• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bende cuma istemistim...sali oldu göndermediler..
bende sali günü gene form doldurdum..kaydirigubbakcemile3( biliyorum cok yuzsuzum ama )persemde günü elimdeydii....:jeyyar:

allah napmasın seni yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bendemi öle yapsam acaba yaa .. bide komşularımada isticektim hee daha benimki gelmedi yaa :)

banada 10 gün sonra yolaldılar tam ümidimi kesiştim.Burberry , escada ,,jador , coco madmazel yollamışlar escada hariç diğerleri gayet güzel.

Merhabalar,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Numune ürün gönderiminde kargo masrafları müşterilerimize aittir. 4–5 TL arasında ücreti değişmektedir. Eğer düşünüyorsanız size ulaşabileceğimiz adres ve telefon bilgilerinizi tam olarak vermenizi rica ederiz.Ürünlerimizden memnun kaldığınız takdirde online satış sistemimizden faydalanabilirsiniz.Gönderilen numuneler ikinci bir defa gönderilemiyor.Ayrıca kargo masraflarını kabul ediyorum şeklinde belirtmeniz gerekmektedir
bu geldı bır daha doldurmam gereıyor mu anlamadım

parfumlerın adları ne.. parfumlerı tanıtırmısınız bıraz

Merhabalar,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Numune ürün gönderiminde kargo masrafları müşterilerimize aittir. 4–5 TL arasında ücreti değişmektedir. Eğer düşünüyorsanız size ulaşabileceğimiz adres ve telefon bilgilerinizi tam olarak vermenizi rica ederiz.Ürünlerimizden memnun kaldığınız takdirde online satış sistemimizden faydalanabilirsiniz.Gönderilen numuneler ikinci bir defa gönderilemiyor.Ayrıca kargo masraflarını kabul ediyorum şeklinde belirtmeniz gerekmektedir
bu geldı bır daha doldurmam gereıyor mu anlamadım

canım demekki sen bilgilerini tam olarak girmemişsin ve ayrıca bu msjla öğreniyoruzkiiiiii hala numune gönderiyorlarr :lepi:

sen formu tam olarak bir daha doldur tatlım

günaydın
ben de 14 temmuzda istedim az önce geldi. kargo 3,5 tl. 8 adet bay-bayan parfüm numunesi ve 5 adet salyangoz kremi numunesi kaydirigubbakcemile2

kızlar benimkide az önce geldi geçen perşembe 16 sında istedim bu gün geldi tam bi hafta ..
yalnız ben gelen kokulara bayıldım yaa 5 bayan 3 erkek 5 tanede krem yollamışlar şimdi isimlerini ve kodlarını yazıyım ..

BAYANLAR

B072- burbery weekend
B086 - paris
B155 - tropical punch
B174 - escada collection
B264 - grant

ERKEKLER

E031 - polo blue
E062 - hugo
E169 - lacoste red

burbery weekend kullanmıştım daha önce.. escada nında magnetizm olanını kullanmıştım ama bu collection da güzelmişama diğerlerini denememiştim bu numuneler iyi oldu daha paketi açmadan ofiste koku yayıldı erkek parfümü lacoste red azıcık dökülmüş iyi kapamamışlar sanırım buram buram parfüm kokuyorum ya kaydirigubbakcemile3 konuyu açıpta bizi bilgilendiren arkadaşa çook tşkler..

Back