xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
banada geldiiii...3 erkek 4 bayan + salyangoz kremiii numunesiii bisssürü

bugünmü geldi debbie nası bissürü kızz?

numuneler ne kadarlık canım?çok ufak mı?senin seçtiklerin mi geldi?

ben secmedım canım kendılerı yollamıslar ama daha cok klasık olanları yolluyolar sanırım burbberyy.chanel.hugo felan ama guzel yanı fena degıl kokuları

banada bu sabah geldi.
5 bayan parfümü 3 erkek..
salyangoz kremi yok en çok onu istemiştim.
3.550 kargo parası verdim.
kokular acayip kalıcı ben beğendim...

kokular kalıcı ama ben beenmedim pek.. ağır

kızıım bn özellikle belirttim salyangoz kremi olsun ddiee :) çok pis kokulu bişe ama bi faydasını göremedim

benimde geldi 4 kadın parfümü 4 erkek parfümü..salyangoz kremi göndermemişleeeerrrr

iletişim bölümünde 4-5 ytl kargo yazıyor sizce ürünler değermi bu kargo ücretine sonuçta hani açık parfüm bunlar 5 ytl koca parfüm şişesi doluyor?

kızlar geçen hafta bende istemiştim ilk önce taam talebinizi aldık die mail attılar
geçen günde salyangoz kremimiz numunesi bitmiş bu nedenle 15 gün sonra salyongoz kremiyle göndereceğiz die mail atmışlar.

buarada numunelerin boyutları fln nasıl avon numunesi gibi olmasın sonra

bana da geldi.parmak boyunda erkek ve bayan parfüm çeşitleri. roll on şeklinde.bir de salyangoz krem numune şu küçük mendil poşetlerindekinden.
kargo parası 4 ytl vermiştim

banada dün mail geldi salyangoz krem numunesi bittiği için parça parça olmasın diye 15 gün sonra hepsini birden göndericeklermiş

ben şimdi roziye mesaj yolladım ama ülkerden mailiniz gelmiştir diye mail geldi oraya yazmadım ki süprizzzzz sizede böyle oldumu

rozi ülkere bağlı galiba canım zaten banada ordan geldi

teşekkür ederim filizim,bende yanlış mı yaptım demiştim kaydirigubbakcemile3

istediğimiz numunelerin kodlarını biz mi belirtiyoruz yoksa onlar kendi istekleri doğrultusunda mı gönderiyorlar

ben geçen cumartesi istedim. karşı mailde geldi dikkate alınmıştır diye ama hiç bir şey gelmedikaydirigubbakcemile3

bende c.tesi göndermiştim ama hala ne gelen var ne giden :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…