ya hamileysem???

kulkedisi30

Allah sabredenlerle beraberdir...
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
5.344
6.213
198
kızlar çok büyük bi dert değil hatta dert bile değil ama konuşmak istedim sizle yorumlarınızı almak istedim.
Kızlar benim adetim 1 haftadır gecikti hiç böyle olmazdı hamile olmaktan korkuyorum. Bugünde arkadaşlar fal bakıyodu kocaman bi bebek çıktı. inanmam fala ama moralim bozuldu çünkü hazır değilim. bi kızım var 3,5 yaşında bakacak kimse olmadığından kreşe gidiyor yavrum. Eşim hiç bi konuda yardımcı olmuyo bana her yük benim üzerimde inanın 2. bi çocuğu daha kaldıramam evin içindeki huzursuzlukları da kökten çözemedik ne biliyim öyle çok dua ediyorumki noolur hamile olmayım offf içim şişti. düşünüyorum düşünüyorum yine düşünüyorum. kendimce küçük hayaller kurmuştum. evin borcu bitecek evin içinde bi kaç eksik var onları yaptırıp hamile kalcaktım hemde biraz para birikmiş olcaktı 2 sene ücretsiz izin alcaktım çocuğumu kendim büyütecektim. herşey ters döndü sanki.
kafanızı şişirdim kusura bakmayın

Kızım küçükken bende birkez böyle olmuştum.İnsanın içi daralıyor hakikaten.Umarım değilsindir ama olursada Allahtandır de bereketiyle gelir inşallah...

..........................msj tekrarı olmuş..................

Son düzenleme:
sanırım korunmasız ilişki yaşıyorsunuz ,madem istemiyorsunuz % 90 a kadar garantili olan korunma yöntemlerini deneyin ..daha sonra kürtaj olmak zorunda kalmayın ,yada vicdan yapmak zorunda !!!!!

Ayyy :) bende bu sabaha kadar aynı korkuyu yaşıyordum. Benim çocuğum yok ama hamileliğe hazır değilim hem maddi hem manevi açıdan. 4 gün geçmişti benimde tedirgin olmuştm biraz ama sabahh üstümden bi yük kalktı :)) Hamilelik,bebeğinin olması çok güzel bi duygu ama şimdilik Allah isteyene versin sonra bana :) umarım sizinde istediğiniz neyse o olur

Galiba ile olmaz bu iş.Eczaneden test alıp bakın.Belki boş yere endişe ediyorsunuzdur.Ama eğer ki varsada unutmayın ki sizin yerinizde olmak isteyen ne çok kadın var.Sonuçta oda evladınız ha karnınızdaki ha yanınızdaki ikiside aynı.

içiniz rahat olmasını istiyorsan test yap....
varsa yoksa belli olur...

evet canım yapıcam ama haftasonu çünkü hem çalıştığım yere hemde eve yakın bir eczane yok haftasonu çarşıya çıkar alırım artık ama ben haftasonuna kadar düşüne düşüne ne durumda :52:olurum onuda bilmiyorum artık

sanırım korunmasız ilişki yaşıyorsunuz ,madem istemiyorsunuz % 90 a kadar garantili olan korunma yöntemlerini deneyin ..daha sonra kürtaj olmak zorunda kalmayın ,yada vicdan yapmak zorunda !!!!!

hayır canım korunuyoruz ve kızımda korunurken olmuştu. ya biz mi yanlış kullanıyoruz anlamadım ki :)))

kızlar çok büyük bi dert değil hatta dert bile değil ama konuşmak istedim sizle yorumlarınızı almak istedim.
Kızlar benim adetim 1 haftadır gecikti hiç böyle olmazdı hamile olmaktan korkuyorum. Bugünde arkadaşlar fal bakıyodu kocaman bi bebek çıktı. inanmam fala ama moralim bozuldu çünkü hazır değilim. bi kızım var 3,5 yaşında bakacak kimse olmadığından kreşe gidiyor yavrum. Eşim hiç bi konuda yardımcı olmuyo bana her yük benim üzerimde inanın 2. bi çocuğu daha kaldıramam evin içindeki huzursuzlukları da kökten çözemedik ne biliyim öyle çok dua ediyorumki noolur hamile olmayım offf içim şişti. düşünüyorum düşünüyorum yine düşünüyorum. kendimce küçük hayaller kurmuştum. evin borcu bitecek evin içinde bi kaç eksik var onları yaptırıp hamile kalcaktım hemde biraz para birikmiş olcaktı 2 sene ücretsiz izin alcaktım çocuğumu kendim büyütecektim. herşey ters döndü sanki.
kafanızı şişirdim kusura bakmayın

Bir hafta geciktiyse gidip bir test yaptırın

evet test yaptırıcam ama diyorumya cumartesi çıkabilirim ancak ozamana kadarda içim içimi yiycek bitiricek

Hayat böyle demekki.İstersin olmaz, istemezsin burnunun dibinde biter.
Biz planlar yaparken Allahın bize vermiş olduğu kader çizgisi belli.
hesapla kitapla olmuyor ki ...
Evet kendinizce haklısınız, onlara daha iyi gelecek kurmak adına planlar yaparız.
ama hayat planlara bakmadan akar gider.
arkadaşın dediği gibi karnınızdakide, hayatınızdaki sizin.aralarında fark olamaz diye düşünüyorum.
Sadece şunu söylemek istiyorum.
1 yıl evvel bende plansız hamile kaldım, ama alınmak zorundaydılar.sağlıksızlardı.
derken istemeye başladık, olmuyor şuanda da.
ve bu durumda çok kişide var, üstelik 2. çocuğuna hamile kalmayı başaramaynalrda var aynı şekilde.
Belki şer görünende hayır vardır, inş hayırlısı olur sizin için.
ben inş hamilesindir yada değilsindir temennisinde bulunmayacağım, hayatınız için hangisi hayırlısıyla o olsun.
Yerinizde olmayı da çok isterdim.

Son düzenleme:
Bu tür konuları gördükçe içimden bir şeyler kopuyor. İnanın anlayamıyorum. Burada konu açmak yerine neden test alıp yapmıyorsunuz?

Bence önce test yaptırın sonucu pozitifse o zaman konu açın. Sonucunun ne olduğu bilinmeden varsayımdan ibaret bir gebelik için ne diyebiliriz ki :44:

Back