- 15 Haziran 2014
- 1.336
- 448
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Ne kadar zamandır bir ilişkiniz var bilmiyorum ama az süreliyse karışmayın ama uzunsa hayatında söz sahibi olabilirsiniz bence.Kızlar dün geceden berı cooook kötüyüm. Simdi diyeceksiniz ne dengesiz gelgitli kızsın dıye bilmiyorum cidden öyle miyim
Neyse mevzu su, erkek arkadasımla aramız gayet iyi ben bıraz soğuk davranıyordum geçenlerde biraz kafam bozuktu; ama sonra gönlünü aldım. Dün baska bır sehre gidiyordu bütün yol boyunca konustuk cok tatlıydı güldük eğlendik falan. Is icin gideceğini söylemişti daha önce de gitmişti ben de aynı is diye dusundum.
Sonra gece dondü, döndüğü zaman da konustuk, ben de oyle instagrama bakarken o sehırdeki arkadası resim koymus benimkiyle beraber, yer bildirimi yaptıkları yer de benım erkek arkadasıma daha önce is teklif eden bir yerin merkezi. Beynimden vurulmuşa dondum.
Kızlar ne olur dua edin gitmesin eger giderse cok zor olur her sey bizim acımızdan. Su an Evlenip benim de onunla gitmem gibi bir durum da söz konusu degil. Benim de burada eğitimim ve zorunlu stajım devam ediyor.
Onun acısından da dusunuyorum, su an yedi sülalesi çalışmasa onları bir ömür gecindirecek kadar durumu var. Ondan geçtim, su an yaptıgı ıse devam etmesı onun ıcın daha cok kazançlı olur gelecekte. Ve daha gecen ay su anki mevcut isiyle ilgili cok büyük bir yatırım yaptı. Her seyi bırakıp gidemez. Ama sonra da diyorum ki isleri kardeşine yeğenine bırakmayı düşündüğüne gore, kendisi gider uzaktan yönetir sadece ama cok zor olmaz mı bir sürü farklı şeyle uğraşmak büyük isler bir de. Ama Kariyerinin basında gelecek vaad eden genc bir yatırımcı degil ki, zaten yası da olan hayatını kurmuş düzenini oturtmuş bir insan. Oyle pat diye her seyı bırakıp gidemez öyle degil mi?
Sordum ona bu is icin mi gittin diye, "teklif vardı gittim tesekkur ettim sadece" dedi. Dusunuyorum bir insan neden bir teklif icin gider ki o kadar yol? Tamam yuksek bir yer ve görüşmeleri gerekti oyle telefonda reddedilecek bir sey degil zaten de. Allahım kafayı yiyorum su an. Daha fazla bır sey de soramadım sorduğum an mesguldu diye. Böyle sanki konuyla ilgili cok konuşmak istemiyormuş gibi geldi üstelemedim ben de.
O kadar canım sıkkın ki konusu oldu bugun arkadaslarımlayken ismi geçince bile gözlerim doldu, ya giderse diye ödüm kopuyor.
14 ay. Benım karısabılecegım boyutta bır is degil maalesef..Ne kadar zamandır bir ilişkiniz var bilmiyorum ama az süreliyse karışmayın ama uzunsa hayatında söz sahibi olabilirsiniz bence.
İlişkide fedakarlık yapılmalı bana göre
Evet eksık anlattığım cok sey var bilseniz o zaman bu paniğimin nedenını anlardınız, ben bazı seylere kendim şahit oldugum icin bu sekilde olması gerekiyor. Ben bu iletişim kopukluğundan rahatsız degilim.. Yaptıgı is ve cevresi gereği böyle olması gerekiyor. Ben bunu degıstıremem. Ne yapayım. Ben de aşkın verdigi mutluluktan ölmek isterdim ama herkesin hayatında oldugu gibi bizimkinde de zorluklar var. Annesi ölümden döndü. Iyileştikten sonra da benim bazı şahsi problemlerimden dolayı ben görüşmek ıstemedım. Gercekten su an cok ihtiyacım olmasa konu acmazdım. Haklısınız ama, ben her seyı anlatmasam sız de sağlıklı yorum yapamazsınız. Ne yapayım. Cok çaresiz hissettim kendımı. En yakın arkadasım ailesinin yanına gitti su an. Onu da arayamıyorum. Gercekten bır ıkı tesellı duymak ıcın konu actım. Yoksa ben de sorunların farkında degıl mıyım sanıyorsunuz. Iliskimiz cok sağlıklı olsaydı ben psikiyatri servisinin demirbaşı olur muydum. Ben kendime bu kadar zarar veren bir iliskinin icinde olmaktan mutlu muyum sanıyorsunuz. Canım sıkkın. Mutsuzum. Kaç kere bıraktım o da bunu kabul etmiyor. Dürüst olabilirsiniz, dogruyu söylüyor olabilirsiniz ama benim gercekten su an destege ihtiyacım var. Özür dilerim uzattım biraz ama sadece su an sinirlerim bozuk ve sarılıp ağlayacak birini aradım galiba
Onu birakmani mi kabul etmiyor? onu birakmak icin onun iznine gerek yok. Bu sizin hayatiniz. Burda sizi teselli ederiz etmesine ama gercekleri anlik örter sadece..
Sizi mutlu etmiyorsa yipratiyorsa ayrilin..kendinizi düsünün. sizden daha önemli degil.
Evet üstü kapali ve eksik anlatiyorsunuz diye yorumlar ona göre degisiyor..
İyi de, ortada sen varsın. Koskoca adam, ortada sen varken ve seni seviyorken neden gitsin? Tabi bunu yaparsa da kendi kararı ama ben öyle kolay olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Evet kabul etmıyor, bana kafasına gore davranmasında onun rahatlığı var belkı de. Ikı gun soguk davrandım gorusmek ıstemedım kafayı yedı. Dun de dıyor kı sen benımsın benım canımsın eger bır sıkıntın varsa bırlıkte cozerız. Hayatıma karışmıyor kımınle ne zaman nerede olduğuma karışmıyor ama ne bıleyım.. Bazen kendımı boynumda tasma varmıs gıbi hıssedıyorum. Ya da dıyorum klasık erkek egoist kızın onu bırakmasını kaldıramıyor. Arkadasımla konustum sacmalama ne ankarası o o işlerle uğraşır mı sen ona oyle davrandın sımdı o da aklınca sana acık kapı bırakıyor dedı. Bılmıyorum belkı arkadasım da benı tesellı etmek ocın soyluyor. Yoruldum artık sıkıldım. Uzuluyorum cunku. Hormonlu domatese döndü gözlerim. Çöktüm su son bır senede arkadaslarımın hıcbırı gorusmemı ıstemıyor. Sevmıyorum ıstemıyorum senı bıttı dıyorum sonra vıcdan azabı cekıyorum ıste ıkı gun sonra da burada ya giderse mahvolurum diye konu acıyorum. Ne bıleyım.. Benım de dengemı bozdu.
Evet gercekten dengen bozulmus...bu adam sayesinde.
Senden olgun ve seni parmaginda oynatiyor..hayatinada almiyor senin ayrilmanada karisiyor.
Benimsin diyor sanki sen malmissin gibi. Gözümde pis bir mafya babasi gibi canlandi sanki
Senin yerinde olsam aninda birakirim..ki zaten onu sevdiginden bile süphe etmisken.
Kendine gelirsin ayrilsan.. kendine hobi bul kendini mutl et her gününü dolu dolu yasa aksama yataga yorgun gir ozaman aklina bile gelmez.
Hersey senin elinde. Böyle beraberlik mi olurmus yahu..insan mutlu huzurlu olmak icin yan yana gelir ..iskence cekmek icin degil. Ayrica benim sorunum yok diyorsun az görüsmeye razi oluyorsun..ama bu aliskanlik haline geldi diye öyle diyorsun.. en güzel yillarini böylemi gecireceksin.. eger seni sevseydi ozaman o annesinin hasta döneminde sana öyle davranmazdi emin ol. Kurtul bu adamdan bir an önce.
Canım yazdıklarını takip ediyorum senin ve gerçekten şunu aklımdan geçiriyorum bu adam kariyer peşinde ve sürekli meşgul. Sen ise onunla ilgili şeyler düşünüyorsun üzülüyorsun, bazen kızıyorsun ona ama kızmaların bile yine sevgiden. Ona bu kadar düşkünken evlenince bu meşgul adama ne kadar katlanacaksın. Zaman çok değerli ve en güzel yılların bu adamın ne yapacağını anlayabilmek onun için üzülmekle geçiyor. Allah pişman ettirmesin geriye dönüp baktığında.Herkes aynı seyı soyluyor. Herkes de yanılıyor olamaz oyle degıl mı? Korkuyorum bazen. Bazen de yüzümde güller acıyor. Is yoğunluğuna laf edemem gercekten cok calısıyor ama hıcbır zaman hayatında oncelıgım oldugunu hıssedemedım. Kısmet.. Bakalım ne olacak.. Bakalım kım kımı vuracak en sonunda
Cok haklısın canım, işi onun ıcın her seyden once gelıyor... Hani artık kazanacağını kazandı da diyemıyorum çünkü cok iyi bir yatırımcı Allah daha da cok versın hak edıyor. Zaten haftanın bes gunu baska yerde bılmıyorum bu sekılde nasıl olacak ne olacak ben nereye kadar sabredecegım bılmıyorum.Canım yazdıklarını takip ediyorum senin ve gerçekten şunu aklımdan geçiriyorum bu adam kariyer peşinde ve sürekli meşgul. Sen ise onunla ilgili şeyler düşünüyorsun üzülüyorsun, bazen kızıyorsun ona ama kızmaların bile yine sevgiden. Ona bu kadar düşkünken evlenince bu meşgul adama ne kadar katlanacaksın. Zaman çok değerli ve en güzel yılların bu adamın ne yapacağını anlayabilmek onun için üzülmekle geçiyor. Allah pişman ettirmesin geriye dönüp baktığında.
Evet eksık anlattığım cok sey var bilseniz o zaman bu paniğimin nedenını anlardınız, ben bazı seylere kendim şahit oldugum icin bu sekilde olması gerekiyor. Ben bu iletişim kopukluğundan rahatsız degilim.. Yaptıgı is ve cevresi gereği böyle olması gerekiyor. Ben bunu degıstıremem. Ne yapayım. Ben de aşkın verdigi mutluluktan ölmek isterdim ama herkesin hayatında oldugu gibi bizimkinde de zorluklar var. Annesi ölümden döndü. Iyileştikten sonra da benim bazı şahsi problemlerimden dolayı ben görüşmek ıstemedım. Gercekten su an cok ihtiyacım olmasa konu acmazdım. Haklısınız ama, ben her seyı anlatmasam sız de sağlıklı yorum yapamazsınız. Ne yapayım. Cok çaresiz hissettim kendımı. En yakın arkadasım ailesinin yanına gitti su an. Onu da arayamıyorum. Gercekten bır ıkı tesellı duymak ıcın konu actım. Yoksa ben de sorunların farkında degıl mıyım sanıyorsunuz. Iliskimiz cok sağlıklı olsaydı ben psikiyatri servisinin demirbaşı olur muydum. Ben kendime bu kadar zarar veren bir iliskinin icinde olmaktan mutlu muyum sanıyorsunuz. Canım sıkkın. Mutsuzum. Kaç kere bıraktım o da bunu kabul etmiyor. Dürüst olabilirsiniz, dogruyu söylüyor olabilirsiniz ama benim gercekten su an destege ihtiyacım var. Özür dilerim uzattım biraz ama sadece su an sinirlerim bozuk ve sarılıp ağlayacak birini aradım galiba
Cok tesekkur ederim... Dun resmen krıze girdim ya giderse ne yaparım ben dıye. Cok zor olur o zaman, ama sonra dusundum de sımdı de dk bası görüşmüyoruz kı bır sey fark etmez herhalde..Bak şimdi işler değişti işte... Adam yoğun ve tamamen iş odaklı. Vakti olan insanlar gibi sana serbestçe zaman ayrımasını bekleme, yapamaz. Bende aynı durumdayım, üstelik benim işim de çok yoğun ve zamanı geliyor maaslesef 3 haftada 1 görüştüğümüzde oluyor, evet çok acı ama seviyorsan zamanla rayına oturacağına inan. Bu konuda sana özelden her türlü desteği vermeye hazırım.Nasıl davranacağını öğrenmen ve kendini rahatlatman gerek canım.İnan bana kendini yeyip bitireceğin bir durum yok ortada.
Cok tesekkur ederim... Dun resmen krıze girdim ya giderse ne yaparım ben dıye. Cok zor olur o zaman, ama sonra dusundum de sımdı de dk bası görüşmüyoruz kı bır sey fark etmez herhalde..