Ya Kaybolan Umutlarımız :(

umut81 cevrimici ol artik kizz özledim valla seni:81:

bak sana smile ögretecem daha unuttun mu?

canim benim cok gecmis olsunyavrunu rabbbim sana bagislasin insaallah uzun yillar birlikte güzel günler gecirir kocaman bi aile olursunuz insaaallah...

çok tşk ederim eşime sözüm var. kurtulursam evimiz boş kalmasın her sene bi tane doğurucam dedim. bakalım:)

çok tşk ederim eşime sözüm var. kurtulursam evimiz boş kalmasın her sene bi tane doğurucam dedim. bakalım:)

rabbimin yardimiyla insaallah kurtulacaksin... valla ondan sonra dogur dogura bildigin kadar

evt haklısın.. bazı şeyleri yaşamak çok zor anlatmak belki insana daha farklı gelebilir.. ama inan ki, şuraya yazamadıklarımı yazsam inan ki nasıl dayanıyosun dersin ..
ama sana bisey daha diyim.. ben hiçbir zaman büyük konusmamak adına tutuyorum kendimi.. ve öle büyük konusan gördüm, adet ağrısından duramadığı için, nerden oluyorum olmasa aramam diyen, yıllar sonra 30unu geçince aramaya basladı, üstelik bekar.. bunun gibi biçok örnek var ..
yinede bilemiyorum tabi kaderimiz de ne varsa onu yaşıyoruz ..
tsk ederim duyarlılığın için ..

rabbimin yardimiyla insaallah kurtulacaksin... valla ondan sonra dogur dogura bildigin kadar

ben şimdi iyiyim. Allaha şükür . ve hamişim:)
ama bebeğimin sağlıklı olup olmadığını bilmiyorum bir kaç güne netleşecek.
sağol hayatım. bana veren Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

ya sen ne tatlisin öyleinanamiyorum böyle cümleler yazan bi kizin böyle umutsuz olmasina

ışığı gören geliyo valla cümlesine bak hele sen

yaaa :))) aslında çok espirikli kızımdırr... ama işte gel gör ki insan baze nedenlerden dolayı, bu halde olabiliyo..
bide ışığı şu bebisler de göreydi, Alllaaahhh ne diyrum bu kez de fazla geliyomus ... hahahah :))))

cnm ne kadardır bekliyosun
bide bildiğiniz bir sıkıntı var mı sende yada eşinde

umut81 cevrimici ol artik kizz özledim valla seni:81:

bak sana smile ögretecem daha unuttun mu?

yaa bnmde aklım takıldı da, mtfakta biraz hazırlık yapmam gerekiyordu o yüzden uzak kaldım buraya, ve haftasonu gelemeyebilirim, inanın 2günde bende alıstımm sizlere , iyi ki varsınız

bugun 7 gun oldu adetımı beklıyorum gelen gıden yok umutlarım kayboldu hükümsüzdür PP

Son düzenleme:

ana bide dördüz geliyomusbende ozaman iyi oldu sana derim....

yaa bnmde aklım takıldı da, mtfakta biraz hazırlık yapmam gerekiyordu o yüzden uzak kaldım buraya, ve haftasonu gelemeyebilirim, inanın 2günde bende alıstımm sizlere , iyi ki varsınız

firsat buldukca gir ama kizz valla bende sana hemen alistimözletme kendini....

Burada bir sürü mucize hikayesi okudum ben ki bekarım hani takip bile etmiyorum.O kadar çok ki inancını kaybedip de birden mucize olarak bebeğine kavuşan..Dua etmeye devam edin inşallah sizin de bir gün hayırlı güzel bir evladınız olur

hadi açın topiği benden 2 kişi kankamda var tam sıyırma aşamasında değil ama göre göre sıyırır artık

sen onlari siyirtmaya calisbende bi kac kisi daha toplum öyle acalim...

sabirsizlikla yeni topigimizi bekliyorumacilista yapariz bi güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…