xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben lady s boxa da üye oldum ixora ya da ama ikisinden de bi ses çıkmadı sadece ixora dan bir mail geldi numune gönderilecektir diee.. lady s den size gelirse haber verin olur mu takip ederim:kedi:

arkadaşlar ben lady s boxa da üye oldum ixora ya da ama ikisinden de bi ses çıkmadı sadece ixora dan bir mail geldi numune gönderilecektir diee.. lady s den size gelirse haber verin olur mu takip ederim:kedi:

canım mail için önemsizler kutuna bir bak orada oluyor onay mailin..
mail onayı yaptıktan 4 iş günü içinde paketimiz çıkacakmış yola :)

İxoradan banada paket geldi,haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum yerimseniben
bende bazı arkadaşlar gibi denemek istediğim parfümlerin listesini yapmıştım fakat onlar kendileri belirleyip gönderiyorlar sanırım.5 bayan,3 bay parfüm tester ve 5 salyangoz kremi geldi broşürlerle birlikte.Parfümlerin kalıcılıkları çok iyi. zemuszemus

ixorayada diğerinede üye oldum. bakalım gelişmeleri yazarım sizlerekaydirigubbakcemile5

ne zaman istemiştin canım sen?

Merhaba,

Öncelikle ilginizden ötürü teşekkür ederiz. Salyangoz kremi numunemiz bitmiş bulunmaktadır. Şu anda üretim aşamasında.

15 gün sonra tamamlanmış olacak. Eksik numune gönderimi yapmak istemediğimiz için, kargolarınızı göndermedik. Numuneleriniz

15 gün sonra gönderilecektir.

Bilgilerinize,

canım bu mail geldi bana .....

bende şimdi doldurdum formu bakalım inşallah gelir....

formu doldurduktan sonra şöyle yazdı ekranda:

Teşekkür ederiz! Mesajınız alınmıştır

Değerlendirilip en kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir.

değerlendirsinler bakalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

banada az önce aşağıdaki mail geldi arkadaşlar

Merhaba,

Numune talebiniz tarafımıza ulaştı. Gönderilecektir

banada mail cumartesi geldi ama kargo gelmedikaydirigubbakcemile3

bakın az önce yine bir mail gelmiş.

Merhaba numune talebiniz tarafımıza ulaşılmıştır. gönderilecektir
diye

Son düzenleme:
bu sabah geldi nümünelerim zemuszemus
8 adet 2 si erkek 6 sı bayan hihoyyyt

salyangoz kremi bitmiş arkadaşlar onu yetiştirmeye çalışıyolarmış 15 günü bulurmuş o zaman yollıycaklar..

benımde numunelerım geldi kızlar bugün 3 erkek 6 bayan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…