• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Y'' harfine olan takıntım...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Merhabalar güzide kk hanımları.Güzel bir giriş yapmak istedim çünkü önceki konularımın üzerimde oluşturduğu iticilikten dolayı konumun saçmalığı psikolojime bağlansın istemedim...
Birkaç yıl önce rüyamda ismi Y ile başlayan biriyle nişanlı olduğumu gördüm...O kişiyide gördüm rüyamda hatta ismini nerden gördün diyeceksiniz rüyamdaki alyansın içinde yazıyordu...Bu Y harfi heryerde karşıma çıktı yıllar önce okulda yaptığım kaneviçede bile kendi ismim ve soy ismimin baş harfini kalp içine alıp o şekilde yapmışım ne alakaysa kızlık soy ismimde Yyle başlıyor yani...O rüyayı görünce bütün herkese bu isimde biriyle evleneceğim dedim bilmeyen yoktur rüyamı...Şuan evliyim ama o kişi bu kişi değil ad soyad hiçbir alakası yok acaba kaderimde böyle biri mi var.?..Yoksa ben mi abartıyorum?...

Ben de ruyamda yolda yururken yan tarafimdaki duvarda a harfini gordum bekarken.o ruyadan sonra herkese benim evlenecegim kisinin adi a ile baslayacak diyodum.:KK70:ama a ile baslamiyor esimin ismi.onun icin bence de abartiyosun.ustelik sen evlenmissin de niye hala ruyaya takildin kaldin esinle mutlu degil misin ?

Sakın yanlış anlamayın ama , genel olarak zaten takıntılısınız.
Çok sabit fikirlisiniz her konuda, sizinki kararlılık değil, sabit fikir.

Bi de evet bence de çok fazla vaktiniz var,buna takıntılarınız da eklenince kafanızda kurup kurup duruyorsunuz.

Kimdi hatırlamıyorum ama , bir üyenin kıymetli bir önerisi vardı sizin için , kitap okuyun Nooption Nooption miydi acaba , değilse özür dilerim.
Lütfen herşeye bu kadar anlam yüklemeyin.

Böyle mistik şeylere gerçekten inanıyorsunuz ya hemde bu çağda bu gelişmeler bu bilim bu teknolojiyle valla sadece ağzımla gülmüyorum söyleyeyim. Yahu neredeyse cevaplanmayan soru kalmayacak hala mı ya ciddi mi yani

Bende ruyamda nisan davetiye kartimda suleyman diye bi isim gordum. Ve azda olsa animsiyorum ruyamdaki evlendigim kisinin simasini. Daha evlenmedim. Hayirlisi..

Ama sen birazcik gec kalmamismisin be kuzu? Evlendikten snrami ogrendin adamin bas harfinin Y olmadigini? Neden simdi soruyosun bu soruyi kendine? Flort ederken, nisanliyken nerdeydi aklin?

Back
X