• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Y'' harfine olan takıntım...

Merhabalar güzide kk hanımları.Güzel bir giriş yapmak istedim çünkü önceki konularımın üzerimde oluşturduğu iticilikten dolayı konumun saçmalığı psikolojime bağlansın istemedim...
Birkaç yıl önce rüyamda ismi Y ile başlayan biriyle nişanlı olduğumu gördüm...O kişiyide gördüm rüyamda hatta ismini nerden gördün diyeceksiniz rüyamdaki alyansın içinde yazıyordu...Bu Y harfi heryerde karşıma çıktı yıllar önce okulda yaptığım kaneviçede bile kendi ismim ve soy ismimin baş harfini kalp içine alıp o şekilde yapmışım ne alakaysa kızlık soy ismimde Yyle başlıyor yani...O rüyayı görünce bütün herkese bu isimde biriyle evleneceğim dedim bilmeyen yoktur rüyamı...Şuan evliyim ama o kişi bu kişi değil ad soyad hiçbir alakası yok acaba kaderimde böyle biri mi var.?..Yoksa ben mi abartıyorum?...
Güncelleme:Merak edenlerin dikkatine:))Eşimle şükür problemim yok nabız yoklamak istedim sadece gayet güzel yanıtlar aldım teşekkürler:))
yok artık dha neler evliymişsiniz belki çocuğunuza koyacaksınız y ile başlayan isim

Ben tıllar once daha sevgilim yokken birini gordum rüyamda isim ve yüz bet. Nişanlanmıstık. Aradan 3 ay gecti aynı cocuk bizim apartmanın alt katına tasınfı ailesiyle asansorde gorduğum soku bilemezsiniz.

Ama hiçbişey olmadı. Hata kendisi yazın evlendi.yakın zamanda da ben ebleniyorum

Cokta takılmayın

Yeni nickini buldum: ysever25. Hayırlı olsun sayın YY.

Ayrıca isim ve soyisminin ilk harflerini kalp içine alıp kanaviçeye işlemek falan çok mantıklı gerçekten. Seviyoruuum beni, ekmeği suya baanııp banıp yer gibii... :KK14:

Sana bir film önereceğim,mutlaka izle,senin durumuna benziyor : Sadece Sen (Only You)
Benzemese bile güzel film,sıkılmazsın.Robert Downey Jr oynuyor.

Merhabalar güzide kk hanımları.Güzel bir giriş yapmak istedim çünkü önceki konularımın üzerimde oluşturduğu iticilikten dolayı konumun saçmalığı psikolojime bağlansın istemedim...
Birkaç yıl önce rüyamda ismi Y ile başlayan biriyle nişanlı olduğumu gördüm...O kişiyide gördüm rüyamda hatta ismini nerden gördün diyeceksiniz rüyamdaki alyansın içinde yazıyordu...Bu Y harfi heryerde karşıma çıktı yıllar önce okulda yaptığım kaneviçede bile kendi ismim ve soy ismimin baş harfini kalp içine alıp o şekilde yapmışım ne alakaysa kızlık soy ismimde Yyle başlıyor yani...O rüyayı görünce bütün herkese bu isimde biriyle evleneceğim dedim bilmeyen yoktur rüyamı...Şuan evliyim ama o kişi bu kişi değil ad soyad hiçbir alakası yok acaba kaderimde böyle biri mi var.?..Yoksa ben mi abartıyorum?...
Güncelleme:Merak edenlerin dikkatine:))Eşimle şükür problemim yok nabız yoklamak istedim sadece gayet güzel yanıtlar aldım teşekkürler:))

Eskilerin bir lafı vardır..
Toton açıkta kalmış derler..

konu sahibi, konu açmazsa ölecek hastalığına yakalanmış
her gün bi atraksiyon bi merak
bi de nabız yokladım diyür sonuç ne acaba:KK53:

teyy 2009-2010 yıllarında oylesıne baktırdıgım bır yıldızname falında kadın bana bak sen 2012de evleneceksın yuksek ıhtımal mayıs ayı demıstı
he he deyıp geçmiştim
20 mayıs 2012de evlendım,aklıma geldı harbi iyi sallamış kadın dedım geçtim..
takıntılara hapsetmeyin zihninizi:)

Ruya ile amel etme konusunda ustume tanimazdim ama, bugun sen ciktin bak :KK70::KK70:
Bende taa lise yiĺlarinda boyle bi ruya gormustum. Bir isiim ve bir adam gordum. Ona asik olacakmisim guya. Ayni isimde birine asik oldum dogru ama ruyamda gordugum yuz ile alakasi yoktu. Ama, ben bu adami ruyamda gordum, acaba evlenecek miyim diye hic dusunmedim. :KK70:
Evlenip gitmissin hala o y harfinde mi aklin?
Bence sen mutsuzsun ve esini sevmiyorsun. Yoksa boyle seyler dusunemezdin.

Kendi kızlık soyadını görmüşsün halka içinde biyere bağlanmak sabitlenmek anlamında yani evleneceğini görmüşsün iyi bir evlilik yapacağını görmüşsün y harfindeki birimi değil. Soyadı olmasının sebebi değişecek olması.

ne kadar konu açıyorsun ne dertli hatunsun morsever25

:) özel olacak ama sevmeyerek mi evlendin??
Görücü usulü oldu üç ay nişanlı kaldık sevdim yani iyi biri:)

Back
X