- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
yemek yemedim daha bi çorba ısıtıyım gelim hemen bekleyin
kocam bugn iş yemeğinde yada beni kandırdı arkadaşlarıyla mangalda bilemyorum şu an gelnce anlıycam
benmki beklemezgumuscüm bak hayalotcumu örnek al kocasi onu bekliyo
kız akşam 8,5da geliyo zaten erken fln gelmez yani korkmayıntamam sen olmadigi zamanlar aramiza katilirsin
kandırdı beni yalan söylüyo ama ispatlayamıyorumana o mangal yiyeceksen corba icecen oldumu simdi ah su erkekler
o beni kandırmasaydı aç bile kalırdım bugün çorba bile içmeyebilirdimana o mangal yiyeceksen corba icecen oldumu simdi ah su erkekler
o beni kandırmasaydı aç bile kalırdım bugün çorba bile içmeyebilirdim
hayalotun bugünki performansını hiç beğenmedimhayalot eltinmi geldi yine yoksa
hayalotun bugünki performansını hiç beğenmedim
amasyadan işyaptığımız fabrikanın müdürleri gelcek dedi ama yalanı hissediyorum arkadaşları bu ara hep gezmede sadece o eksik gruplarından arkadaşı geldi mangalı aldı bizden kocam arıyo diyoki bu saatten sonra gidip napcaklarsa diyo kendisi mangal için ölür bu aradane dedi sana söyle bakim
hayalotun bugünki performansını hiç beğenmedim
amasyadan işyaptığımız fabrikanın müdürleri gelcek dedi ama yalanı hissediyorum arkadaşları bu ara hep gezmede sadece o eksik gruplarından arkadaşı geldi mangalı aldı bizden kocam arıyo diyoki bu saatten sonra gidip napcaklarsa diyo kendisi mangal için ölür bu arada
amasyadan işyaptığımız fabrikanın müdürleri gelcek dedi ama yalanı hissediyorum arkadaşları bu ara hep gezmede sadece o eksik gruplarından arkadaşı geldi mangalı aldı bizden kocam arıyo diyoki bu saatten sonra gidip napcaklarsa diyo kendisi mangal için ölür bu arada
sinirden yeni aldığım köşe takımıma çorba döktüm hemde yayla çorbası temzliyim arada sen yaz
sinirden yeni aldığım köşe takımıma çorba döktüm hemde yayla çorbası temzliyim arada sen yaz
daha öncede yaptı yakaladım bakalım bu kez napıcakanladimkesin dedigin gibi yalanci nolacak seni anlamaz saniyo kendi aklinca
ya getirmesin istemem soğuyunca sevmem ben zaten sıcakken yersem yerimerkek değillermi hepsi aynı canımbenimkide yapıyo arasıra aynısını ama getiriyo banada hele bi getirmesin
aaa hemde yayla corbasiyaylalar gibi serilmistir heryere simdi o corba.. temizle bari....is cikti bide alala
sağol bebeğimyardıma geleyiimmi tatlım
hallettm cnm az döktüm zatenaaa hemde yayla corbasiyaylalar gibi serilmistir heryere simdi o corba.. temizle bari....is cikti bide alala
valla bende hiç beğenmedimnazarmı değdi acep bana vınn kullanıyorum canım bu seferde şifresiz olan modem açtı eltim ona geçeyim derken bağlantı kesildi
daha öncede yaptı yakaladım bakalım bu kez napıcak
ya getirmesin istemem soğuyunca sevmem ben zaten sıcakken yersem yerim
arkadaşları ipsiz sapsız insanlar laf arasında dudyum bikaçda ne olduğu belirsiz kızlarda varmış derdim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?