- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Önceki konularına bakarsak sen cidden takıntılı birisin. Eşinle mutluysan sanane Y den 29 harften pehhMerhabalar güzide kk hanımları.Güzel bir giriş yapmak istedim çünkü önceki konularımın üzerimde oluşturduğu iticilikten dolayı konumun saçmalığı psikolojime bağlansın istemedim...
Birkaç yıl önce rüyamda ismi Y ile başlayan biriyle nişanlı olduğumu gördüm...O kişiyide gördüm rüyamda hatta ismini nerden gördün diyeceksiniz rüyamdaki alyansın içinde yazıyordu...Bu Y harfi heryerde karşıma çıktı yıllar önce okulda yaptığım kaneviçede bile kendi ismim ve soy ismimin baş harfini kalp içine alıp o şekilde yapmışım ne alakaysa kızlık soy ismimde Yyle başlıyor yani...O rüyayı görünce bütün herkese bu isimde biriyle evleneceğim dedim bilmeyen yoktur rüyamı...Şuan evliyim ama o kişi bu kişi değil ad soyad hiçbir alakası yok acaba kaderimde böyle biri mi var.?..Yoksa ben mi abartıyorum?...
Güncelleme:Merak edenlerin dikkatine:))Eşimle şükür problemim yok nabız yoklamak istedim sadece gayet güzel yanıtlar aldım teşekkürler:))
Haklısın vallaÖnceki konularına bakarsak sen cidden takıntılı birisin. Eşinle mutluysan sanane Y den 29 harften pehh
6 yaşındaki çocuğu takıntı yapmış bence sen bi dr gözük yada yeni uğraşlar bul kendineBelki oglunun adini o isim koyarsin? Mutluyken esinle kalkip boyle sacma bi yakistirmayi (kaderimde oyle biri varmi acaba) demeyi nasil yakistirabiliyosun aklina fikrine vede hatta zikrine. insanin fikri neyse zikride o olurmus. soyledigin sozlere dikkat et derim ben.
Gereksiz bi takinti. Bazen gercekten insanlari sarsip 'hakkaten derdinmi yok senin' diyesim geliyor.
:) Canım ya.. Umarım gönlünce olur her şey.Görücü usulü oldu üç ay nişanlı kaldık sevdim yani iyi biri:)
Kim 6 yaşındaki çocuğu takıntı yapmış ben mi?6 yaşındaki çocuğu takıntı yapmış bence sen bi dr gözük yada yeni uğraşlar bul kendine
Ay Allah seni napmasınBence kv isminde y var
Malum ona takıksın ya
Kız ricky evli ya hemide bir adamlaohooo her gördüğümüz rüya gerçek olsaydı ben şuan ricky martinle evliydim
Hayırlısı olur inşallah sağolun amin herkesin:)):) Canım ya.. Umarım gönlünce olur her şey.
Bu kkdaki kadınlar ajan ajanSana gerçek bi meşguliyet lazımbanabenigeriver
Gün geçmiyor ki kk de bi konu acmayasin..
Konularınina bakmadim ama benim rastgeldiklerim, hep esin ve onun ailesiyle ilgili. Dahası, aksini iddia etsen de esinle gerçekten 'mutlu' olduğuna inanmıyorum. Bunu mesajlarından net anlıyorum..
Bu 'y' harfi "şeysi" de, bunun son kanıtı.
Her ne kadar ben sizi denedim istediğim gibi cevaplar aldım desen de, akl-i selim biri, bunun bi lüzumsuz bi hareket olduğunu bilir.
Valla bu hanımın birkaç konusunu okudum ve mesajlar yazdım. O da benim yazdığım sorduğum şeylere cevap verdi. Onun sonucunda vardiğim kanı, bu. Aksiyse durum ne ala, keşke benim kuruntum olsa. Lakin konuları okuyan birçok kişinin aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.Bu kkdaki kadınlar ajan ajan
Ben diger konularını pek okumadim açıkcası ama böyle tespitlerin her zaman arkasındayim.Valla bu hanımın birkaç konusunu okudum ve mesajlar yazdım. O da benim yazdığım sorduğum şeylere cevap verdi. Onun sonucunda vardiğim kanı, bu. Aksiyse durum ne ala, keşke benim kuruntum olsa. Lakin konuları okuyan birçok kişinin aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.
Zaten biz ona kocan seni bırakır böyle giderse daha 2 aylık evlisin zamanla değişir diyoruz, kendiside aman çok umrumda ayrılırsak ayrılırız havasında zaten mor'un ayrılmak istediğini düşünüyorum ayak yapıyorValla bu hanımın birkaç konusunu okudum ve mesajlar yazdım. O da benim yazdığım sorduğum şeylere cevap verdi. Onun sonucunda vardiğim kanı, bu. Aksiyse durum ne ala, keşke benim kuruntum olsa. Lakin konuları okuyan birçok kişinin aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.
2 aylik mı evliymişZaten biz ona kocan seni bırakır böyle giderse daha 2 aylık evlisin zamanla değişir diyoruz, kendiside aman çok umrumda ayrılırsak ayrılırız havasında zaten mor'un ayrılmak istediğini düşünüyorum ayak yapıyor
Çıkıp kocasına benim kaderimde Y var boşanmak istiyorum derse şaşırmicam hoş kendisini bu kafayla kim çeker bilemem
Evet o benim de dikkatimi çekti. Soyle davranma, esin bi sure sonra bu halinden sıkılacak senden uzaklaşacak dediler. Ben onu senelerce beklemedim ki kaybetmekten korkayim diye bi şey dedi.. Eşine ve evliliğine bakış acisi bu işte malasef.Zaten biz ona kocan seni bırakır böyle giderse daha 2 aylık evlisin zamanla değişir diyoruz, kendiside aman çok umrumda ayrılırsak ayrılırız havasında zaten mor'un ayrılmak istediğini düşünüyorum ayak yapıyor
Çıkıp kocasına benim kaderimde Y var boşanmak istiyorum derse şaşırmicam hoş kendisini bu kafayla kim çeker bilemem
Yok canım ne sevmesi kv si kapısında yatmış oğlumla evlen diye ne vaadlere kandıysa artık ama şimdi kv ye düşman 2 altın eksik takmış2 aylik mı evliymiş
Tam şimdi laylaylom zamanları aslında
Severek evlenmediyse demek ki
Ay Allah seni napmasın
Kıza fena yüklendik ama napayim durttu beni kv
Kız ricky evli ya hemide bir adamlademek senle evlenmek için cinsel tercihlerinide değiştiricekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?