- 3 Nisan 2017
- 288
- 1.334
- 113
- Konu Sahibi ombreistiyorum
Saygisizlik etmek istemiyorum ama anneniz ne sizin icin ne babaniz icin kalmis
Sadece istedigi gibi yasayip maddi durumunu devam ettirmek icin kalmis ve hicbirinizi sevdigini de dusundurmedi bana yazdiklariniz
Eger anneniz aile evine donseydi turk ailelerinin geneli gibi evden cikmasi girmesi laf olacakti sevmedigi bir adamla rahat yasamak icin kalmis
Benim merak ettigim babaniz hic farketmedi mi? Eger ettiyse ve ses cikarmadiysa asil babaniz cok sevmis zaten davranislarindan sizi de sevdigi belli oluyor
Cok uzuluyorum boyle insanlara gercekten kendi cikarlari icin herkesi harcayan asla kendini suclayamayan
Cunku en cok onlar biliyorlar nasil bir yanlis icinde olduklarinin
Babam istediği eş modelini görmediğini hep belirtti, kendisine zıt gelen davranışlari yapmaması gerektiğini söyledi defalarca uyardı ama kafa uyumu denen şey tam olarak bu olsa gerek. Ayrı dünyalarin insanları, babamin evet dediğine annem hayır der, farklı düşünceleri değerlendirmez kendi kafasına göre gitmek ister çoğu zaman. Babamin anneme kırıcı davranışları geçmişte daha çok oldu, fakat ailelerde en başta müdahale etmedi, olan ikisine ve bizlere oldu. Babam annemi sevdiğini hiç hissettirmemis olabilir bile fakat inceleme gereği duymadı, aksine onu saf bulur ve güvenir bu konuda,annem de övünür bu durumla huyunun değiştiğini ve çok ters cevapları olduğunu söyler hiçbir zaman beni temsil edemedi der durur bize.