• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya hic çocuğum olmaz ise

kubrakrds

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
719
492
23
28
3 düşük geçmişim var ufak ufak birkaç sebep bulundu ve tedavi edildim 109 kilodan 85 kiloya indim 80 kilo altına inince yeniden bir doktora gitmek istiyorum ama sorun şu tekrarlayan düşük yaşayıp çocuğu olanda var olmayanda ya hiç olmaz ise o zaman acaba nasıl bir hayat olur hep düşünüp karamsar oluyorum öyle bir iç dökmek istedim sizlere korkuyorum açıkçası olmaz diye suda çok acı bir şey mesela tatil planı yapıyoruz ileri tarihe eşim diyor çocuk olur çok uzak tarih ben diyorum ki olsa bile 2 haftada düşüyor bizi etkilemiyorki bu cümleyi kurmakta beni çok üzuyor ama malasef hep böyle gebe kaldığıma hiç sevinemedim

Cok üzüldüm.
Gecmis olsun.
Umarım bi sonraki sağlıkla ilerler.
Ben burda tekrar hamile kalanı ve cocugu olani duydum.

Çok üzüldüm. Böyle düşünmeyin. Hamile kalıyor olmanız çok güzel. Ben iki düşük sonrası doğurdum ikinci çocuğumu. Pek çok kadın düşük yapıyor. Kendinizi yalnız hissetmeyin.

Ama eşiniz haklı değil. Tüm planlarınızı yapın. Bebek olursa ona göre düzenlersiniz planınızı. Kendinizi ona çok endekslemeyin.

3 düşük geçmişim var ufak ufak birkaç sebep bulundu ve tedavi edildim 109 kilodan 85 kiloya indim 80 kilo altına inince yeniden bir doktora gitmek istiyorum ama sorun şu tekrarlayan düşük yaşayıp çocuğu olanda var olmayanda ya hiç olmaz ise o zaman acaba nasıl bir hayat olur hep düşünüp karamsar oluyorum öyle bir iç dökmek istedim sizlere korkuyorum açıkçası olmaz diye suda çok acı bir şey mesela tatil planı yapıyoruz ileri tarihe eşim diyor çocuk olur çok uzak tarih ben diyorum ki olsa bile 2 haftada düşüyor bizi etkilemiyorki bu cümleyi kurmakta beni çok üzuyor ama malasef hep böyle gebe kaldığıma hiç sevinemedim
Öncelikle geçmiş olsun. Bu düşünceleri bende hep kafamda dolandırıyorum herkesi çocuğu olurken benimki yok diye. 4-5 tane kimyasal ve 28 haftada ikiz erken doğumum var. İkizlerimi kaybettikten sonra hiçbir zaman anne olamayacakmış gibi hissettim kendimi. Herşeye baktırdık eşimle bir sebep bulunamıyor. Bende pcos görünümü var okadar. Yaşım 22 herkes olur daha gençsin diyor evet bunu biliyorum ama biz 4 senedir deniyoruz ve bu uzun bir süre. Geçen ay ilk gebeliğimdeki bütün belirtiler olmasına rağmen regl oldum çöktüm resmen. Ve bu ay salmaya karar verdim diretince olacaksada plmuyor çünkü

Arkadaşlar bu kadar üzülmeyin, benim cok yaşım var cocugum yok, bazı arkadaslarimin var bazılarının yok, umarım herşey gönlünüze göre olur ama cok endişe etmeyin, olmayınca birşey olmuyor. Deniyoruz, olursa ne âlâ. Olacaksa da hayırlısı olur inşallah

Bence bı tatil planı size çok iyi gelecektir kafanızı dagitmaniz açısından . Herşeyin bir zamanı var tedavisini olduysaniz elbette o sizi bulur moralinizi bozmayın ☺️

Öncelikle geçmiş olsun düştüklerin nedeni nedir peki araştırılmadı mı hamile kalabildiginize göre esinizde ve sizde genetik bir problem yoktur bazı durumlarda rahim duvarı yeterince kalınlaşmadigi için bebk tutunamayip gebelik sonlanıyor bunun için ilaç kullanmanız gerekiyor gebeliği ilk öğrendiniz zamndan itibaren

Canım geçmiş olsun. Öncelikle çok klişe de olsa senin üreme organlarının fonksiyonları yerinde :) çünkü hamile kalabiliyosun ama biyerden sonra kaybediyorsun bu çok üzücü çok zor bir süreç 🙏🏼 acını paylaşıyorum seninle bide şöyle bir şey var, 100 kilo ve 80 kilodan bahsediyorsun benim arkadaşım 100 kilo ile hamile kaldı adet düzeni yerinde hiç bir problem yok sapa sağlam doğurdu. Üstüne de fıstık gibi kiloda verdi.

Benim kilom ise 64 boyuma göre yaşıma göre çok kısa boyluyum ve insülin direncim var doktorum mutlaka kilo ver yoksa gebelikte tansiyon ve şeker hastası olursun dedi çok net. Ailemde de hasta var o yüzden baya risk gurubundayım. Polikistik Over sendromumda var şimdi farka bakarmısın bi benim açımdan :). Kilom arkadaşıma göre düşük hiiiiiç hamile kalmadım 4 yıl oldu.. herkesin bedeni bir değil o yüzden korkma bence benden sadece bir tavsiye ben 80li kilolardan düştüm eskiden 40 kiloydum evlilikten önce yani. Ben 64 kiloya düşerken bedenimde çoook şey farkettim bence kilo ver İnositol omega3 ve d vitamin kullan göreceksin kısa zamanda hamile kaldığını ve önceki gebeliklerine benzemediğini gerçekten herkesin bedeni çok farklı ve insan bir hırsla zayıfladığı zaman da çok kısa sürüyor 🙂 deneyimledim 2 ayda 10 kilo mesela gibi kısa süreç yaşadım.. mutlaka diyetisyen yardımı al 🌸 ve tedavilerine o şekilde başla Allahım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin isteyen bekleyen herkese 🙏🏼

Back
X