- 7 Ağustos 2017
- 9.923
- 36.749
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
İnternete baktigimda agir engelli diyor.tanidada atipik otizm yaziyor ne demek bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ökgv o demekmis oyle yazıyor nette.ama ben oglumda agir engel durumu görmüyorum gerçekten kabullenmemek degil oglum seslendigimde cevap veriyor arkadaslarla oynuyor öğrettiğim herseyi kapiyor anında tuvalet egitimi bir hafta sürdü. Agir engelli cocuk olsa boyle olurmuydu.taniyada atipik otizm yazmis doktorBen mi göremedim, nerede ağır engelli yazıyor? Özel gereksinimi vardır demek ağır engelli anlamına mı geliyor? Konu üstte çıksın diye yazdım.
Cok korkuyorum vis .ozel egitmm ogretmeninede yollanildi bir uye tarafindan okgv agir engelli demekmis ama tani yok gibi bisi demis.tanida atipik otizm yaziyorİnternete bakacak olursak bi topraga koymadıgı kalıyor bizi. Bakıp durma su nete, burda böyle bisey yazmıyor.
Pazartesi gunu gidicem ben e nabizdam baktimRaporu hazirlayan kisi size aciklama yapmadi mi?
O belgedeki seçenek. Tüm seçenekleri oraya sıralarlar birinden biri vardır diye düsün. Ağır engellilik mümkün değil çünkü.Cok korkuyorum vis .ozel egitmm ogretmeninede yollanildi bir uye tarafindan okgv agir engelli demekmis ama tani yok gibi bisi demis.tanida atipik otizm yaziyor
Pazartesi gunu gidicem ben e nabizdam baktim
Ben zaten egitim alacagini biliyorum bu çözger raporu egitim alabilmesi icin ökgv ne demek diye yazınca karsima boyle birsey çıktı çok korktum.oglumda kiskanclik bile var beni kiskanir ağır engelli diyebilicek birsey olsa görürdüm oglumda ama kesinlikle oyle birsey yokBence doktorun yapacagi aciklamayi bekleyin. Bazen cocuklarda ilk bir durumdan süphelenip tedavi önerisi de veriliyor. Anladigim kadariyla otizm süphesi var ve onunla ilgili destek terapi alinmasi düsünülüyor. Bu ilk olarak korkunc görünsede bir cok cocukta sadece gelisimi destekleme terapiden olusur. Her cocugun durumu tabi farkli ama hemen en kötüye yogurmayin.
Ay nebilim vis basima agri girdi ben dayanamicam bana haftaya gel dediler ama simdi cikip gidesim var rahatlamaya ihtiyacım var zaten anksiyete bozukluğum var kalbim deli gibi carpiyor yaO belgedeki seçenek. Tüm seçenekleri oraya sıralarlar birinden biri vardır diye düsün. Ağır engellilik mümkün değil çünkü.
Ben zaten egitim alacagini biliyorum bu çözger raporu egitim alabilmesi icin ökgv ne demek diye yazınca karsima boyle birsey çıktı çok korktum.oglumda kiskanclik bile var beni kiskanir ağır engelli diyebilicek birsey olsa görürdüm oglumda ama kesinlikle oyle birsey yok
İnsallah cok sagolunDedigim gibi egitim ve gelisme terapilerde zaten cocuktan cocuga fark var. Endisenizi cok iyi anliyorum ama yinede sakin kalmaya gayret edin. Evladinizin en büyük destekcisi siz olacaksiniz bu sürecte. Böyle terapilerle cok iyi sonuc alan aileleri tanıyorum. Insallah sizde iyi sonuclar alirsiniz
Çocuk şeytan görmüs yani beni. Gördük yani tepkisini. Tepki vermis. Ağır engellilik böyle olmaz.Ay nebilim vis basima agri girdi ben dayanamicam bana haftaya gel dediler ama simdi cikip gidesim var rahatlamaya ihtiyacım var zaten anksiyete bozukluğum var kalbim deli gibi carpiyor ya
İnternete baktigimda agir engelli diyor.tanidada atipik otizm yaziyor ne demek bu
Viss bende düşünmüyorum ben hastaneye gidiyorum raporu alicam sorucagim onlar daha iyi aciklar.geldigimde haber veririmÇocuk şeytan görmüs yani beni. Gördük yani tepkisini. Tepki vermis. Ağır engellilik böyle olmaz.
Tamam sekerim madem.Viss bende düşünmüyorum ben hastaneye gidiyorum raporu alicam sorucagim onlar daha iyi aciklar.geldigimde haber veririm