Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkilerde bugün geldi. Beklediğimden hızlı :) 5bayan, 3 erkek parfümü ve kremler...
şansıma istediğim bi chanel parfüm vardı, o da gelmiş sositososito[/QUOTE
kac gun oldu isteyeli canim CADIARZU bende istedimde ne zman gelir diye merak ettimm
perşembe istedim. Cmartesi sabah elimdelerdi. Boyut : standart ince numune tüpünün 3-4 katı kadar alacak minik şişe
perşembe istedim. Cmartesi sabah elimdelerdi. Boyut : standart ince numune tüpünün 3-4 katı kadar alacak minik şişe
saol canm bende cuma istedim bugun pazarya ondan gelmdi demek insallah yarin gelirr
Kızlar mesaj atınca 3 lira gib kargo ücreti alıyorlar yazmışsınız ya, ben öğrenciyim yurtta kalıyorum, yani kargoyu ancak şubeden alabilirim, o işi nasıl yapacağım bileniniz var mı?
cnm ixora dan memnunmusun gerçi bende istedim numunelerini deneyince anlicam ama bizim oraya açıldı ve fiyatı diğerlerinden daha uygun ve çok fazla boy seçeneği var..
Ben 4 senedir kullanıyorum İxoranın parfümlerini canım
Güzel hoş kokusu var
Ama sadece 2 kokusunu beğeniyorum ..kaydirigubbakcemile2
bana gıcık mı oldular ne bir bana gelmemiş anlaşılan
hangileri o 2 kokular? bana bugün numuneler geldi..şuanda üstümde parfüm olduğu için süremedim hergün birini sürüp denicem kalıcılklarını beğenirsem kullanırım artık..tam yolumun üstüne açıldı bitane çok büyükçe bi yer..diğer dolumcularda olmayan çok ufaktan büyüge kadar boyları var birde çok farklı kokuları var mesela avonun bile bazı kokularının dolumlarını yapmışlar..küçük boyları var kalemparfüm şeklinde sanırım 3 lira falandı onlardan değişik kokular alıp denicem..
bende pereşembe günü istedim ama henüz gelen,giden yok.:a015:
Iş yerimdeyin gelen kargolara bakıyorum ama henüz yok.hangi kargoyla gönderiyorlar.
kızlar anasayfadaki formu kaldırmışlar..bitmiş olabilir numune olayı.....
bana gelenlerin kodlarından baktım...estenin 2 kokusu gelmiş biri este pleaures biride este este....diğeri escada gelmiş bunu biliyodum.biride chanel gelmiş bunuda biliyodum..bide obbession femme gelmiş bunu ve esteleri bilmiyorum..denicem bakalım..