xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende gecen hafta mesaj gÖndermıstım bugÜn geldı parfÜm ve krem konuyu aÇan arkadaŞa teŞekkÜrleerr

numune gönderimi zamanla sınırlı değil yani ne zaman istersen o zaman gönderirler yerimseniben

ben cumartesi formu doldurup yolladım ama bakalım bu hafta içinde gelecek mi?

:a015:arkadaşlar salyangoz kreminin neye yaradığını bilmiyordum araştırdım ve sizinle paylaşıyorum
Salyangozlar binlerce yıldır dünyamızda varlıklarını sürdürmektedirler. Eski yunan döneminde Hipokrat, Zesos ve Pliny gibi bilginler salyangozları cilt problemlerinde ve birçok rahatsızlığın tedavisinde kullanmışlardır. Öyle ki, salyangoz eczanelerin sembolü haline gelmiştir.

Salyangoz çiftliklerinde çalışan işçilerin ellerindeki sıradışı yumuşaklık ve salyangoz kafesleri yüzünden zaman zaman ellerinde oluşan küçük kesiklerin, herhangi bir yara izine meydan vermeden düzelmesine bilim adamalarının ilgisini çekmiştir.

Salyangozlar, dokularını kendileri tedavi edebilen ve kabukları kırıldığında yerine yenisini üretebilen canlılardır. Aslında, dokularının oluşmasını sağlayan o güçlü etki, salyangozun doğal yollarla arkasında bıraktığı salgının özelliğidir. Özel bitki özleriyle desteklenen krem, içeriği sayesinde hücre yenileme özelliğine sahiptir. Erica Salyangoz Salgı Özlü Krem, cilde canlılık ve yumuşaklık vererek pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar. Güneş ışığından koruyunuz. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Salyangoz Salgı Özlü Kremin Faydaları

· Sivilcenin neden olduğu izler,

· Çatlak izleri,

· Yara izleri,

· Doğum sonrası cilt çatlakları,

· Traş sonrası kabarıklıkların giderilmesinde etkilidir.

· Anti-aging (Ciltte yaşlanmayı geciktirici etki)

· Kuru ciltlerdeki pürüzler,

· Ciltde pürüzsüz ipeksi bir görünüm ve yumuşaklık sağlar.

Kullanım Şekli

Erica Salyangoz Salgı Özlü Krem, cilt temizlendikten sonra uygulanılacak yüzeye günde 2 veya 3 defa az miktarda ince tabaka hlainde masaj yaparak tamamen emilene kadar uygulayınız. Serin ve kuru bir yerde ağzı kapalı şekilde muhafaza ediniz. Dermatolojik olarak test edilmiştir.:a015:

Son düzenleme:

acaba gerçekten çatlaklara iyi gelir mi? denemek lazım CADIARZU

arkadaşlar bende cuma günü gönderdim mesajı hala gelmedi .
cuma günü isteyipte gelen varmı aranızda ?

ben de geçen hafta ıcınde ıstemıstım ama gelmedı..

salyongonz kremimi :1shok:
istemez prafümleride kalsın :umursamaz:
ama düsünüp paylaşman çok hoş tşkler opuyorumnanaktan

ya evde kimse olmassa nolacak ya geri götürmesinlerrr kimse yok diyeekaydirigubbakcemile3 üzülürüm vallaaa:çok üzgünüm:

gelip evde kimseyi bulamazlarsa kapıya post it tarzı bir kağıt bırakıp kargonu en yakın şubeye geri götürürler canım sen o kağıtla beraber gidersen kargonu alabilirsin ama bildiğim kadarıyla şubede 1-2 gün bekliyor çok uzun süre değil, ondan sonra göndericiye iade oluyor...

Son düzenleme:
cuma günü istediğim numuneler dün geldi. kargo ücreti 3,5 tl. paket içerisinde 5 erkek, 3 kadın parfümü olmak üzere toplam 8 koku ve 5 salyangoz kremi var.
konuyu açıp bizi haberdar eden arkadaşa teşekkür ediyorum.

Yaaaaa ama bende perşembe günü istek yaptım gelen giden yoooook.Valla bunlar çifte standart yapıyor.klava:

salyangoz kremi çok yağlı.her cilt tipine uygun yazıyor ama ben kullanmam.cildi yağlı olanlar yüzüne sürmesin bence

arkadaşlar bana e.mail olarak az önce bu yazı geldi sizede gelmişmiydi böyle bir yazı nereye ne yazıcam çözemedim açıkçası...

(Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Numune ürün gönderiminde kargo masrafları müşterilerimize aittir. 4–5 TL arasında ücreti değişmektedir. Eğer düşünüyorsanız size ulaşabileceğimiz adres ve telefon bilgilerinizi tam olarak vermenizi rica ederiz.Ürünlerimizden memnun kaldığınız takdirde online satış sistemimizden faydalanabilirsiniz.Gönderilen numuneler ikinci bir defa gönderilemiyor.Ayrıca kargo masraflarını kabul ediyorum şeklinde belirtmeniz gerekmektedir.)

iletişim bölümünde numune isteğinizi yazarken kargo ücretinin size ait olduğunu kabul ettiğinizi de yazmanız gerekiyor anladığım kadarıyla. ben bu şekilde yazmıştım ve mail ile dönmediler direk gönderdiler.

benim numunelerim geldi biras önce konu sahibi arkadaşıma teşekkür ederim opuyorumnanaktan

bende göndermiştim persembe günü bugün geldi parfümlerimzemuszemus b106(naomi campbell) harika bi kokusu var hemen büyügünü sipariş ettim:icecream: bide bu salyangoz kremleri orjinal mi yoksa onlardamı kendi üretimleri şimdi yüzüme gözüme sürerim alerjik olurum felan kullanan varmı:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…