• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende şimdi doldurup gönderdim bir de yüzsüzlük yapıp şu kodlardan gönderirseniz sevinirim yazdımkaydirigubbakcemile3 bakalım gelecek mi merak ediyorum kaydirigubbakcemile4

bende gönderdim ama kod numaralarını yazmadım artık ne çıkarsa bahtıma inşallah güzel kokular gelirzemuszemus

Kızlar mesaj atınca 3 lira gib kargo ücreti alıyorlar yazmışsınız ya, ben öğrenciyim yurtta kalıyorum, yani kargoyu ancak şubeden alabilirim, o işi nasıl yapacağım bileniniz var mı?

Benimkilerde bugün geldi. Beklediğimden hızlı :) 5bayan, 3 erkek parfümü ve kremler...
şansıma istediğim bi chanel parfüm vardı, o da gelmiş sositososito[/QUOTE

kac gun oldu isteyeli canim CADIARZU bende istedimde ne zman gelir diye merak ettimm

perşembe istedim. Cmartesi sabah elimdelerdi. Boyut : standart ince numune tüpünün 3-4 katı kadar alacak minik şişe

Kızlar mesaj atınca 3 lira gib kargo ücreti alıyorlar yazmışsınız ya, ben öğrenciyim yurtta kalıyorum, yani kargoyu ancak şubeden alabilirim, o işi nasıl yapacağım bileniniz var mı?

sende parayı şubeye ödersinCADIARZU

benimkilerde geldiiiii..... bende perişembe istemiştim pazartesi geldi..henüz açamadım işyerindeyim ama neler gelmiş kaçtane gelmiş yazıcam hepsini size beğendiğim kokularıda tavsiye edicem..onun dışında kızlar bu salyangoz kremi dedikleri nedir?bilmiyorum ben nasıl kullanılır ne işe yarar..kullanan varmı yazarsanız sevinirim..

cnm ixora dan memnunmusun gerçi bende istedim numunelerini deneyince anlicam ama bizim oraya açıldı ve fiyatı diğerlerinden daha uygun ve çok fazla boy seçeneği var..

Ben 4 senedir kullanıyorum İxoranın parfümlerini canım
Güzel hoş kokusu var
Ama sadece 2 kokusunu beğeniyorum ..kaydirigubbakcemile2

Bu arada benden 3,5 tl aldılar..kargo ankaradan geliyor ben ist dayım buna göre diğer şehirlerden soran arkadaşlarımada bu civarda gelir diye düşünüyorum..sevgiler..

ya evde kimse olmassa nolacak ya geri götürmesinlerrr kimse yok diyeekaydirigubbakcemile3 üzülürüm vallaaa:çok üzgünüm:

Ben 4 senedir kullanıyorum İxoranın parfümlerini canım
Güzel hoş kokusu var
Ama sadece 2 kokusunu beğeniyorum ..kaydirigubbakcemile2

hangileri o 2 kokular? bana bugün numuneler geldi..şuanda üstümde parfüm olduğu için süremedim hergün birini sürüp denicem kalıcılklarını beğenirsem kullanırım artık..tam yolumun üstüne açıldı bitane çok büyükçe bi yer..diğer dolumcularda olmayan çok ufaktan büyüge kadar boyları var birde çok farklı kokuları var mesela avonun bile bazı kokularının dolumlarını yapmışlar..küçük boyları var kalemparfüm şeklinde sanırım 3 lira falandı onlardan değişik kokular alıp denicem..

hangileri o 2 kokular? bana bugün numuneler geldi..şuanda üstümde parfüm olduğu için süremedim hergün birini sürüp denicem kalıcılklarını beğenirsem kullanırım artık..tam yolumun üstüne açıldı bitane çok büyükçe bi yer..diğer dolumcularda olmayan çok ufaktan büyüge kadar boyları var birde çok farklı kokuları var mesela avonun bile bazı kokularının dolumlarını yapmışlar..küçük boyları var kalemparfüm şeklinde sanırım 3 lira falandı onlardan değişik kokular alıp denicem..

228 ve 245 kokularından başkasını beğenmiyorum İxoranın
Hele amor amor var ne ağır kokudur o öyle
Tavsiyem bunlar canım
bende istemiştim ama mesaj kısmına numune istiyorum filan demediğim için gelmedi
Mümkünse gelmesin zaten
Ablama gelen kokular çok kötü 4 lirama yazık..

Bende pereşembe günü istedim ama henüz gelen,giden yok.:a015:
İş yerimdeyin gelen kargolara bakıyorum ama henüz yok.Hangi kargoyla gönderiyorlar.

kızlar anasayfadaki formu kaldırmışlar..bitmiş olabilir numune olayı.....
bana gelenlerin kodlarından baktım...estenin 2 kokusu gelmiş biri este pleaures biride este este....diğeri escada gelmiş bunu biliyodum.biride chanel gelmiş bunuda biliyodum..bide obbession femme gelmiş bunu ve esteleri bilmiyorum..denicem bakalım..

kızlar anasayfadaki formu kaldırmışlar..bitmiş olabilir numune olayı.....
bana gelenlerin kodlarından baktım...estenin 2 kokusu gelmiş biri este pleaures biride este este....diğeri escada gelmiş bunu biliyodum.biride chanel gelmiş bunuda biliyodum..bide obbession femme gelmiş bunu ve esteleri bilmiyorum..denicem bakalım..

şimdi doldurdum formu bakalım ne zmana gelecek ablama da istedim

Şımdı teslım aldım paketımı parfumler neyse de verdıgım kargo Ücretı salyangoz kremı ıÇın feda olsun ;ÇÜnkÜ denemeden almak ıstemıyordum kullanmayacagım bırŞey Çıkarsa hanı boŞa para vermeyeyım dıye

Back