ya hamileysem???

disari ciktiginizda bir gebelik testi alip yapmak 5 dk bile surnez.Ustelik eczaneler neredeyse bakkal gibi her kose basinda var artik. Buraya konu acip bizim hamile olup olmadiginiza karar vermemizi isteyene kadar neden gidip bir test almiyorsunuz ki? Biz doktorda degiliz nerden bilebiliriz ki?

bayanin su anda alma imkani yok , ancak hafta sonu alabilir , bu nedenle , neden hala test almadin diye , bin kere sormanin anlami yok .. arkadas bir endisesini paylasmak istemis sadece ,
insallah hamile degilsindir , canim , hamile kalmak isteyen bir suru bayan var ama , istemiyorsan , maddi manevi hazir degilsen , insallah yoktur birsey ...

konu sahibi acaba hamilemiyim diye sormamis ki suphelendigini gebelik testinide hafta sonu alacagini belirtmis bizede derdini anlatip paylasmak istemis iyi okumadiniz herhalde konuyu...

kusura bakma gecen pat dıe cıktım konu nerden acabılırım yardımcı olabılırmısın

canim hangi bolumde konu acmak istiyorsun bir derdim vardami ? eger oyleyse burdan bir onceki sayfaya git yani bir derdim varin ana sayfasina ve yukarda solda yeni konu ac var ordan acabilirsin

slmm kızlarr ben sıteye yenı uye olanlardanım benım derdım adetıme 8 gun var fakat kaıklarımda agrı sık tuvalete cıkıorum bırde akıntım var normalde bu kadar gelmez bugun ilşkiden 5 gun sonra belırleyen ıdrar testı varmı aldım fakat negatıf cıktı yorum yaparmısın lutfen moralım coook bozuk sıce yanılma olabılırmı

bu sıteye yenı uye oldumda yılbasıyla ılgılı fıkır danısıcaktımm bı turlu yazcak yer bulamıyorum canm dur dedıgını hemen yapıorum acarsam ılk sen yaz saol cnm...! :)

bu sıteye yenı uye oldumda yılbasıyla ılgılı fıkır danısıcaktımm bı turlu yazcak yer bulamıyorum canm dur dedıgını hemen yapıorum acarsam ılk sen yaz saol cnm...! :)

yok canim cahillikle ne alakasi var estagfurullah...ilk baslarda bende oyleydimm zamanla alisirsin baslarda karisik geliyor insana hatta bugun baktim sana acmismisin konuyu diye acmamissin dedim demekki acamadisen acta ilk yorum benden

canim gebelik bolumune bir konu ac istersen...bilmiyorum hamile olabilirmisin ama daha adetine varmis yani seninki psikolojikte olabilir bence once adetinin gecmesini bekle olmassa kan testi yaptirirsin simdilik cok erken kasiklarindaki agri idrara cikman felan belki usutmuste olabilirsin bilemiyorum dedigim gibi once adetinin gecmesini bekle...

(guzin abla gibi oldum ha)

canım 1 hafta çok uzun süre. Hakkında hayırlısı olur inşallah...

sevgili arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Idrarını yaparken çok büyük bir rahatlama ya da yanma; ya da her ikisi birden bir durum hissediyor musun? Öyleyse idrar yolu enfeksiyonu olabilirsin. Bir doktora görünmeni tavsiye ederim.

konu sahibi acaba hamilemiyim diye sormamis ki suphelendigini gebelik testinide hafta sonu alacagini belirtmis bizede derdini anlatip paylasmak istemis iyi okumadiniz herhalde konuyu...

tekrar dihyorum boylesine onemli bir konu icin ben ne yapar eder gide alirdim alamiyorsam esime aldirirdim o da olmazsa internetten online siparis verilriyor istedikten sonra ertesi gun veya ayni gun teslim de var...cogu kisi gibi bende ayni dusunceye katildim bizim yapabilecegimiz birsey yok gayet sahsi bir sorun. cozumude kendisinde

Son düzenleme:
benim çocuklarımın arasındada 3 yaş var ve çok güzel bişi her konuda güzel anlaşıyorlar,geçiniyorlar
ayrıca 100/99diye bir koruma yok hatta boşuna korunuyoruz
bir bebek dünyaya gelicekse bu kaderi yaartıcımızdan başkası değiştiremez
kaderinde yoksada ne yaparsan yap olmaz sağlıklı bir evlat sahibi olamazsın ,
unutma bu sitede onlarca kadın var anne olamayan
aldırmaya kalkıpta boşuna günaha girme

niye anlamak istemiyorsun derdi acaba hamilemiyim degil ya hamileysem neler olur diye dertlesmek istemis icini dokmus bir nevi anlatabiliyormuyum imkani yok ki gidip simdi alamiyor testi zaten sahsi bir sorun burdaki butun sorunlar sahsi bizi ilgilendirmiyor ama yardimci olmaya calisiyoruz...

teşekkür ederim arkadaşım. benim derdim hamile olmak değil hamile kalırsam ne yapıcam gibi bi dertleşmekti bi akıl almaktı ama görüyorumki hemen yargılamaya hazır arkadaşlar var çok pişman oldum keşke konu açmasaydım. sıkıntı içindeyim bi kaç gündür o kadar sinirliyimki anlatamam

aldıramam canım zaten kıyamam (

hamile miyim diye sormamış ki arkadaş... hamile olması durumundaki sıkıntısı için görüş istemiş bi destek bulunur umuduyla ama nerdeeee... bayılıyoruz hep beraber akıl verip yargılamaya...

bu eger sahsi bir sorunsa niye sizi ilgilendiriyor? konu sahibi siz misiniz? kimin konusu ise o cevap versin o zaman, bence siz ilgi cekmeye calisiyorsunuz. Daha onceki bir forumda da sirf yazdiginiz yorumlara konu sahibi cevap yazmadi diye sitem etmistiniz, simdide durduk yere uyelerin ne yazdigi ile ilgilenip alintilar yapip mudahele ediyorsunuz,. Bu benim fikrim arkadasim kimse konu sahibi o savunsun kendini burada durduk yere savunmaya gecmenin alemi yok. Sizde diger uyelerin yorumlarina goruslerine saygi duyun o zaman, bana gereksiz geldi eger haftasonuna kadar bekleyebiliyorsa bence konu sahibini o kadarda cok rahatsiz etmiyordur, yok ediyorduysa dedigim gibi bir degil evden cikmadan bir cok akternatifle test alinabilir.Hamile isede ya doguracak ya aldirmak zorunda kalicak boyle bir karar icin akilda veremeyiz zaten karar kendisinde biter. Daha ne diyebilirz ki yani...Ben kendimci cok normal birsey yaptim ve diger test al diyen uyelerin gorusune katildim. Bu sizi hic ilgilendirmez/ Artik bunu tartismiycam lutfen sadece kendi yorumlarinizla ilgilenin bundan sonra,forum bekciligine hic gerek yok,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…