- Konu Sahibi merveilemutlugunler
canim aynen ya .. mesela bi ortama girreriz hemen elimi birakir. kendimi sönük hissederim orda. bi kuzeni var , yani arkadas dedigi kuzen der ona, ne zamanki yanyana gelsek kendimi ezilmis büzülmüs hissederim. dur derim kendime silkelenirim söyle bi ama olmuo. o kadar övdü ki marifet gibi eski hayatini. kizlarda baya bi askintiydi buna bi aralar afedersin .. sonra ben geldim onu degistirdigimi sandim , evet belki kizlarla konusmuyor etmiyor ( yada ben öyle saniyorum ) ama hala o huylarndan vazgecmis degil. biliomusun bazen icimden tebrik ediorum onu keske bende bu kadar dik kafali olabilseydim. sanirim dik kafali olmak bi kiz için daha çok yakisirdi bana . ama evet kaybetme korkum var.
O öyle bayanlardan hoslaniyor diyede kendimi degistirememki. neticede ailem beni bazi prensiplere dayali olarak büyüttü. bilmiorum artik dediginiz gibi bir dahaki hatasnda rest çekmeyi denicem.
aslinda tavrimi hiç koymam ,bakin kavgalarda bile sesimi asla yukseltmedim her zaman o bagirmistir. o kizmistir. sinirlenirim ama içim içimi yer oturur bi kosede aglarim , bu sefer aglamama laf eder.
bide erkekler biraz gizemli , ve hemen baglanmayan bayanlardan hoslaniyor sanirm :)
ben ilk baslarda çok soguktum ona karsi , beni elde etmek için neler yapmadiki bi anlatsam :) çok sadik bi kisiligim var , yani yüz sene beni yanliz biraksa onu aldatmicagimi çok iyi biliyor , o derece bir güven sagladim.
ama belli olmaz demi bu isler.. kiskandirsam onu diyorum.. ama nasil yapacagimi bilmiyorum iste :) çok sagolunnnn mesajlariniz için sizin durumunuz nedir peki , ERKEK ARKAdasiniz size ne yapmisti kiskanmaniz için ve siz neler yapiyordunuz ???????????????
:)
erkek hemen bağlanmayan bayanlardan hoşlanıyor canım ama sadece hoşlanıyor ama SEVMİYORUM.vakit geçiriyor onlarla.
sevgiline güven vermen çok güzel ama bunu fazla fazla vermişsin ona buda iyi değil canım malesef.
çünkü bu sefer tamamen onun olduğunuzu biliyor ben ne yaparsam yapıyım o beni bırakmaz diyor.
bu yüzden size zaman zaman kızıyor sesinizi yükseltiyor.ve sevgisini göstermiyor.
ta ki sizi elde edene kadar.
benim duruma gelince erkek arkadaşım beni kıskandırmak için bir şey yapmamıştı pek bende yapmadım.
sadece bir ara aşkı memnu bilirsin beren saate baya bir hayrandı.onu kıskanmıştım ama şimdi kendime gülüyorum sadece:)
ama sonra ben sevdiğim bir erkek sanatçı varsa bunu ona söylüyordum bana yaşattığını bende ona yaşattım sonra rest çektim ciddi bir şekilde.
bak dedim ben senin sevgilinim benimle konuşurken sözlerine dikkat haddini bil dedim ama çok kızmıştım.
sonra böyke konuşunca oda bana kızdı.kızarsa kızsın ama ben susmadım üzüldüm mü bir sorunum mu var söylerdim
soğuk davranırdım ona oda anlardı zaten.sonra bir iki gün aramazdım bırakırdım hatasını anlardı.ama kesinlikle haklıysam aramazdım onu konuşmazdım
üzülen sen olunca içindeki duygularını göstermezsen konuşmazsan en önemlisi de haklı olduğunu ona karşı savunmazsan üzülen hep sen olursun