Evet gerçekten çocukluktu, sadece anlamsız uzun sürdüEskisi platonik bir takıntı.Şimdi ki hoşlantı.Atağı karşı taraftan bekle ve sonra akışına bırak.Senle birebir duyguları lisede yaşamıştım.4-5 sene platoniktim çok fena acı çekiyordum şimdi
çocukluk aşkıymış diyorum.Bu çocukta senden hoşlanıyor muhtemelen.
Ah yaaa üzdün. Umarım dalga geçen yorumlar gelmez. Ben de bu tür bir şeye ucundan kıyısından yakalanıp 2 sene kadar içinde kaldım bu durumun. Sanırım çıktım çıkmak üzereyim. Yazdıkların içimi acıttı.Hayranlıkla başlayan çocuksu bir duygunun esiri olmuştum yıllarca.
Umarım çıkabilirsiniz, berbat bir durum ya. Bunca senedir ilk kez içimden çıktı da yazdım, pijamamın rengine kadar bilen en yakın arkadaşıma dahi söyleyemedim. Başına gelmeden anlaşılacak bir şey değil, olumsuz bir şey diyeni de anlarım ama naparsınAh yaaa üzdün. Umarım dalga geçen yorumlar gelmez. Ben de bu tür bir şeye ucundan kıyısından yakalanıp 2 sene kadar içinde kaldım bu durumun. Sanırım çıktım çıkmak üzereyim. Yazdıkların içimi acıttı.
Hayır hiç ilişkim olmadığı için düşünmemiştim :) Ama doğru söylüyorsunuz bu sıkıntının mutlaka bir temeli vardır, öyle çok büyük bir ebeveyn eksikliği yaşamadım da aslında ama bilemiyorumBu arada konu sahibesi, ilişki terapistine görünmeyi düşündün mü hiç? Oluru olmayan insanlara meyletmenin psikolojide açıklaması var gayet, Youtubeda görüyorum. Sanırsam ana sebep baba sevgisi/babanın sahip çıkması eksikliği o yüzden kadınlar yasça büyük, kol kanat gerecek insanlara ilgi duyuyordu.
Yok ille olsun diye bir şey asla demiyorum, küçük bir elektrik hissederek yazdım ama belki de olmayacak bir şey yani. Hatta kontrol ediyorum kendimi, konuyu açmam ve normal duygular böyle mi olur sorum o yüzdendi. Zaten kimsenin hayatını mahfetmeyeyim diye şu ana kadarki tüm adımları reddettim, tanışmak bile istemedim.Terapiste gitmeden kimse ile ilişki yaşamayın kötü olur ayrılık olur bir 10 yılda onu unutmakla uğraşırsınız önce o kafanızdaki bakış açıları değişmeli özür dilerim sağlıklı ilişki kurmak bı yana güzel bir ilişkiyi bile yok edersiniz gibi geldi bana .Çünkü ciddi anlamda kaçıyorum falan oylemidir falan üstelik hiç deneyim yok sonra daha ağır depresyon da olabilir.Hani boşver canim olmasın ne var bunda rahatlığı yok sizde çok anlam yüklüyor sunuz kendi hislerinize gibi genel olarak
Evet ben de takılmak istemem olmayacaksa. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinKimsenin hayatını değil kendi hayatınızida düşünün sizi kırmak için demedim olurki kötü birşey olursa Uzulmenizi çok takilmanizi istemem bundan yazdım öncesinde niye bu platonik bu tarz şeyleri besleyen nedir onları halledrseniz çok daha sağlıklı bir iliskiniz olur zaten siz birinin hayatını mahfedecek birine hiç benzemiyorsunuz sizde bir naiflik var ben sizi düşündüm tamamen karşı tarafı değil
Daha öncesinde yaşadığınız şey neydi bilmem ama genel olarak bir cok insanın platonik bir aşkı ve o aşkın ızdırabını yasadığı dönemler olmuştur sanırım.Evet gerçekten çocukluktu, sadece anlamsız uzun sürdüBakalım inşallah güzel şeyler olur mutluluğu unutmuşum
Ben de tam bilmiyorum inanın. Bir duygu değil de beni kısıtlayan bir hastalık gibi etkileri vardı...Daha öncesinde yaşadığınız şey neydi bilmem ama genel olarak bir cok insanın platonik bir aşkı ve o aşkın ızdırabını yasadığı dönemler olmuştur sanırım.
Şimdilerde yaşadığınız ise hoşlantı ama bunu takıntı haline getireceginizi pek sanmiyorum ben.
Belirli bir yaştan sonra olmuyorsa olmuyor olgunluğu yükleniyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?