ooooooo bende perşembe istedim seninki daha gelmediyse benimki oooooooooooooooo
ben batıkentteyim sen?
bende ankaradayım cmtesi günü istedim gelmedi henüz 1 hafta oldu nerdeyse offff şansızım işte burdada buldu beni:çok üzgünüm:
bende ankaradayim canlarim cuma istedim sali geldi zemuszemus üstelik dagitim yeri ceyhun atif kansuda bende cevizlideredeyim yani 15 dakika mesafe var aramizdaaaa.s
kızlar bişi sorcam bizim orda bi abla var oda istiyo bundan ama iletişim formunda firma bilgileri fax falan yazıo kendisi çalışmıoda .. bide o şıkların kenarında yıldız var yani mecbur doldurucak çalışmayan arkadaşlar nasıl yaptı acaba bi yardımcı olsa ..
Ben dolduralı bİr hafta oldu hİÇ bİŞİy gelmedİ
Ben geçen çarşamba gönderdim gelmedi .
Hiç uımudum çok gerçi geleceğinden
bende perşembe günü istemiştim gelmedi dahagelmicek herhalde zaten bendeki bu şansla gelse şaşardım Çok üzgünüm çoook
arkadasim o iletisim kutusundaki isaretlenmesi sart olan secenekler..
Adı Soyadı * Adres * Telefon * E-posta * bunlar sart bunlarida zaten doldurabilir eposta adresi yoksa sen kendi adresini ver sadece gerci mail göndermiyolar ama sart diye yaz gitsin mesaj kutusunada numune parfüm istiyorum kargo ücreti bana aittir yaz alttanda bizi nerden buldunuz secenegini isaretle gönder yani illa calisiyo olmasi gerekmez umarim aciklayici olmustur....
Valla bana da gelmedi, ne zaman istediğimi bile unuttum ama bir haftayı geçti:) Gerçi ben şubenin adresini verdim, özellikle de not yazdım telefon ihbarlı olsun diye ama arayan soran olmadı
ya bende perşembe istedim bu gün salı hala yok acaba kaldırdılarmı bu numune olayını yaa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?