• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana geldı bugun..4 erkek 4 tane bayan ve salyongoz kremı..

kargo sadece 3 tl :)

bana geldı bugun..4 erkek 4 tane bayan parfumu ve salyongoz kremı..

kargo sadece 3 tl :)

parfümler 3 ml civarıo sanırım bana bugün geldi kokular ağıryağlı geldi ama benim istediklrim kışlıktı belki de ondan. ama 212sexy yi beğendim.

ya bi bana gelmedi yaa üfff :(((( cmtesi istedim taa kaç gün oldu hala yok ortada:dilcikar:
bide ankaradayım en erken bana gelmesi lazımdııı:dilcikar:

arkadaşlar bugün benimki geldi.
5 bayan, 3 erkek parfümü, 5 tanede salyangoz kremi geldi.
yurtiçi kargoyla 3,5 tl ödedim.
konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.vereliniortak

cumadan beri ne gelen var ne giden mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
beklilyorum bakalım gelecekmi:gitme::gitme:

Son düzenleme:
kızlar bende istetdim parfüm 212 woman istetdim inşallah güzel çıkar ya
şimdiden pişman oldum bu kokuyu bilen varmı içinizde birde 100 ml istedim yanında 30 ml bedava geliyor
kullanan varsa acil öneri bekliyorum mafoldumben

kızlar bende istedim bugün bakalım ne zman gelicek özellikle salyangoz kremini denemek istiyodum en çokta onun için sipariş verdim bakalım inş gelir ..

arkadaşlar bana e.mail olarak az önce bu yazı geldi sizede gelmişmiydi böyle bir yazı nereye ne yazıcam çözemedim açıkçası...

(Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Numune ürün gönderiminde kargo masrafları müşterilerimize aittir. 4–5 TL arasında ücreti değişmektedir. Eğer düşünüyorsanız size ulaşabileceğimiz adres ve telefon bilgilerinizi tam olarak vermenizi rica ederiz.Ürünlerimizden memnun kaldığınız takdirde online satış sistemimizden faydalanabilirsiniz.Gönderilen numuneler ikinci bir defa gönderilemiyor.Ayrıca kargo masraflarını kabul ediyorum şeklinde belirtmeniz gerekmektedir.)

ben de böyle birşey yazmadım numune isterken hiç aklıma bile gelmedi :1shok: bana ne böyle bir mail ne de numune geldi cumartesi gecesi istemiştim en erken pazartesi yollayabilirler zaten biraz daha bekleyeyim bakayım...kaydirigubbakcemile4

perşembe istedim cumartesi 3,5 ytl kargo karşılığı elime geldi bende şaşırdım

Back