ya kızlar bana da bir çare bulun çok şişkoyum

emelcim bravo valla
azimini takdir ettim
resimlerin de çok hoş bu arada inanılmaz güzel kilo vermişsin
saol canım...veriyoruz yavaş yavaş....daha var ama...onlarda gidecek insallah....
ciddi ciddi direk hediyeler için dediğini unuttun sanırım...alınma ama biraz patavatsızsın sen hayatım....neyse olur böyle seyler bazen....alan memnun satan memnun olduktan sonra gez hayatım salına salınada hoplaya hoplayada :))) alınmadın insallah sakaaaa canımmmm....ciddiye alma :)))
duru cum termal sortu nerden siparis ettin ve ne kadara mal oldu söylersen sevinirim canim

canım benim eşim aldı bana...normal magazadan aldı..ama bazıları orjinal olmuyor ben netten arastırayım sana söylerim o siteden alırsın...öptüm seni bye bye...

duru hayatımda hiç kimseye bu kadar kırıldığımı hatırlamıyorum, patavatsız demişsin, hakettiğimi düşünmüyorum sadece samimi görüp takılmıştım, bilseydim böyle hakaret duyacağımı asla muhattap olmazdım bundan sonra yapacağım gibi ayyy moralim çok bozuldu ağlamak üzereyim...

ahhh canım o dertten hep müzdaripiz ama emzirme olayı olduğundan spordan başka 1 şey de yapmak doğru değil galiba 1 de boğazımızı tutabilsek azcık olacak ama ne yapalım sıkıcaz biraz dişimizi bebişler için değer. Şimdiden kolay gelsin sana

aybükeciğim kırmak istemezdim seni kusura bakma fakat ben bu tarz muhabbetleri pek sevmem....ağlancak birşey yok neden ağlıyorsun ki...
sen saka yapmadın saka altından laf attın....
neyse uzatmaya gerek yok....
ister muhatap olursun ister olmazsın o sana kalmıs birsey....

saol Durucum ben tr ye gelmeyi dusunuyorumda yakinda eger alinacak bir yer varsa kendim geldigimde alirdim o amacla sordum, eger oluyosa internetten de siparis ediliyodur sanirim.Öptum seni

arkadaşlar hala kilosunu yazmayanlar var baştan sonuçta söz verdik hadi selmacım memlekette diğer arkadaşlardamı tatilde ben hiç denk gelmiyorum nette.
hadi ben kaybettim ama birinciyi çok merak ediyorum delikafadulden

p.tesi tartılcam bakalım kac oldum...fermemişimdir sanırım derin hastalanınca yürüyüşe cıkamadım kac gündür...

saol hayatım..öksürüyor canım çok...üşüttük sanırım...antibiyotik surup falan veriyoruz...

saol canım benim insallah....arwin nasıl iyimi kokla benim için....öptüm senide bye bye

saol canim, öptum bile :) sen yeterki istebu arada kilolar nasil gidiyo, sanirim sen kazandin yarisi, benim kilo 59,3 te su an yavas ta olsa oynama var, zaten acelem de yok hani , geriye 1,3 kaldi verilecek

kizlar yaklasik 2-3 haftadir yerimde sayiyordum bu sabah tartildim 53,7 geldim bikac yüz gram vermisim tek eskisi kaar kati davranmiyorum kendime gece canim meyva cektigi zaman yiyorum buna ragmen su bikac yüz gram kilo kaybi beni cok mutlu etiiii eski kiloma kavusmak istiyorummmm :)))

ben 55 ıle hamıle kaldım 72 kıloyla dogum yaptım şuan 52 kıloyum hamıleyken dert edıyodum nasıl verıcem dıe ama kendılıgınden gıttı sanırım bırazda bunye meselesı....

ben 55 ıle hamıle kaldım 72 kıloyla dogum yaptım şuan 52 kıloyum hamıleyken dert edıyodum nasıl verıcem dıe ama kendılıgınden gıttı sanırım bırazda bunye meselesı....

kesinlikle öyle cnm ama yemeninde cok büyük rolü var cok sükür gidiyor kilocuklar :1hug:

canancim nerelerdesin uzun zaman oldu canim ya, tekrar burda olmana sevindim.
Bende bu sabah 59 geldim cok sevincliyim, sadece 1 kilom kaldi, dun 5 dilim baklava yedim, ondan önceki gun de yedim baklavaydi, kadayifti,sigaraböregiydi, yani anliyacaginiz bozdum da bozdum ama yinede kilo vermisim sanirim en buyuk rol yuruyuse ait , cunki nerdeyse her gun yuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…