- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Yas konusuyla ılgılı aramızda yas farkı var eger bunu merak ettıysenız. O otuzların sonunda ben de yırmının ortasına yakınımYaslariniz kacti?
onun işi, onun hayatı ! fikrini sormadığı sürece maalesef karışamazsın..
önceki konularından takipteyim, ikiniz de inişli-çıkışlı bir grafik çiziyorsunuz.. canını sıkma her şey olacağına varır, hakkınızda hayırlısı olsun
sevgiler..
İnşallah gitmez canım sen üzülme hakkınızda ne hayırlı ise o olsun.Zaten erkek arkadaşın da teşekkür için gittim demiş belkide boşuna kendini uzuyorsun.
Yav. x'in y'ye olan uygunsuzluğundan bahsetmişsin falan ama, ne yeni işin ne oldugunu biliyoz, ne erkek arkadaşını tanıyoz, yani, tek taraflı okuma yaptım gidiyorum mecburen. :/
Yas konusuyla ılgılı aramızda yas farkı var eger bunu merak ettıysenız. Otuzların sonunda o ben de yırmının ortasına yakınım
Gideceği kesin değilmiş. Eğer öyleyse ikna etmeye çalış. Yok edemezsen de üzülme kafaya koymuştur. Zaten evlenecekseniz hepsini hesap eder merak etmeyin. Daha çok hesaplar yapılır.
İyi cevap olmus
Anlaşılan senin için ne dersek diyelim rahat etmeyecek. Yarin buluş ve bu kafandaki soruları ona sor canim icin rahatlasin en azindan.Ciddi bisekilde sor anlasın ki ona göre oda ciddi bir cevap versin.Insallah gitmez yanı net bır sey soylemedı teklıf ıcın teşekküre gıttım dedı offf off
Kızlar dün geceden berı cooook kötüyüm. Simdi diyeceksiniz ne dengesiz gelgitli kızsın dıye bilmiyorum cidden öyle miyim
Neyse mevzu su, erkek arkadasımla aramız gayet iyi ben bıraz soğuk davranıyordum geçenlerde biraz kafam bozuktu; ama sonra gönlünü aldım. Dün baska bır sehre gidiyordu bütün yol boyunca konustuk cok tatlıydı güldük eğlendik falan. Is icin gideceğini söylemişti daha önce de gitmişti ben de aynı is diye dusundum.
Sonra gece dondü, döndüğü zaman da konustuk, ben de oyle instagrama bakarken o sehırdeki arkadası resim koymus benimkiyle beraber, yer bildirimi yaptıkları yer de benım erkek arkadasıma daha önce is teklif eden bir yerin merkezi. Beynimden vurulmuşa dondum.
Kızlar ne olur dua edin gitmesin eger giderse cok zor olur her sey bizim acımızdan. Su an Evlenip benim de onunla gitmem gibi bir durum da söz konusu degil. Benim de burada eğitimim ve zorunlu stajım devam ediyor.
Onun acısından da dusunuyorum, su an yedi sülalesi çalışmasa onları bir ömür gecindirecek kadar durumu var. Ondan geçtim, su an yaptıgı ıse devam etmesı onun ıcın daha cok kazançlı olur gelecekte. Ve daha gecen ay su anki mevcut isiyle ilgili cok büyük bir yatırım yaptı. Her seyi bırakıp gidemez. Ama sonra da diyorum ki isleri kardeşine yeğenine bırakmayı düşündüğüne gore, kendisi gider uzaktan yönetir sadece ama cok zor olmaz mı bir sürü farklı şeyle uğraşmak büyük isler bir de. Ama Kariyerinin basında gelecek vaad eden genc bir yatırımcı degil ki, zaten yası da olan hayatını kurmuş düzenini oturtmuş bir insan. Oyle pat diye her seyı bırakıp gidemez öyle degil mi?
Sordum ona bu is icin mi gittin diye, "teklif vardı gittim tesekkur ettim sadece" dedi. Dusunuyorum bir insan neden bir teklif icin gider ki o kadar yol? Tamam yuksek bir yer ve görüşmeleri gerekti oyle telefonda reddedilecek bir sey degil zaten de. Allahım kafayı yiyorum su an. Daha fazla bır sey de soramadım sorduğum an mesguldu diye. Böyle sanki konuyla ilgili cok konuşmak istemiyormuş gibi geldi üstelemedim ben de.
O kadar canım sıkkın ki konusu oldu bugun arkadaslarımlayken ismi geçince bile gözlerim doldu, ya giderse diye ödüm kopuyor.
Senin iliskin cok garip geliyor bana yahu
Bunu onunla konusmalisin..bir yildan fazla beraber degilmisiniz siz?
Veya adam seni takmiyor soguk davraniyor aramiyordu bir zamanlar..sen hep bu adam elden gitti gidecek durumundasin farkindaysan..seni hayatina almiyor gibime geliyor..
aranizda da dogru düzgün iletisim yok bence..veya eksik anlatiyorsun cogu seyi
Her ilişki kendine özgüdür ancak sizin iliskinizde bir duvar var sanki. İletisimizde bir kopukluk var.. Hani neredeyse ikiniz ayri ayri platonik sever gibisiniz.
Ornegin neden oraya gittiğini bu is hakkında ne düşündüğünü , gidip gitmeme ihtimalini. Kafasındaki gelecek planlarini bilmeniz gerekirdi. Yani en yakini olarak bu paylasimlar yapilir... insan arkadasyla bile konuşur ki siz birlikte olduğu birisiniz..
Eğer iletisiminz daha iyi olsaydi bu tarz "acaba"lar yerlesmezdi kafaniza..
Her konunuza denk geldim ve bu yorumu yapmak istedim.. Umarim sizi uzecek bir sonuç cikmaz..
Evet sanırım oyle yapacagımAnlaşılan senin için ne dersek diyelim rahat etmeyecek. Yarin buluş ve bu kafandaki soruları ona sor canim icin rahatlasin en azindan.Ciddi bisekilde sor anlasın ki ona göre oda ciddi bir cevap versin.