda taşınacağım Allah bilir ,

amin inşallah hepimize , yanlış yazdım mesajı doğru okuyunca öyle anlaşılıyor haklısın, ben iyisini istiyorum kendisine kalsa daha uygununa bakar da kalıcı olsun diye düşünüyorum belki de yanlış düşünüyorum .idarelik uygun alınmalı belki ama belki 10 yıl aynı yerde yaşayacağım ,belki de 3 yılda taşınacağım Allah bilir ,

durumunuz varsa neyı begenıyosan onu al ama nısanlınla sen evlendıkten sonra zorluk cekceksen eger sız oduceksenız guzel ama uygun fıyatada cok mobılya var daha uygun olanlarına bak zaten oyle cok sık tasınmıcaksan sorun olmaz ıcıne sınsın en onemlısı o uygun olsun dıyede begenmedıgın bıseyı evıne sokma pısman olursun sonradan bunlar sureklı alınan seyler degıl sonucta bulasık makınesınde aceleye geldı benım vestel aldım hıc memnun degılım ama daha 7 ay oldu malesef kullanmak zorundayım memnun olmasamda sonucta az para degıl bu tur seyler hayırlı olsun sımdıden guzel telaslar bunlar ev arıyoduk daha dun esya telası dugun telası sımdı 7 ay oldu saka gıbı keske ogunlere donsek yenıdn dugunumuz olsa ruya gıbı gelıp gecıyo bugunlerınde tadını cıkar

durumunuz varsa neyı begenıyosan onu al ama nısanlınla sen evlendıkten sonra zorluk cekceksen eger sız oduceksenız guzel ama uygun fıyatada cok mobılya var daha uygun olanlarına bak zaten oyle cok sık tasınmıcaksan sorun olmaz ıcıne sınsın en onemlısı o uygun olsun dıyede begenmedıgın bıseyı evıne sokma pısman olursun sonradan bunlar sureklı alınan seyler degıl sonucta bulasık makınesınde aceleye geldı benım vestel aldım hıc memnun degılım ama daha 7 ay oldu malesef kullanmak zorundayım memnun olmasamda sonucta az para degıl bu tur seyler hayırlı olsun sımdıden guzel telaslar bunlar ev arıyoduk daha dun esya telası dugun telası sımdı 7 ay oldu saka gıbı keske ogunlere donsek yenıdn dugunumuz olsa ruya gıbı gelıp gecıyo bugunlerınde tadını cıkar

:) doğru diyorsun çok hızlı geçiyor ,her beğendiğimi alacak kadar durumum yok da :) ıvır zıvırları ben alıyorum ,ailem yatak odası porselendi onları alıcak zaten bi kısmı nişanda toplananlarla ödenir , erkek tarafına gelince düğünde takılan bilezikler kalıyormuş bende sadece, geri kalan alınıyormuş bizde öyle adet yok ama onlarda böyle, yapacak birşey yok , bizde nişanda düğünde de altınlar gelin damada kalır gerekirse sadece para alınır ,ama karşıda böyle olduğu için nişanı da biz alacağız eşyalara harcayacağız, bilezik hariç altınları vs de o taraf alacak onlarla ödeyecek, bu nedenle 1 2 milyarlık idarelik alıp da ucuza kaçmak istemiyorum ne istersem almayı düşünüyorum idarelik düşünmüyorum , kısacası evlendiğimizde borç kalmayacak üstümüze ,

Back
X