• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanmaktan bıktım

Canim .. aslinda simdi düsündumde kiskancligimin sebebini anladim sanirim...

ya bu iliskimizin basinda sürekli hava atiyodu bana , benim gecmisimde su kadar çok kiz oldu , soyle böyle , kluplerden çikmazdm cart curt, hep pesimden kosan insanlar bunlar falan filan.
e az cok da yakisikli bi cocuk.. bilmiyorum :/

güzel bi kizim ama o kizlar kadar havali degilim :( hatta hiç degilim diyebilirim.

bazen herşey bizde bitmiyo :( öyle insanlar var ki güvenilir görünüp sırtından vuruyo... ya da saman altından su yürütüyo :( siz güveniyosunuz mesela sevdgnze ama o sizi sevdgini söyleyip başkalarıyla konuşabiliyo.. bu durumda da insanın özgüveni sarsılıyo ve aşktan soğuyo bnce... kıskanmamak lazım aslında kendimize yapıyoruz ama karsımızdaki güvenilmez biriyse ve biz bunu sonradan öğreniyosak bu cok acı bi durum oluyo...

peki bu sarsıntıyı size şu an ki çıktığınız erkek arkadaşınız mı yaptı?

Canim .. aslinda simdi düsündumde kiskancligimin sebebini anladim sanirim...

ya bu iliskimizin basinda sürekli hava atiyodu bana , benim gecmisimde su kadar çok kiz oldu , soyle böyle , kluplerden çikmazdm cart curt, hep pesimden kosan insanlar bunlar falan filan.
e az cok da yakisikli bi cocuk.. bilmiyorum :/

güzel bi kizim ama o kizlar kadar havali degilim :( hatta hiç degilim diyebilirim.

ah canım ya seni çok iyi anlıyorum.
sizde birde kaybetme korkusu var sanırım.
erkek arkadaşınız kendisine fazlasıyla güveniyor.özür dilerek söylüyorum ki sizin için demiyorum yanlış anlamayın.
erkek arkadaşınızın hayatındaki çoğu kızlar havalıymış ve bunu çok övmüşler
daha açık konuşamıyorum.ama bu tipler emin olun kolay elde edilir.
siz ona rest çekseniz var ya sizin peşinizden koşar.bu çocuk terkedilmek duygusu nedir yaşamamış
neden bilmem içime öyle doğdu

kIZLAAAAAAAAAAR

ya arkadaslar , özgüven meselesi diyosunuzda , ben çok iyi bilirim saçimi boyiyip , güzel cekici elbiseler giyip karsisina ciktiktan sonra bile hala tefonunu kurcaladigimi.

evet tavirlarindan kaynaklaniyo. ozgurlugunue ASIRI derecede düskün..
karistigin zaman patliyo , sinirleniyo.. disarda bi hayati var. ama biyandanda bugune kadar hiç biseyini yakaliyamadim..
konusamadigiin icinde herseyi içinde büyütüyosun. Mesela en ufak bi meselede bi soru sorsam bana derki : al iste delisin sen , git tedavi ol ..
tavsiyeler için tesekkur ederimmmm. gerçekten güc veriyor imaj degisikligi. ya çekici olmak nasil bisey ?
Allah için güzel bir kizim . herkez bunu söyler ama erkek arkadasim bi kere gelipde bana güzelsin demedi.
odun iste:(

niye demedi biliyormusun bu çocuğun bir kere seninle konuşma uslübü bana göre yanlış git tedavi ol ne demek!
en uyuz olduğu ne varsa onu yapardım.
erkek arkadaşım benim canımı mı acıttı tamam o zaman o bana ne yaptıysa bende onun ona aynısını ona yapardım.
bazı şeyler söylemekle olmuyor hissettirmek lazım arkeğe.

ah canım ya seni çok iyi anlıyorum.
sizde birde kaybetme korkusu var sanırım.
erkek arkadaşınız kendisine fazlasıyla güveniyor.özür dilerek söylüyorum ki sizin için demiyorum yanlış anlamayın.
erkek arkadaşınızın hayatındaki çoğu kızlar havalıymış ve bunu çok övmüşler
daha açık konuşamıyorum.ama bu tipler emin olun kolay elde edilir.
siz ona rest çekseniz var ya sizin peşinizden koşar.bu çocuk terkedilmek duygusu nedir yaşamamış
neden bilmem içime öyle doğdu

canim aynen ya .. mesela bi ortama girreriz hemen elimi birakir. kendimi sönük hissederim orda. bi kuzeni var , yani arkadas dedigi kuzen der ona, ne zamanki yanyana gelsek kendimi ezilmis büzülmüs hissederim. dur derim kendime silkelenirim söyle bi ama olmuo. o kadar övdü ki marifet gibi eski hayatini. kizlarda baya bi askintiydi buna bi aralar afedersin .. sonra ben geldim onu degistirdigimi sandim , evet belki kizlarla konusmuyor etmiyor ( yada ben öyle saniyorum ) ama hala o huylarndan vazgecmis degil. biliomusun bazen icimden tebrik ediorum onu keske bende bu kadar dik kafali olabilseydim. sanirim dik kafali olmak bi kiz için daha çok yakisirdi bana . ama evet kaybetme korkum var.

O öyle bayanlardan hoslaniyor diyede kendimi degistirememki. neticede ailem beni bazi prensiplere dayali olarak büyüttü. bilmiorum artik dediginiz gibi bir dahaki hatasnda rest çekmeyi denicem.
aslinda tavrimi hiç koymam ,bakin kavgalarda bile sesimi asla yukseltmedim her zaman o bagirmistir. o kizmistir. sinirlenirim ama içim içimi yer oturur bi kosede aglarim , bu sefer aglamama laf eder.

bide erkekler biraz gizemli , ve hemen baglanmayan bayanlardan hoslaniyor sanirm :)

ben ilk baslarda çok soguktum ona karsi , beni elde etmek için neler yapmadiki bi anlatsam :) çok sadik bi kisiligim var , yani yüz sene beni yanliz biraksa onu aldatmicagimi çok iyi biliyor , o derece bir güven sagladim.

ama belli olmaz demi bu isler.. kiskandirsam onu diyorum.. ama nasil yapacagimi bilmiyorum iste :) çok sagolunnnn mesajlariniz için sizin durumunuz nedir peki , ERKEK ARKAdasiniz size ne yapmisti kiskanmaniz için ve siz neler yapiyordunuz ???????????????

:)

canim aynen ya .. mesela bi ortama girreriz hemen elimi birakir. kendimi sönük hissederim orda. bi kuzeni var , yani arkadas dedigi kuzen der ona, ne zamanki yanyana gelsek kendimi ezilmis büzülmüs hissederim. dur derim kendime silkelenirim söyle bi ama olmuo. o kadar övdü ki marifet gibi eski hayatini. kizlarda baya bi askintiydi buna bi aralar afedersin .. sonra ben geldim onu degistirdigimi sandim , evet belki kizlarla konusmuyor etmiyor ( yada ben öyle saniyorum ) ama hala o huylarndan vazgecmis degil. biliomusun bazen icimden tebrik ediorum onu keske bende bu kadar dik kafali olabilseydim. sanirim dik kafali olmak bi kiz için daha çok yakisirdi bana . ama evet kaybetme korkum var.

O öyle bayanlardan hoslaniyor diyede kendimi degistirememki. neticede ailem beni bazi prensiplere dayali olarak büyüttü. bilmiorum artik dediginiz gibi bir dahaki hatasnda rest çekmeyi denicem.
aslinda tavrimi hiç koymam ,bakin kavgalarda bile sesimi asla yukseltmedim her zaman o bagirmistir. o kizmistir. sinirlenirim ama içim içimi yer oturur bi kosede aglarim , bu sefer aglamama laf eder.

bide erkekler biraz gizemli , ve hemen baglanmayan bayanlardan hoslaniyor sanirm :)

ben ilk baslarda çok soguktum ona karsi , beni elde etmek için neler yapmadiki bi anlatsam :) çok sadik bi kisiligim var , yani yüz sene beni yanliz biraksa onu aldatmicagimi çok iyi biliyor , o derece bir güven sagladim.

ama belli olmaz demi bu isler.. kiskandirsam onu diyorum.. ama nasil yapacagimi bilmiyorum iste :) çok sagolunnnn mesajlariniz için sizin durumunuz nedir peki , ERKEK ARKAdasiniz size ne yapmisti kiskanmaniz için ve siz neler yapiyordunuz ???????????????

:)

ben gereksız kıskanclık yaparım hep benımkının sucu olmaz cunku :8: ama onunden gecen kıza olesıne baktgını bıle gorsem gıt onlarla ol cok ıstıyosan dıyıp basarım yaygarayı :21: kuzum benım yerım ben onuuu:54::54::16::16:

valla kızlar ben asırı kıskancım herksetn herseydn kıskanıyorum kaybetmektn korkuyorum,,benımkı zaten herkse bakıyor artk guluyorum cnku hastalık olmus her kıza bakıyor onun ıcın sukredın sevgılınıze

ben gereksız kıskanclık yaparım hep benımkının sucu olmaz cunku :8: ama onunden gecen kıza olesıne baktgını bıle gorsem gıt onlarla ol cok ıstıyosan dıyıp basarım yaygarayı :21: kuzum benım yerım ben onuuu:54::54::16::16:

git onlarla ol =) haha çok iyimis tuttum bu lafi bak çikarcam bidahakine!
ben kuzumu mincikliyorum ya. eli kolu morariyor zavallinin:D
(akilli olsun oda hih !)
ya kizlar siz bu ifadeleri nasil yapiyorsunuz ? alkis, öpücuk falan ?

git onlarla ol =) haha çok iyimis tuttum bu lafi bak çikarcam bidahakine!
ben kuzumu mincikliyorum ya. eli kolu morariyor zavallinin:D
(akilli olsun oda hih !)
ya kizlar siz bu ifadeleri nasil yapiyorsunuz ? alkis, öpücuk falan ?

ah walla agzını burnunu yırtarım adam olsun:52::52: canım msj ayarlarına gır toolbar mı ne o secenegı secıceksın sanırım senınkı basıt msj secenegınde suan

evet cnm her gecen kızın kalcasına bakıyor saka gbı sapık bır cocuk da degıl cok efendıdr ama hastalık ılk basta cıldırıodm sınır oluyordum sımdı guluyorum artk

ayy valla çok tebrik ediyorum cnm bunu asmissin. ama sinir bozucu olmali , hastalkmi dersin, eskiden kalma aliskanlk olabilir otomatik olarak göz oraya gidio deesene

bende pek ole kiskanclik yok ama eşim deli deli adami hasta ediyo benim tek sorunum eşim kuzenleri ile bi araya gelince beni unutyo siğara keyfi oky keyfi unutuyo beni ona sinir oluyrm sadece ama eşim hiç alirmisin dei gittim aldim eşim hiç aryip sormaz beni onlar gittikten sonra aradim senmi gittin aldin dedi evet deim ben sana gitme demedim mi diyo ya adamlar bilse gelirler zaten nerden bilcek benim evimi kiziyo kantine gitsem sen benim sozumu ciğneyip niye giidiyosun der sanki kotu bişey yapmişim gibi ya elbise alirim kendisi begenir ii bak sonra sorun cikarma derim tamm der alir sonra giyerim bir daha giyme der

bende pek ole kiskanclik yok ama eşim deli deli adami hasta ediyo benim tek sorunum eşim kuzenleri ile bi araya gelince beni unutyo siğara keyfi oky keyfi unutuyo beni ona sinir oluyrm sadece ama eşim hiç alirmisin dei gittim aldim eşim hiç aryip sormaz beni onlar gittikten sonra aradim senmi gittin aldin dedi evet deim ben sana gitme demedim mi diyo ya adamlar bilse gelirler zaten nerden bilcek benim evimi kiziyo kantine gitsem sen benim sozumu ciğneyip niye giidiyosun der sanki kotu bişey yapmişim gibi ya elbise alirim kendisi begenir ii bak sonra sorun cikarma derim tamm der alir sonra giyerim bir daha giyme der

keske benimkide biraz giysilerimi kiskansa..seni üzüyomu kiskanmasi ?
ayrica baskalari varken unutulmak benimde hep basima gelir , ne yapcagini sasiriyorsun ,anca gülümsuyosun

keske benimkide biraz giysilerimi kiskansa..seni üzüyomu kiskanmasi ?
ayrica baskalari varken unutulmak benimde hep basima gelir , ne yapcagini sasiriyorsun ,anca gülümsuyosun

tabiki üzüyo hemde nasil kac kere yoldan dondgumu bilirim kiyafet için karişmamsi en iyisi balkona cikma otrma kalkma dsunsene guluyorsun bi anda gözlerini aciyo san bakarak niye guluyosun diye ne yaptiğni anlamiyorsun bile .baskari varken yaptiklari hiç bi halta yarami tek erkek bu diğerleri kiz senin onlarin arasinda ne işin var ya aptal gibi oluyorum beni birakir onlarla dişrai cikar ben isterim goturmez.bigun hiç semvediğim kuzenini ben istemedigim halde evime kalmak için getirdi. interte kapanmiştiişim vardi faturasini yatir deim bizde gelelim deim o kizla sen gelirsen gitmem dedi bende sirtinda gitmiyoruz arabayla gidiyorsun zaten dedim hayir dedi sonra bi baktim sen kuzenini al cik gitben iş yapiyordum o ara bende bekliyorumki bana da haber vercek diye sok oldum evde eşini birakiyo bekar kizla dişri cikiyo sonra beni aradi internetin numarasini ver diye sinir oldum agladim sinirden ben kiza bisey derim diye göturmus sanki o işe gidince kiz benle kalmiycak suclu oldugu halde kendini hakli çikardi

anammm ben benimkini hiç kıskanmıyım o zaman gereksiz gereksiz :) geçen yıl bir kere benim yanımda tanımadığı bir kızla konuştu diye hayatını burnundan getirdim sonra bir kere de etekli bir kıza off dedi tabi bana söylüyor kıza değil kız da hak etmişti :) sokakta bağırıyorum ama neler ettim :D sen napıyon diye...ha bir kerede ben yokken komşu kızla interneti paylaşmışlar kız buna canım falan dedi o kız sana nasıl oluyor da canım diyebiliyor haddini bildiremiyor musun (zavallım kıza da tepki vermiyor aslında gayet seviyeli konuşuyor yazışmalarını hep okudum sonradan) diye yaygarayı koparttım ama nasıl her yeri dağıtarak :)) şimdi aynı evde kalıyoruz dışarı birlikte çıkarız alışverişe birlikte gideriz arkadaşlara birlikte gideriz ben bıktım az tek takılayım desem beraber gidelim aşkım der :) ama o beni ilk başlarda hiç kıskanmazdı kıskandırmak için neler yaptım ben onu kıskanıyorum o beni niye kıskanmıyor aldığı kıyafetleri görseniz bu ne dersiniz :) insan sevdiğini kıskanmaz mı der mini elbiseler etekler ... (tabi ilk başlarda bunlar) sonra tüm çabalarımdan sonra beni kıskanmaya başlamasını sağladım yine çok fazla değil en azından benim kadar paronayak değil :) aslında ona da biraz alıştım Rusyanın etkisinden dolayı rahat davrandığını düşünüyorum(azerbaycanlı) tanıdıkça içindeki gerçek insanı görüyor ve şükrediyorum :) istese beni çok rahat aldatır ama diyor ki ben bu dünyada kirlenmek istemiyorum bir tane olsun der. bizim için ev almak için gece gündüz çalışıyor. bazen burda aldatma muhabbetlerini okuyorum moralim bozuluyor insan tek kadınla neden yetinmez diye küfür eder adamlara :))) ve ailemde herkes onu benden daha çok seviyor şu arka sokaklarda pınar var ya onun gibiyim aynı herkes beni tripli çıtkırıldım bir kız olarak bildiği için ailem ben haklı olsam da kesin o haklıdır ben haksızımdır derler. işte ben böyle bir çocuğu kıskanıyorum kızlar allah ona yardımcı olsun (kardeşim hep böyle diyor)ama tanıdıkça valla pek kıskanmamaya başlıyorum yoksa ilk zamanlar burdaki herkesten beterdim :)))

tabiki üzüyo hemde nasil kac kere yoldan dondgumu bilirim kiyafet için karişmamsi en iyisi balkona cikma otrma kalkma dsunsene guluyorsun bi anda gözlerini aciyo san bakarak niye guluyosun diye ne yaptiğni anlamiyorsun bile .baskari varken yaptiklari hiç bi halta yarami tek erkek bu diğerleri kiz senin onlarin arasinda ne işin var ya aptal gibi oluyorum beni birakir onlarla dişrai cikar ben isterim goturmez.bigun hiç semvediğim kuzenini ben istemedigim halde evime kalmak için getirdi. interte kapanmiştiişim vardi faturasini yatir deim bizde gelelim deim o kizla sen gelirsen gitmem dedi bende sirtinda gitmiyoruz arabayla gidiyorsun zaten dedim hayir dedi sonra bi baktim sen kuzenini al cik gitben iş yapiyordum o ara bende bekliyorumki bana da haber vercek diye sok oldum evde eşini birakiyo bekar kizla dişri cikiyo sonra beni aradi internetin numarasini ver diye sinir oldum agladim sinirden ben kiza bisey derim diye göturmus sanki o işe gidince kiz benle kalmiycak suclu oldugu halde kendini hakli çikardi

üstüme iyilik saglik ... yok bu kiskançligi asmis artik. inan bilmiyorum ne diyim çünkü bu bi hastalik , bence bu kadar rahatsz ediyorsa seni oturup konusmalisn. konusmayi denedinmi hic , neden boyle boyle yapiyosun diye mesela?

Back