Ya Kaybolan Umutlarımız :(

gumus istediginide getir canim benim senin kankan bizim kankamiz sayilir artik

kizlar birakin alinmayida ortaligi iyice kaynatalim...stresimizi atalim

yarabbim şükürler olsun gitti yaya bi oktmadı yazdıklarınızı şaşırdım ne yazıcamıdazaten 1 gram aklım var onuda bu alacadı

ana gittimi iyi haydi hayalotum benim acil artik...göster kendini,yüzümü kara cikartma

Son düzenleme:
yaaa bnce yeni topik açmayalım burdan devam edelim umut bi baksın bizi kabul ederse
hadi benm koca gelmedi daha da siz ne arıyosunuz bu saatte yokmu kocanız eşiniz aşkınız sevdiceğiniz:26::26::26:

yaaa bnce yeni topik açmayalım burdan devam edelim umut bi baksın bizi kabul ederse
hadi benm koca gelmedi daha da siz ne arıyosunuz bu saatte yokmu kocanız eşiniz aşkınız sevdiceğiniz:26::26::26:

artik umutcumuza kalmis bizi kirmaz heralde benimkide gelmedi ..gerci bizim icin farketmez diger topiktete bazen gecelerdik

film seyrediyo canım şuan ama alıştı artık beni beklemeye

rosecim sen mi geldinbak tirlatanlar topigi actik sayilir...

film seyrediyo canım şuan ama alıştı artık beni beklemeye
yemek yemedim daha bi çorba ısıtıyım gelim hemen bekleyin
kocam bugn iş yemeğinde yada beni kandırdı arkadaşlarıyla mangalda bilemyorum şu an gelnce anlıycam

gumuscüm bak hayalotcumu örnek al kocasi onu bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…