• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Allah askina biri bişi söylesin kafayi oynaticam

Ben mi göremedim, nerede ağır engelli yazıyor? Özel gereksinimi vardır demek ağır engelli anlamına mı geliyor? Konu üstte çıksın diye yazdım.
Ökgv o demekmis oyle yazıyor nette.ama ben oglumda agir engel durumu görmüyorum gerçekten kabullenmemek degil oglum seslendigimde cevap veriyor arkadaslarla oynuyor öğrettiğim herseyi kapiyor anında tuvalet egitimi bir hafta sürdü. Agir engelli cocuk olsa boyle olurmuydu.taniyada atipik otizm yazmis doktor

Özel eğitim ogretmeni boyle yazmis kizlar

Eklentiler

• IMG_20211104_141559.jpg
    IMG_20211104_141559.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 957
Pazartesi gunu gidicem ben e nabizdam baktim

Bence doktorun yapacagi aciklamayi bekleyin. Bazen cocuklarda ilk bir durumdan süphelenip tedavi önerisi de veriliyor. Anladigim kadariyla otizm süphesi var ve onunla ilgili destek terapi alinmasi düsünülüyor. Bu ilk olarak korkunc görünsede bir cok cocukta sadece gelisimi destekleme terapiden olusur. Her cocugun durumu tabi farkli ama hemen en kötüye yogurmayin.

Bence doktorun yapacagi aciklamayi bekleyin. Bazen cocuklarda ilk bir durumdan süphelenip tedavi önerisi de veriliyor. Anladigim kadariyla otizm süphesi var ve onunla ilgili destek terapi alinmasi düsünülüyor. Bu ilk olarak korkunc görünsede bir cok cocukta sadece gelisimi destekleme terapiden olusur. Her cocugun durumu tabi farkli ama hemen en kötüye yogurmayin.
Ben zaten egitim alacagini biliyorum bu çözger raporu egitim alabilmesi icin ökgv ne demek diye yazınca karsima boyle birsey çıktı çok korktum.oglumda kiskanclik bile var beni kiskanir ağır engelli diyebilicek birsey olsa görürdüm oglumda ama kesinlikle oyle birsey yok

O belgedeki seçenek. Tüm seçenekleri oraya sıralarlar birinden biri vardır diye düsün. Ağır engellilik mümkün değil çünkü.
Ay nebilim vis basima agri girdi ben dayanamicam bana haftaya gel dediler ama simdi cikip gidesim var rahatlamaya ihtiyacım var zaten anksiyete bozukluğum var kalbim deli gibi carpiyor ya

Ben zaten egitim alacagini biliyorum bu çözger raporu egitim alabilmesi icin ökgv ne demek diye yazınca karsima boyle birsey çıktı çok korktum.oglumda kiskanclik bile var beni kiskanir ağır engelli diyebilicek birsey olsa görürdüm oglumda ama kesinlikle oyle birsey yok

Dedigim gibi egitim ve gelisme terapilerde zaten cocuktan cocuga fark var. Endisenizi cok iyi anliyorum ama yinede sakin kalmaya gayret edin. Evladinizin en büyük destekcisi siz olacaksiniz bu sürecte. Böyle terapilerle cok iyi sonuc alan aileleri tanıyorum. Insallah sizde iyi sonuclar alirsiniz

Dedigim gibi egitim ve gelisme terapilerde zaten cocuktan cocuga fark var. Endisenizi cok iyi anliyorum ama yinede sakin kalmaya gayret edin. Evladinizin en büyük destekcisi siz olacaksiniz bu sürecte. Böyle terapilerle cok iyi sonuc alan aileleri tanıyorum. Insallah sizde iyi sonuclar alirsiniz
İnsallah cok sagolun ❤️🙏

Ay nebilim vis basima agri girdi ben dayanamicam bana haftaya gel dediler ama simdi cikip gidesim var rahatlamaya ihtiyacım var zaten anksiyete bozukluğum var kalbim deli gibi carpiyor ya
Çocuk şeytan görmüs yani beni. Gördük yani tepkisini. Tepki vermis. Ağır engellilik böyle olmaz.

merhaba ökgv açıklamasında olduğu gibi özel koşullu özel gereksinimi vardır. atipik otizim tanısında bu şekilde yazılır. çocuklarda engel oranı yazmaz. çözgerde sadece bu şekilde maddeler halindedir. bizim de özel gereksinimi vardır şeklinde raporumuz var. çocuğunuzun iyi bir rehabilitasyonda eğitime başlaması gereklidir. o sebeple bu rapor verilmiştir. 7 ayrı hekimin değerlendirmesi sonucunda bu tanı koyuldu. yani bakalım nesi var takip edelim durumunu diye bir rapor değil bu. simdi bulunduğunuz ilçenin rehberlik araştırma merkezinden randevu alıp bu belgeyle birlikte çocuğunuzu alarak gidin. ram da bir rapor çıkaracak size sonra istediğiniz rehabilitasyonda ücretsiz eğitime başlayacaksınız. geç kalmayın zamanla yarışılıyor bu gibi durumlarda. Allah yardımcınız olsun

Back