- 20 Aralık 2024
- 77
- 38
- 3
- 24
- Konu Sahibi maruliskos
-
ben reşitim ve tam bi cinsel ilişki yaşamadım ama kuşkularım korkutuyorDün bı kızcağız da konu açmış hamileymiş, ailesine diyemiyor, merdiven altı kürtaj için yer arıyormus, sevgilisi başkasına gitmiş ve 18den küçük. Keşke bı konussaniz da durmunuzun farkına varsaniz. Hamile falan da olmazsın, öyle yürümüyor bu işler, pozisyon mozisyon bilip bu kadar biyoloji bilmemekte ilginc.
adet olmadım o yüzden endişeliyim yani olabilir mi bilmiyorum ve kendimi ikna edemiyorumAralığın başında olmadı mı bu olay Ocak sonuna geldik?
Haklısın şimdi tekrar bakınca aynı kişi on kere sorduAralığın başında olmadı mı bu olay Ocak sonuna geldik?
Resitsen niye korkuyorsun, sozlundu şimdi sevgilin olmuş. Kaç ay geçti cevap verdik guvenmiyorsan sorma arkadaşım buraya, git doktora, niye cevabına guvenmedigin insanlara on kere soruyorsun. O kadar sihirli bı sperm yok dünya da kumaşı geçip yolunu bulup seni hamile bırakacak, reşitsin ama masallah bilgi 0ben reşitim ve tam bi cinsel ilişki yaşamadım ama kuşkularım korkutuyor
sözlüm yazdıgımda sözlüm ne gibi şeyler demişlerdi o yüzden erkek arkadasım yazdım. güvenmemek değilde bu kuşkuyu size nasıl anlatabilirim bilmiyorumResitsen niye korkuyorsun, sozlundu şimdi sevgilin olmuş. Kaç ay geçti cevap verdik guvenmiyorsan sorma arkadaşım buraya, git doktora, niye cevabına guvenmedigin insanlara on kere soruyorsun.
öyle demeyin lütfen bilgilenmek için soruyoruzKeşke şöyle konuları açmak yasak olsa ya da hemen konu kapatılsa.
E tamam test? Çözümü bu kadar basitken niye ağlıyosun anlamadımadet olmadım o yüzden endişeliyim yani olabilir mi bilmiyorum ve kendimi ikna edemiyorum
3-4 gün geciktiğinde yapmıştım cikmamişti ama şu an korkuyorum yapmayaE tamam test? Çözümü bu kadar basitken niye ağlıyosun anlamadım
Yok da yok demek içini rahatlatmıyorsa test yapıp göreceksin mecbur3-4 gün geciktiğinde yapmıştım cikmamişti ama şu an korkuyorum yapmayarisk var mı ki
deneyeceğim testi dışarı cikabilirsem. içine girip boşalması gerekiyor dimi gebelik için yani sonucta geri cekilme ile ilişki yaşayan insanlar var boxer vardı bizde olmaz diye düşünüyorum ama size de sormaktan geri kalamiyorumYok da yok demek içini rahatlatmıyorsa test yapıp göreceksin mecbur
onu yaptıktan sonra değil yapmadan önce araştıracaksın. Yapıp yapıp gelip burda ağlıyorsunuz. Size cinsel eğitim verilmiyor mu? Biyoloji dersinde nasıl hamile kalındığı öğretilmiyor mu bilimsel olarak? Ya şu ilişkileri korunarak tam yaşayın ya da yaşamayın arkadaş. Bir gün buralar sürtünenler yüzünden alev alacak.öyle demeyin lütfen bilgilenmek için soruyoruz
lütfen sakince risk var mı söyler misiniz? lütfen. ayrıyetten gördüm dersini ama korkuyorum yine de ya olursa diyeonu yaptıktan sonra değil yapmadan önce araştıracaksın. Yapıp yapıp gelip burda ağlıyorsunuz. Size cinsel eğitim verilmiyor mu? Biyoloji dersinde nasıl hamile kalındığı öğretilmiyor mu bilimsel olarak? Ya şu ilişkileri korunarak tam yaşayın ya da yaşamayın arkadaş. Bir gün buralar sürtünenler yüzünden alev alacak.
İçe boşalmada bile milyonlarca sperm içinden 1 tanesi döllüyor, hem içe boşalma yok hem boxer var sperm nerden geçecek de dölleyecek hepsi öldü yolda zatendeneyeceğim testi dışarı cikabilirsem. içine girip boşalması gerekiyor dimi gebelik için yani sonucta geri cekilme ile ilişki yaşayan insanlar var boxer vardı bizde olmaz diye düşünüyorum ama size de sormaktan geri kalamiyorum(
abla kızma tamam özür dilerim haklısınSöyledik ya yok yok on kere daha mı yazalim yok işte sen bizi cildirtmak mı istiyorsun, yok dedik ya sana anlattigin şekilde hiçbir şey yok, başka türlü olduysa sakliyorsan olabilir onu da test yapar görürsün gerçi yapmışsın o a da guvenmemissin de, hiçbir şey yetmiyorsa doktora gidip muayene olacaksın ona da kiyafetle surtundum hamile miyim deme ciddiye bile almaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?