- 20 Aralık 2024
- 77
- 38
- 3
- 24
- Konu Sahibi maruliskos
-
teşekkür ederim sabrınız için de cevabınız için deİçe boşalmada bile milyonlarca sperm içinden 1 tanesi döllüyor, hem içe boşalma yok hem boxer var sperm nerden geçecek de dölleyecek hepsi öldü yolda zaten
Adet döngün kaç gün ve düzenli mi olursun ?adet olmadım o yüzden endişeliyim yani olabilir mi bilmiyorum ve kendimi ikna edemiyorum
düzensiz malesefAdet döngün kaç gün ve düzenli mi olursun ?
Öncelikle stres daha da düzensiz hala sokar. Ayrıca hamile kalman için spermlerin rahim içine bırakılması gerekiyor, sizde bu durum söz konusu değil. Bir de boxer vardı diyorsun; mümkün değil yani.düzensiz malesef
hayır gerçekçi anlatıyorum olduğu gibi boxer vardı ileri gitse bile giremez. işte misyonerde baskı nasıl oluyorsa öyle oldu. 3 -4 gün geçtiğinde yaptım negatifti ben olduğu gibi anlatiyorum bosalmadı zevk suyu vardır20 araliktan beri aynı soruyu soruyorsun. herkes sana sabırla cevap veriyor. halen tatmin olmuyorsun. amacını anlayamadım.
ya gerçekleri anlatmıyorsun ki mecbur değilsin, ya da dürtüsel bir problem var.
son regl uzerinden cok geçti hemen bir test yap.
fizibilite de yapıyor olabilirsin. ön bilgi mi toplamaya çalıșıyorsun. sürtünmeyle hamile kalma ihtimalin var, partnerinin kendini tutamayıp ileri gitme ihtimali de var. bunlar basit ve asla olmayacak șeyler değil.
eğer anlattığın kadarsa zaten cevapları almıșsın. daha fazla öğrenmek istediğin bir șey varsa bunun yolu sürekli aynı soruyu sormak değil.
regl düzensizliği genç yașlarda hafife alınmamalı hemen bir doktora git.
sağlıklı ilișkiler kurmanı temenni ederim.
evet stres yaptığım içinde galiba gecikiyor aslında hep böyleydim bi ara kilo aldım daha da gecikti verdim biraz düzeldi şimdi tekrardan düzensiz stresle daha fazla gecikmeye basladı . boxer vardı allahtan eğer o da cıplak olsaydı daha kötü hissederdim. zaten benim burda size danışmamım sebebi de; arkadasıma sormuştum boxerdan geçer belki dedi. bu korkuttu beni sizden de cevap almak için tekrar tekrar sordum bilmiyorum neden ama bu konu benim hayatımda böyle takıntı kaldıÖncelikle stres daha da düzensiz hala sokar. Ayrıca hamile kalman için spermlerin rahim içine bırakılması gerekiyor, sizde bu durum söz konusu değil. Bir de boxer vardı diyorsun; mümkün değil yani.
Eczaneden test al ve o tek çizgiyi gözlerinle gör, yoksa bu takıntın geçeceğe benzemiyor.evet stres yaptığım içinde galiba gecikiyor aslında hep böyleydim bi ara kilo aldım daha da gecikti verdim biraz düzeldi şimdi tekrardan düzensiz stresle daha fazla gecikmeye basladı . boxer vardı allahtan eğer o da cıplak olsaydı daha kötü hissederdim. zaten benim burda size danışmamım sebebi de; arkadasıma sormuştum boxerdan geçer belki dedi. bu korkuttu beni sizden de cevap almak için tekrar tekrar sordum bilmiyorum neden ama bu konu benim hayatımda böyle takıntı kaldı
teşekkür ederimEczaneden test al ve o tek çizgiyi gözlerinle gör, yoksa bu takıntın geçeceğe benzemiyor.
Aynı konuyu defalarca açıp benzer yorumları aldığınız halde konu açmaya devam ediyorsunuz, rica ediyorum lütfen sürekli aynı konuyu açmayın ve korkularınız için psikolojik yardım alın, bu buradan çözülecek bir şey değil çünkü.erkek arkadasım ile sürtünmeli ilişki yaşadım misyoner pozisyonda o boxerlıydı ben çıplaktım ama bosalmadı zevk suyu gelmiş olabilir her türlü gelmiştir hatta. bu yüzden de cok strese girdim gebelik ihtimali var mı? arkadasım ile konuştum boxerdan sürtünürken baskıdan dolayı gecmiş olabilir dedi çok korkuyorum ben napacağım lütfen hamile miyim söyler misiniz adet olmadığım her gün ağlıyorum daha da asla yapmayacağım korku beni uyutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?