• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cuma günü istedim hala göndermedi pisler :dilcikar:

heheyttt ben persembe istedim dün sabah geldi..:sm_cool:bi tanesine bayildim barkoduna bakmadim hangi parfüm diye ama cok cici:sm_cool:

bende az önce istdim bakalım gelecek mi inş güzeldir gelen kokular.

bende p.tesi akşam istedim hala gelmedi....yarında gelmezse umudu keserim...

bende istedim bakalım gelecekmi hiç göndercez diye mesaj gelmedi onay mesajıda gelmedi

cnm neden geri çektin? ne takıldı kafana?

ben parfüm siparişinde bulunmuştum numunede istedim o duruyor
d&p diye açık parfümeri var bulunduğum yerde iyi yorumlar geliyor
ordan almayı düşünüyorum hem koklama gibi bir seçeneğimde var pişman olursam
kokusunu sevmezsem diye düşündüm

walla kızlar bende gaza geldim dün bende numune talebi yolladım.hadi hayırlısı.

ankarada ikamet edip de numune isteyeniz oldu mu acaba? ben pazar gunu istemistim ama hala ses yok:sinifsinif: yani sehir ici kargoyla gondermek 1 gunden fazla surmemeliydi. acaba cok mu tembel buldular beni ne? ondan mi yollamiyorlarsenağlama?

ooooooo bende perşembe istedim seninki daha gelmediyse benimki oooooooooooooooo
ben batıkentteyim sen?

ankarada ikamet edip de numune isteyeniz oldu mu acaba? ben pazar gunu istemistim ama hala ses yok:sinifsinif: yani sehir ici kargoyla gondermek 1 gunden fazla surmemeliydi. acaba cok mu tembel buldular beni ne? ondan mi yollamiyorlarsenağlama?

bende ankaradayım cmtesi günü istedim gelmedi henüz 1 hafta oldu nerdeyse offff şansızım işte burdada buldu beni:çok üzgünüm:

bende ankaradayım cmtesi günü istedim gelmedi henüz 1 hafta oldu nerdeyse offff şansızım işte burdada buldu beni:çok üzgünüm:

bende ankaradayim canlarim cuma istedim sali geldi zemuszemus üstelik dagitim yeri ceyhun atif kansuda bende cevizlideredeyim yani 15 dakika mesafe var aramizdaaaa.s

kızlar parfume para ödemıpz demi emin misiniz bende isticem

Back