• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Y'' harfine olan takıntım...

Merhabalar güzide kk hanımları.Güzel bir giriş yapmak istedim çünkü önceki konularımın üzerimde oluşturduğu iticilikten dolayı konumun saçmalığı psikolojime bağlansın istemedim...
Birkaç yıl önce rüyamda ismi Y ile başlayan biriyle nişanlı olduğumu gördüm...O kişiyide gördüm rüyamda hatta ismini nerden gördün diyeceksiniz rüyamdaki alyansın içinde yazıyordu...Bu Y harfi heryerde karşıma çıktı yıllar önce okulda yaptığım kaneviçede bile kendi ismim ve soy ismimin baş harfini kalp içine alıp o şekilde yapmışım ne alakaysa kızlık soy ismimde Yyle başlıyor yani...O rüyayı görünce bütün herkese bu isimde biriyle evleneceğim dedim bilmeyen yoktur rüyamı...Şuan evliyim ama o kişi bu kişi değil ad soyad hiçbir alakası yok acaba kaderimde böyle biri mi var.?..Yoksa ben mi abartıyorum?...
Güncelleme:Merak edenlerin dikkatine:))Eşimle şükür problemim yok nabız yoklamak istedim sadece gayet güzel yanıtlar aldım teşekkürler:))
Önceki konularına bakarsak sen cidden takıntılı birisin. Eşinle mutluysan sanane Y den 29 harften pehh

Belki oglunun adini o isim koyarsin? Mutluyken esinle kalkip boyle sacma bi yakistirmayi (kaderimde oyle biri varmi acaba) demeyi nasil yakistirabiliyosun aklina fikrine vede hatta zikrine. insanin fikri neyse zikride o olurmus. soyledigin sozlere dikkat et derim ben.

Gereksiz bi takinti. Bazen gercekten insanlari sarsip 'hakkaten derdinmi yok senin' diyesim geliyor.

Belki oglunun adini o isim koyarsin? Mutluyken esinle kalkip boyle sacma bi yakistirmayi (kaderimde oyle biri varmi acaba) demeyi nasil yakistirabiliyosun aklina fikrine vede hatta zikrine. insanin fikri neyse zikride o olurmus. soyledigin sozlere dikkat et derim ben.

Gereksiz bi takinti. Bazen gercekten insanlari sarsip 'hakkaten derdinmi yok senin' diyesim geliyor.
6 yaşındaki çocuğu takıntı yapmış bence sen bi dr gözük yada yeni uğraşlar bul kendine :KK76:

Bende evlenmeden önce buna benzer bir rüya görmüştüm,s harfiydi benimkide ama eşimin s harfiyle hiç alaksı yok yani olur boyle şeyler,esinle mutluluğun daim olsun..

Umarım sevgili kuzenim foruma üye değildir :rolleyes:

Ama anlatmazsam çatlarım :KK70:

Seneler seneler evvel (25 sene kadar evvel) kuzenim evlilikle kafayı yemişken , bana istihareye yatsana benim için dedi.

İyi dedim .

Gece uyku tutmadı , tv açtım . Akranlarım bilir o dönemin yegane ulusal kanallarından biri gece açık hava konseri yayınlardı . Bende X bir şarkıcımıza denk geldim . Dinleye dinleye uyumuşum :uykucu::uykucu:

Tabii rüyamda o şarkıcı abimizi gördüm :cool: :cool:Bundan sonrasını ne siz sorun ne ben söyleyeyim .

Kuzenim yıllarca onunla evleneceğini hayal etti , hayali geçti ... fanı oldu ...fanı geçti ... adım adım izledi adamı ...adam evlendi ... hala umutlu :rolleyes:

İşte rüya diyip geçmek lazım bazen . (evet hala evlenmedi , sebep bu mu bilmiyorum :KK69: )

Sana gerçek bi meşguliyet lazım banabenigeriver banabenigeriver :işsiz:

Gün geçmiyor ki kk de bi konu acmayasin..
Konularınina bakmadim ama benim rastgeldiklerim, hep esin ve onun ailesiyle ilgili. Dahası, aksini iddia etsen de esinle gerçekten 'mutlu' olduğuna inanmıyorum. Bunu mesajlarından net anlıyorum. Eşini ve evliligini tanımlarken söylediklerin klasik suya sabuna dokunmayan ve durum bildiren yorumlar; iyi biri, aramızda sorun yok gibi.
Bu 'y' harfi "şeysi" de, bunun son kanıtı. Oysa yeni evli biri hayatının baharıni yaşıyordur. Ve kelebek misali uçuşur. Simdi karakter olarak öyle biri değilim diyeceksin, ne demek istediğimi gayet iyi anladın.:kahve:

Konunun sonuna her ne kadar ben sizi denedim istediğim gibi cevaplar aldım diye yazsan da, akl-i selim biri, bunun bi lüzumsuz bi hareket olduğunu bilir.

Son düzenleme:
Sana gerçek bi meşguliyet lazım banabenigeriver banabenigeriver :işsiz:

Gün geçmiyor ki kk de bi konu acmayasin..
Konularınina bakmadim ama benim rastgeldiklerim, hep esin ve onun ailesiyle ilgili. Dahası, aksini iddia etsen de esinle gerçekten 'mutlu' olduğuna inanmıyorum. Bunu mesajlarından net anlıyorum..
Bu 'y' harfi "şeysi" de, bunun son kanıtı.

Her ne kadar ben sizi denedim istediğim gibi cevaplar aldım desen de, akl-i selim biri, bunun bi lüzumsuz bi hareket olduğunu bilir.
Bu kkdaki kadınlar ajan ajan En Büyük KK

Bu kkdaki kadınlar ajan ajan En Büyük KK
Valla bu hanımın birkaç konusunu okudum ve mesajlar yazdım. O da benim yazdığım sorduğum şeylere cevap verdi. Onun sonucunda vardiğim kanı, bu. Aksiyse durum ne ala, keşke benim kuruntum olsa. Lakin konuları okuyan birçok kişinin aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.

Valla bu hanımın birkaç konusunu okudum ve mesajlar yazdım. O da benim yazdığım sorduğum şeylere cevap verdi. Onun sonucunda vardiğim kanı, bu. Aksiyse durum ne ala, keşke benim kuruntum olsa. Lakin konuları okuyan birçok kişinin aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.
Ben diger konularını pek okumadim açıkcası ama böyle tespitlerin her zaman arkasındayim.

Zaten biz ona kocan seni bırakır böyle giderse daha 2 aylık evlisin zamanla değişir diyoruz, kendiside aman çok umrumda ayrılırsak ayrılırız havasında zaten mor'un ayrılmak istediğini düşünüyorum ayak yapıyor :kahve:
Çıkıp kocasına benim kaderimde Y var boşanmak istiyorum derse şaşırmicam hoş kendisini bu kafayla kim çeker bilemem :işsiz:

Zaten biz ona kocan seni bırakır böyle giderse daha 2 aylık evlisin zamanla değişir diyoruz, kendiside aman çok umrumda ayrılırsak ayrılırız havasında zaten mor'un ayrılmak istediğini düşünüyorum ayak yapıyor :kahve:
Çıkıp kocasına benim kaderimde Y var boşanmak istiyorum derse şaşırmicam hoş kendisini bu kafayla kim çeker bilemem :işsiz:
2 aylik mı evliymiş:olamaz:
Tam şimdi laylaylom zamanları aslında :KK53:
Severek evlenmediyse demek ki:KK51:

Evet o benim de dikkatimi çekti. Soyle davranma, esin bi sure sonra bu halinden sıkılacak senden uzaklaşacak dediler. Ben onu senelerce beklemedim ki kaybetmekten korkayim diye bi şey dedi.. Eşine ve evliliğine bakış acisi bu işte malasef. :110:

Sonra da çıkıp yoo iyi bi evliligimiz var, sorun yok, mutluyum diyince muamma oluyor..

Back
X