bende anlamadimsen böyle degildin kiz bisey yedinde dokundumu yosammm
açıl hayalot açılgumuscüm hayalotcum aslinda daha konusken ama bugün formunda degil bi acilsa o zaman görürsün...
tabiki hayır cnm şaka yapıyorum
işin gerçeğini söleyemmi ya eltim geldi çok konuşuyo en iyisi onuda buraya üye yapmak o benden zır deli
sağol cnmgumus istediginide getir canim benim senin kankan bizim kankamiz sayilir artik
elti geliyomu eltibiliyorum canım benim bende takıldım sana
hemen üye yap onuda böylelerine ihtiyacimiz var ...
sağol cnm
elti geliyomu eltisürükle getir olmadı
yarabbim şükürler olsun gitti yaya bi oktmadı yazdıklarınızı şaşırdım ne yazıcamıda zaten 1 gram aklım var onuda bu alacadı
yaaa bnce yeni topik açmayalım burdan devam edelim umut bi baksın bizi kabul ederse
hadi benm koca gelmedi daha da siz ne arıyosunuz bu saatte yokmu kocanız eşiniz aşkınız sevdiceğiniz:26::26::26:
eeee anlatın bakıyım canlarım nerdekaldınız
yaaa bnce yeni topik açmayalım burdan devam edelim umut bi baksın bizi kabul ederse
hadi benm koca gelmedi daha da siz ne arıyosunuz bu saatte yokmu kocanız eşiniz aşkınız sevdiceğiniz:26::26::26:
ben kocam geldikten sonra giremem yavrular kocam netimi alır elimden hemen bidahada vermez kızar banaartik umutcumuza kalmis bizi kirmaz heraldebenimkide gelmedi .. gerci bizim icin farketmez diger topiktete bazen gecelerdik
ben kocam geldikten sonra giremem yavrular kocam netimi alır elimden hemen bidahada vermez kızar bana
yemek yemedim daha bi çorba ısıtıyım gelim hemen bekleyinfilm seyrediyo canım şuan ama alıştı artık beni beklemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?