ya kızlar bana da bir çare bulun çok şişkoyum

p.tesi sabah tartılıyoruz önce...hemen herkes kilosunu yazıyor...agustos basına kadar en cok kilo veren kazanacak....kaybedenler diğer kişiye hediye yollayacak....

Yarın sabah herkes tartılıp yazıyor...ama yalan sÖylemek yok sÖzmÜ....tam kılosunu yazsın herkes...1 agustos sabahı herkes tekrar tartılacak en cok kılo veren kazanıyor..herkes o kıŞıye hedıye lıp yollıyacak okey mı
Şımdı herkes ısmını eklesın alıntı yapıp....

ısım BAŞLANGIÇ KıLO
1-_DURU_24
2-PREGANT
3-HUZUR84
4-ASıYE1985
5-SELıN25
6-S.OZOZEL

Son düzenleme:
abur cuburu kesip yeşil çaya başladınız mı inşallah yoluna girer..,,

ama bence nede olsa emziriyosun ye ye diyenlere saskın aldırış etme..

kuruyemiş, kuru meyve, havuç vs vs..ve bol su...bunlar neyimize yetmez..

tabiki herşeyden tat içinde kalmasın emzirirken ama tıkabasa yiyip emzirme bahanesine sığınmak çok rahat davrandırtıyo insana..

kolay gelsin..

kızlar bendeki tartı dijital değil gramını bilmiyorum bu sabah 83 çıkıyorum adet olucam galiba krnım fena halde şiş sanırım bu beni 1-0 geride başlatıyor ama olsun vericem azimliyim elimde çubuk kraker olmasına rağmenzemuszemus

ben cuma günü tartıldım 72,5 tummm, pazar günü tartıldım 70 imm:1shok:

3 günde vermişim yahuukafamçokkarıştı

ben de anlamadım nasıl oldu ama pantolonum epey bol...

70 ile hamile kalmıştım zaten

ama ben 64 e inmeliyim,lülülülülülü

bakalım yapabilecek miyimalkisalkisalkis

asiye adet olacağım zaman benim de karnım davul gibi olmuştuuu, demek ki senin de tarih yakın

Son düzenleme:
eeee diğerleri nerde öğlen oldu sabah tartılıp yazıcaktık ben baya gaza geldim kaydirigubbakcemile2

ısım BAŞLANGIÇ KıLO
1-_DURU_24 85.100
2-PREGANT
3-HUZUR84 58.300
4-ASıYE1985 83
5-SELıN25
6-S.OZOZEL 62,800

tamam kızlar 2 arkadasımız kaldı kilo yazmayan selin ve pregant
bugün sabah baslamıstır yarısma ....agustos 1 sabahı tartılıyoruz en cok kiloyu veren kişi kazanır...o kişiye bu katılan kişiler hediye alıp yollarlar...anlastıkmı yalan söylemek yok söz ama...öpüldünüz by by

sebze meyve agırlıklı.....hamur işi makarna pilavı abur cuburu kes tamamdır...makarna yada pilav 2-3 kasık yiyebilirsin...

X