xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooooooo bende perşembe istedim seninki daha gelmediyse benimki oooooooooooooooo
ben batıkentteyim sen?

ben keciorendeyim canim. bugun de gecti hala yok:gitme:

bende ankaradayım cmtesi günü istedim gelmedi henüz 1 hafta oldu nerdeyse offff şansızım işte burdada buldu beni:çok üzgünüm:

walla anlamadim ben de canim... acaba sehir ici kargolarini biriktirip bir kere de mi yolluyorlar nedir? :bbo:

bende ankaradayim canlarim cuma istedim sali geldi zemuszemus üstelik dagitim yeri ceyhun atif kansuda bende cevizlideredeyim yani 15 dakika mesafe var aramizdaaaa.s

sen cok sansliymissin canim.. gule gule kullan:lepi:

kızlar bişi sorcam bizim orda bi abla var oda istiyo bundan ama iletişim formunda firma bilgileri fax falan yazıo kendisi çalışmıoda .. bide o şıkların kenarında yıldız var yani mecbur doldurucak çalışmayan arkadaşlar nasıl yaptı acaba bi yardımcı olsa ..

Ben dolduralı bır hafta oldu hıÇ bıŞıy gelmedı

arkadasim o iletisim kutusundaki isaretlenmesi sart olan secenekler..
Adı Soyadı * Adres * Telefon * E-posta * bunlar sart bunlarida zaten doldurabilir eposta adresi yoksa sen kendi adresini ver sadece gerci mail göndermiyolar ama sart diye yaz gitsin mesaj kutusunada numune parfüm istiyorum kargo ücreti bana aittir yaz alttanda bizi nerden buldunuz secenegini isaretle gönder yani illa calisiyo olmasi gerekmez umarim aciklayici olmustur....

gelmediiiiii:çok üzgünüm: artık umudumda yukk gelmezz dahada

bende perşembe günü istemiştim gelmedi daha gelmicek herhalde zaten bendeki bu şansla gelse şaşardım Çok üzgünüm çoook

Ben perşembe istemiştim p.tesi gelmişti..sonra arkadaşada cuma istedik onunda salı geldi..neye göre yollayıp yollamıyolar bilmyorum..sonuçta kargoyla yolluyolar kargoda heryere gider..başka bi durum var bunda..ya form ulaşmıyo..ya adresi burdan yada ordan yanlış dolduruyolar..ya sıra gelmedi belki hala..v.s.

bende geçen hafta bugün istemiştim banada gelmedi
ama ben parfm siparişimi geri çektiğimi çin gıcıklığına göndermemiş olabilirler kaydirigubbakcemile3

çok saol cnm ya valla açıklayıcı oldu onlarada dolduram bari :)

Valla bana da gelmedi, ne zaman istediğimi bile unuttum ama bir haftayı geçti:) Gerçi ben şubenin adresini verdim, özellikle de not yazdım telefon ihbarlı olsun diye ama arayan soran olmadı

Valla bana da gelmedi, ne zaman istediğimi bile unuttum ama bir haftayı geçti:) Gerçi ben şubenin adresini verdim, özellikle de not yazdım telefon ihbarlı olsun diye ama arayan soran olmadı

aynen bende oyle yaptım canım ama saten gelse kargo arıyor paketınız geldı dıe gondermemıslerdır benım de bır hafta oldu ben umudu kestım bıle

gelmiyiiiiiiiiiimafoldumben 9 gun oldu artik!

hemserilerine boyle yapiorlar ya ne diyim:umursamaz:....

ben de artık ümidimi kesmiştim ama 10 gün sonra yolladılar.3,5tl ödedim.Coco madmezel jador ve escada güzel kokuyor ama kremler pek güzel değil.Beklemeye devam ein hala yollama ihtimalleri var

ya bende perşembe istedim bu gün salı hala yok acaba kaldırdılarmı bu numune olayını yaa ..

ya bende perşembe istedim bu gün salı hala yok acaba kaldırdılarmı bu numune olayını yaa ..

valla bende cuma istemistim...sali oldu göndermediler..
bende sali günü gene form doldurdum..kaydirigubbakcemile3( biliyorum cok yuzsuzum ama )persemde günü elimdeydii....:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…