ya kızlar bana da bir çare bulun çok şişkoyum

kızlar bugün tartıldım 77.100 dünle aynıyım ((
evet bugün yarısma sona erdiiiii duyurulur...

duru_24-------------85.100-----------78,4---------77,100 bitiş kilom---------8 kilo verildi..
2-pregant-----------------87----------------
3-huzur84----------------58.300----------52,3----
4-asıye1985------------ 83----------------
5-selın25------------------65----------------60------59,5 bitiş kilosu-----------5,5 kilo verildi..
6-s.ozozel----------------62,800---------
7-demircol----------------60-----------------

evet arkadaslar ben yazdım 2 ayda indiğim kiloyu hadi yarısmaya katılan ismi olan arkadaslar sizde yazın birinci olanı acıklayalım ve hediyelerimizi yollayalım....

Son düzenleme:
durucum ben 2 ayda 10,5 kilo vermis bulunuyorum ama sadece yarisma tarihinden itibaren ki kilomu yaziyorum, yarisma da cok olmadi basliyali hani:uhm:

durucum ben 2 ayda 10,5 kilo vermis bulunuyorum ama sadece yarisma tarihinden itibaren ki kilomu yaziyorum, yarisma da cok olmadi basliyali hani:uhm:

canım haziranda basladıgımız için yuvarlak hesap 2 ay dedim.....haziranın 15 inde basladık o tarihten itibaren verilen kiloyu yazdım ben....yani hesaplarsak tek tek gün olarak 1,5 ay.....
benim yazmıs oldugum 1,5 aylık verilen kilolar dogrumu
senin 65 ti sanırım 1,5 ayda 59,5 oldu doğrumu yanlısmı yazmısım kusura bakma hayatım...

Yok canim dogru yazmissin:içelim: , bana kisa zaman gelmisti ,sanki sadece 1 ay gecmis gibi, burda yazdigim baslangic kilosu 65 ti ve vardigim kilo 59,5 yani aynen dogru, sadece hani öncede verdigimiz kilolar sayiliyosa bende yazim dedim de:asigim:

maşallah size verdiniz kiloları azminize hayran kaldım
bende vericem ama sizi okudukça gaza geldim fena halde

maşallah size verdiniz kiloları azminize hayran kaldım
bende vericem ama sizi okudukça gaza geldim fena halde

insallah sende basarirsin canim, gercektende cok rahatlatici istedigi kiloya sahip olmak, darisi butun isteyenlerin basina
Bu arada kimse yazmamis ben ve duru dan baska, canan dan da haber yok sanirim o tr de su anda,digerleride ya tarihi unuttular yada yarisi biraktilar sanirimCADIARZU

kızlar ben şuan 78 falanım kaybettim yani evde olmadığım için tartı annemde tartılıyordum en son 78 dim bir kilo daha vermiş olsamda farketmez kaybettimkaydirigubbakcemile3

duru_24-------------85.100-----------78,4---------77,100 bitiş kilom---------8 kilo verildi..
2-pregant-----------------87----------------
3-huzur84----------------58.300----------52,3----
4-asİye1985------------ 83----------------78 bitiş kilosu...................5 kilo verdi
5-selİn25------------------65----------------60------59,5 bitiş kilosu-----------5,5 kilo verildi..
6-s.ozozel----------------62,800---------
7-demircol----------------60-----------------

evet arkadaslar ben yazdım 2 ayda indiğim kiloyu hadi yarısmaya katılan ismi olan arkadaslar sizde yazın birinci olanı acıklayalım ve hediyelerimizi yollayalım....[/QUOTE]

duru nerelrdesin kız girmiyorsun hiçç söyle bakiyim emek edip edip biriktirdiğin o 8 kiloyu nasıl verdin çabuk dii bakiimmm benim göbeğime d ebir çare bulun yaaa gün geçtikçe şişiyor sankii ahanda 5 aylık hamile gibiyim

asiye boy kaç senin, gebeliğinde mi aldın kiloları yoksa daha önceden varmıydı

ben 70 le başlamıştım gebeliğe 80 le bitirmiştim, şimdi yine 70 ,m 60 lı kilolarımı özlüyorum inmeye de bir çabam yok istesem inerim de bu sıcakta yapış yapış sporla uğraşamam yaaa zaten nisa yeterince yoruyor, hergün eşime soruyorum ben kilolumuyum diye o da yoook diyor sadece göbek var diyor, göbekte gitse süper olacaksın diyor eşim memnun da ben değilim dur bakalım ne zaman ineceğim 64 ideal kiloma

boyum 172 cm canım.
benim her yerim alıyor kilo yani koca bir popom yada basenim yok her yerim şişman:) ben 78 le hamile kalmıştım yani aldığım kiloyu verdim.
ben 2 yıllık evliyim evlenirken 63 kiloydum ve bana yakışanda o kiloydu 1 yılda 15 kilo aldım bazı nedenlerden dolayı tam diyetisyene başladım kilo verecekken hamile kaldım veremeden şimdi o bir yılda aldığım 15 kilonun hepsini veremesemde 70 kiloya dönmeye çalışacağım bugün kısmetse elma sirkesi alıcam ve ballı elma sirkesini içmeye başlıycam

bendeki göbek hamilelikten sonra oldu dikişin üstünden sanki sarkmış gibi.ve çok şişkinlik oluyor bende

canım buralardayımda cok sık giremiyorum...gezmeler...derin......temizlik derken aksamlarıda yürüyüşe gidip geliyom...dus yap derken bi bakıyom 23:00 olmus saat direk yataga....çünkü sabah derin 6-7 gibi kalkıyor...
canım ben sabahları ac karnına elma sirkesi içtim ılık suyun için ekatarak....sebze meyve ızgara haslama agırlıklı beslendim....tatlı abur cubur hamur işi kuruyemiş makarna pilav yok...6 öğün yedim ara öğünlü....her ana öğünde 1 dilim ya cavdar yada kepek ekmeği...yemeklerden önce su içtim 1-2 bardak....
ve gün içinde 2-2,5 litre su içmişimdir...zorla değil cok susuyarak içiyordum ben...
sabakh tv8 de 10:20 de ebru sallının platesine katılıyorum........öğle aksam arası gezme derin için kosusturma temizlik aksam yemekten sonra 21:00 de 1 saatlik yürüyüş
ve içime sauna termal sortumu giyip tuzumu sürerek(vücudu cok sıkılastıryor ve selülüt hiç kalmadı ) bu kadar canım...ama elma sirkesini bıraktım mide kanseri yapıyormus sirke....meyve ve sebzeleri yıkamak bile tehlikeliymiş...prof dr söylemiş arkadas dedi banada...bıraktım şimdi elm asirkesi içmeyi sadece sıcak su sabah kalkınca aksam yatarkende sıcak su...aslında içilebilinse sürekli sıcak su cok kilo verdiriyor..ben inanmıyordum denedim sürekli küçük sisem var ona yarım saatte bi sıcak su doldurup içmiştim yanındada diyet.karnımda 1 gr yag kalmamıstı...onu kısın yapabiliriz ancak bu sıcaklarda hiç cekilmez sıcak su....
bu kadar canım...

canım sirke içmek mide kanserine yol cıyormus allah korusun ben bıraktım içmeyi sizde hiç baslamatın...elma kromda cok tehlikeliymiş....oda çünkü elma sirkesinden yapılıyormus sanırım...meyve ve sebzeleri sirkede bekletip yıkamak bile tehlikeliymiş...

duru o termal şortlar gerçekten işe yarıyor mu yaaa selülite faydası var mııı, benim doğumdan sonra epey arttı da bi çare bulsam iyi olacak

oohooo sen aşmışsın yahuuu okurken yoruldum vallahii söylerken bile zayıflar insan bu yaptıklarını...

ben spor hariç senin diğer yaptıklarını yapıyorum ama bu sıcakta spor çekilmiyor yaaa, hele o termal şort var ya cayır cayır yakar eminim kıymetli yerlerimi::)))

ben biliyorum sen sırf hediyeleri kapmak için bu kadar azimlisinnn..))

evet hayatım termal sort işe yaıyor bendede doğumdan sonra cok selülüt olustu ama suan hiç kalmadı diyebilirim...tabi sporda sart....evet valla astım canım ben...çünkü rahat değilim bu sekilde...ben kiloya alıskın bi insan değilim...çok rahatsız hissediyorum kendimi....hayatımda ilk defa bu kiloya geldim....benimde eşim diyor gayet hossun falan ama eşlerin söylediğine pek inanmayalım onlar biz alınmayalım üzülmeyelim depresyona girmeyelim diye söylüyorlar...ar...zaten insan aynaya bakınca neyin ne oldugunu görüyor....dar bi badinin bikinini sık bir elbisenin yakısmadıgını görüyor....önde koca bi göbekle basenlerle hiçte hos durmuyor valla giydiklerimiz...o yüzden kimsenin sözüne aldanmamak lazım...ben valla en fazla ekim sonuna kadar dogumdan önceki halime dönmem lazım...
canım ayrıca ben hediye için bu rejimi yapmıyorum rahatsız oluyorum kiloyla dısarı cıkmak istemiyorum kendimi kötü hissediyorum...tatile gideceğim kısmet olursa agustos sonunda 15 günlük...bu halde bikini asla giyemem...o yüzden acele ediyorum birazda agustos sonuna kadar 5-6 kilo daha vermem lazım...hediye nedirki ben bu kadar kilo vermişim kendimi ödüllendirmek için 10 parca sey alırım yani:dance:...hatta aldım bile yeni ciciler...

emelcim bravo valla
azimini takdir ettim
resimlerin de çok hoş bu arada inanılmaz güzel kilo vermişsin

yaaaaaaaa offffff şaka yaptık amma ciddi cevap vermişsin yahuu,hediye için yapmadığını biliyorum tabiki de diğer söylediklerinin hepsine de katılıyorum, ben gebelik öncesi kiloma döndüm de istediğim kiloda değilim, bikinimi de giyiyorum vallahii salına salına,,,ooohhhh sefam olsun yaniiiiiii, artık benim de bahanem var. çocuk doğurdum kardeeşiiimmm

Duru cum termal sortu nerden siparis ettin ve ne kadara mal oldu söylersen sevinirim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…