merhaba kızlar , size bişey danışmam gerekiyor, nişanlım memur ben de memurluk bekliyorum , herhangi bir şehirde yaşayacağız ilk olarak , kiraya çıkacağız ,memurlara da rotasyon geliyor kaç yılda bir bilmiyorum ama bikaç şehir değiştirme olasılığımız var ,nişanlım diyor ki mobilyaya fazla para vermeyelim taşınınca kötü oluyor , şimdilik idarelik olsun evimiz olunca iyisini alırız diyor ama tek şehirde olmayabiliriz sonuçta bir evimiz olsa da bırakıp başka şehire gitme olasılığımız var.
bunlara dayanarak benim sorum geliyor :)
nişanlım bellona ya da istikbalden alalım dedi koltuk ve yemek odasını seçtim
ama gel gelelim bu yemek odaları beni boğuyor çok sıkıcı geliyor resmine bile bakmaya dayanamıyorum
ayrıca çok da ucuz değil ki yemek odası 5000 yapıyor idarelik alacaksam değmez,koltuğu da tamam istikbalinki güzel onu beğendim,

ben bu tarz bişey istiyorum tam benlik aşık oldum resmen bunlara
. tamam çok pahalı 8 9 milyar ama maskoda falan daha uygundur . istikbalden tüm takımı alacağıma bunun masa sandalye bi de büfesini alırım daha iyi gerisini sonra tamamlarız diye düşünüyorum ,

şimdi size soruyorum :) , nişanlımı dinleyip istikbal falan mı alayım yoksa istediğim beğendiğim gibi mi alayım kızlar bana bi akıl verin
bu arada konuyu yemek odası takımına açmam gerekiyordu galiba yanlış olmuş
neyse artık
bunlara dayanarak benim sorum geliyor :)
nişanlım bellona ya da istikbalden alalım dedi koltuk ve yemek odasını seçtim
ama gel gelelim bu yemek odaları beni boğuyor çok sıkıcı geliyor resmine bile bakmaya dayanamıyorum

ben bu tarz bişey istiyorum tam benlik aşık oldum resmen bunlara
. tamam çok pahalı 8 9 milyar ama maskoda falan daha uygundur . istikbalden tüm takımı alacağıma bunun masa sandalye bi de büfesini alırım daha iyi gerisini sonra tamamlarız diye düşünüyorum ,

şimdi size soruyorum :) , nişanlımı dinleyip istikbal falan mı alayım yoksa istediğim beğendiğim gibi mi alayım kızlar bana bi akıl verin
bu arada konuyu yemek odası takımına açmam gerekiyordu galiba yanlış olmuş

Son düzenleme: