- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Merhabalar, 35 aylık bir kızım var. Sürekli etkinlik yaptığımız her anı dolu dolu geçirdiğimiz. Hep oyunlar oynadığımız gerek sohbet, gerek oyun bir sürü paylaşım ile ilerledik ve hep öyle ilerliyoruz. Kendisine ait tv izlediği saatlerde var tabi. Durum şu bu haftalarda konuştuğum arkadaşlarım benim biraz tedirgin ettiler. Kızım renk isimlerini biliyor fakat hangi rengin hangi renk olduğunu bilmiyor mesela hepsine sarı diyor gibi. Aynı yaşta çocukları olan 3 4 arkadaşım bana " yaaaa o kadar ilgileniyorsun aslında ya 3 yaşında öğrenmesi lazımdı" ile dönüş yapınca sorguladım. Aslında kızım bir çok kavramı biliyor. Dikkat setleri var, yalın uzak, ikiz, aynı, farklı gibi daha bir çok şeyi biliyor ve çok güzel konulup şarkı söylüyor ama renk konusunda bu dönüşleri de alınca sorgulamaya başladım ve üzüldüm. Kızıyorum kendime aslında aynı zamanda eğitimciyim ama kızlarım konusunda hiç akıl yürüyemiyor gibiyim. Bana yardım eder misiniz? Ya beni silkeleyin ya içimi rahatlatın durum neyse nasılsa görüş bekliyorum.