ya kızlar bana da bir çare bulun çok şişkoyum

kızlar merhaba...bugün benim diyetisyen kontrolüm vardı..1 haftada 1300 gr vermişim..ama iyi haber şu ki bunun 1200 gr ı yağ...yani su ve kas kaybım toplam 100 gr..bu da sağlıklı ve hızlı kilo verdiğimi gösteriyormuş..ödül olarak daha önce verdiğim diyet listeme haftada 1 gün dondurma eklendi...bu arada yağında büyük bölümünü yaklaşık 800 gr ını karından vermişim...yol uzun...durmak yok yola devam..

kızlar merhaba...bugün benim diyetisyen kontrolüm vardı..1 haftada 1300 gr vermişim..ama iyi haber şu ki bunun 1200 gr ı yağ...yani su ve kas kaybım toplam 100 gr..bu da sağlıklı ve hızlı kilo verdiğimi gösteriyormuş..ödül olarak daha önce verdiğim diyet listeme haftada 1 gün dondurma eklendi...bu arada yağında büyük bölümünü yaklaşık 800 gr ını karından vermişim...yol uzun...durmak yok yola devam..

çok güzel hayatım...senin adına sevindim bende devam ediyorum diyete fakat dün misafirim vardı biraz bozuldu ama yarın yine aynı sekilde devam....öpüyorum seni ve oğlusunu....

Kizlar ben oldugum yerde sayiyorum sanirim en son 61,5 gelmistim yani 3,5 kilo kaldi hedefime, oda insallah 1 ay icinde gider de kurtulurum.:emir_bebek:

birinciye ödül var, peki, sonuncuya ne var? :kedi:

canım sonuncuya :eek:klava::eek:klava::eek:klava: bu var canımdelikafadulden muhtemelende bana olcak zaten zopadan başka birşey benim aklımı başıma getiremezdelikafadulden

niye ki sen kilo veremedin mi? ben kendimi düşünmüştüm zopalık olarak. :kızgın: topiki açan benim. homini gırtlak yiyen benim. ama allah cezamı verdi. dilimde kocaman bi yara çıktı. yeyip içemez oldum.

yok canım 3 kilo verdim aslında 4 tüde verdiğim kilo. 2 gündür 1 kilo almışım.ne bileyim ya birinin beni tekrar dürtmesi lazım.hafta sonuda geldi eşim evde şimdi beni aşçı olarak kullanacak gelde yeme

ben pazartesi diyetisyene başlıcam. o zamana kadar evde ne varsa yutuyorum. :kedi:

selam kızlar ben mart annesiyim
74 le hamile kaldım 9 kilo aaldım doğumdan sonra 73 düm 69 a kadar indim ilk ay sonra yani şimdi 76 yımmm üstelik süt de bitti :KK43:((((((( ağlayacam şişkoyum işte şişko

tatlim benim üzülme ya
sakin öyle siskoyum falan diyede düsünme sen üzüldükce bebisinde etkileniyor :teselli:
verilir bitanem kilolar bol su ic baklava tatli börek yeme ... saat 18 den sonra sadece su icmeye calis yada bi elma havuc falan
off bitanem ya inan bende veremicem kesin kalicak su kilolar demistim ama gidiyor metabolizmayi hizli calistiricak seyler yapalim

üzülme olurmu vericeksin sen bu kilolari inaniyorum ben

kızlar yarışmamızın bitmesine az kaldı kilolar ne alemde ben bu sabah tartıldım 53.3 üm yani toplamda 5 kilo verdim ama daha zaman var yoksam yarışmanın birincisi benmi olucam gelsşn hediyeler delikafadulden

9 martta doğum yaptım canım doğumdan çıktığımda 67 kiloydum 73 ile doğuma girmiştim şimdi bebeğim 4 ay 10 günlük ve 53.3 kiloyum ben kiloyu sağlıklı beslenerek bol sıvı alarak ve emzirerek verdim canım hedef 50

X