Ya Kaybolan Umutlarımız :(

yemek yemedim daha bi çorba ısıtıyım gelim hemen bekleyin
kocam bugn iş yemeğinde yada beni kandırdı arkadaşlarıyla mangalda bilemyorum şu an gelnce anlıycam

ana o mangal yiyeceksen corba icecenoldumu simdi ah su erkekler

hayalot kiz sen bugün niye hizimiza yetisemiyon alalaa ses ver özledim....

ne dedi sana söyle bakim
amasyadan işyaptığımız fabrikanın müdürleri gelcek dedi ama yalanı hissediyorum arkadaşları bu ara hep gezmede sadece o eksik gruplarından arkadaşı geldi mangalı aldı bizden kocam arıyo diyoki bu saatten sonra gidip napcaklarsa diyo kendisi mangal için ölür bu arada

sinirden yeni aldığım köşe takımıma çorba döktüm hemde yayla çorbası temzliyim arada sen yaz

anladimkesin dedigin gibiyalanci nolacakseni anlamaz saniyo kendi aklinca

erkek değillermi hepsi aynı canım benimkide yapıyo arasıra aynısını ama getiriyo banadahele bi getirmesin

sinirden yeni aldığım köşe takımıma çorba döktüm hemde yayla çorbası temzliyim arada sen yaz

aaa hemde yayla corbasiyaylalar gibi serilmistir heryere simdi o corba..temizle bari....is cikti bide alala

anladimkesin dedigin gibiyalanci nolacakseni anlamaz saniyo kendi aklinca
daha öncede yaptı yakaladım bakalım bu kez napıcak
erkek değillermi hepsi aynı canım benimkide yapıyo arasıra aynısını ama getiriyo banadahele bi getirmesin
ya getirmesin istemem soğuyunca sevmem ben zaten sıcakken yersem yerim
arkadaşları ipsiz sapsız insanlar laf arasında dudyum bikaçda ne olduğu belirsiz kızlarda varmış derdim o

valla bende hiç beğenmedim nazarmı değdi acep banavınn kullanıyorum canım bu seferde şifresiz olan modem açtı eltim ona geçeyim derken bağlantı kesildi

yav nedir bugün bu eltinden cektigin senin nicin bebisinin gelmedigini anladimkadin sürekli sende allalala calisma günlerini bile kacirirsin

bak şimdi tepem attı hane işi var o adamcazın ordacanım adres ver basalım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…