- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.691
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
Allahtan rüyalar gerçek olmuyor
zira şu an evlenmek ve nişanlanmak konusunda rekor bendeydi
zira şu an evlenmek ve nişanlanmak konusunda rekor bendeydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ruyamda sarkici Teoman'dan cocugum oldu. Kizimiz oldu.
Simdi ben de Teoman'i mi bekleyeyim? Elma sapindan Teoman cikar mi?
yok artık dha neler evliymişsiniz belki çocuğunuza koyacaksınız y ile başlayan isimMerhabalar güzide kk hanımları.Güzel bir giriş yapmak istedim çünkü önceki konularımın üzerimde oluşturduğu iticilikten dolayı konumun saçmalığı psikolojime bağlansın istemedim...
Birkaç yıl önce rüyamda ismi Y ile başlayan biriyle nişanlı olduğumu gördüm...O kişiyide gördüm rüyamda hatta ismini nerden gördün diyeceksiniz rüyamdaki alyansın içinde yazıyordu...Bu Y harfi heryerde karşıma çıktı yıllar önce okulda yaptığım kaneviçede bile kendi ismim ve soy ismimin baş harfini kalp içine alıp o şekilde yapmışım ne alakaysa kızlık soy ismimde Yyle başlıyor yani...O rüyayı görünce bütün herkese bu isimde biriyle evleneceğim dedim bilmeyen yoktur rüyamı...Şuan evliyim ama o kişi bu kişi değil ad soyad hiçbir alakası yok acaba kaderimde böyle biri mi var.?..Yoksa ben mi abartıyorum?...
Güncelleme:Merak edenlerin dikkatine:))Eşimle şükür problemim yok nabız yoklamak istedim sadece gayet güzel yanıtlar aldım teşekkürler:))
Merhabalar güzide kk hanımları.Güzel bir giriş yapmak istedim çünkü önceki konularımın üzerimde oluşturduğu iticilikten dolayı konumun saçmalığı psikolojime bağlansın istemedim...
Birkaç yıl önce rüyamda ismi Y ile başlayan biriyle nişanlı olduğumu gördüm...O kişiyide gördüm rüyamda hatta ismini nerden gördün diyeceksiniz rüyamdaki alyansın içinde yazıyordu...Bu Y harfi heryerde karşıma çıktı yıllar önce okulda yaptığım kaneviçede bile kendi ismim ve soy ismimin baş harfini kalp içine alıp o şekilde yapmışım ne alakaysa kızlık soy ismimde Yyle başlıyor yani...O rüyayı görünce bütün herkese bu isimde biriyle evleneceğim dedim bilmeyen yoktur rüyamı...Şuan evliyim ama o kişi bu kişi değil ad soyad hiçbir alakası yok acaba kaderimde böyle biri mi var.?..Yoksa ben mi abartıyorum?...
Güncelleme:Merak edenlerin dikkatine:))Eşimle şükür problemim yok nabız yoklamak istedim sadece gayet güzel yanıtlar aldım teşekkürler:))
Yaş 24:))Alt tarafı bir rüya. Neden bu kadar abarttın ki?? Bir de rüyanı bilmeyen yokmuş. Yaş kaç pardon??
:) özel olacak ama sevmeyerek mi evlendin??Yaş 24:))
Merhabalar güzide kk hanımları.Güzel bir giriş yapmak istedim çünkü önceki konularımın üzerimde oluşturduğu iticilikten dolayı konumun saçmalığı psikolojime bağlansın istemedim...
Görücü usulü oldu üç ay nişanlı kaldık sevdim yani iyi biri:):) özel olacak ama sevmeyerek mi evlendin??
ne kadar konu açıyorsun ne dertli hatunsun morsever25