• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende gönderdim az önce bakalım beğendiğim koku olursa içlerinden alırım parfüm fiyatlarıda uygun gibi duruyor

bende p.tesi doldurdum formu dün mesaj geldi talabiniz alındı numuneleriniz gönderilecektir diyehihoyyythihoyyyt

bakalım ne zaman gelecek zemuszemus

boyutları ne kadar acaba ??

parfümlerin hepsi bayan parfümü olsun diye yazdım mesaja lülülülülülü
birde kodlarını yazdımm laelaelaelaelae
bakalım gelicek mii

istediğiniz kodları göndermiyolar...
ayrıca ben parfümleri beğenmedim orjinallerle alakası yok ve hiç kalıcı değil :umursamaz:
nelerine güvenip numune dağıtıyolarsa :umursamaz:

konuyu açan arkadaşın sayesinde ixora alma gafletinden kurtuldum şahsen...

pazar günü 3.hafta olacak hala ortada bişeycik yok

kızlar az önce formu doldurdum. kargo ücreti 4-5 milyon di mi, fazlasını istemezler umarım. umarım şu salyangoz kremlerden gelir. merakla bekliyorum =) gelmesede canım sağolsun hıhh xD

kızlar bana da numuneler gelmıstı daha oncede yazdım sıze ama ben hıc begenmedım cok hafıf hemen uçup gıdıyor ve orjınallerınden yakından uzaktan alakası yok almak ısteyenlere haber verım dedım testerı bıle koku kalmıyor yaa ne bıcım bısey :olmaz:bargello bunun yanında süpper yane sositososito

kızlar az önce formu doldurdum. kargo ücreti 4-5 milyon di mi, fazlasını istemezler umarım. umarım şu salyangoz kremlerden gelir. merakla bekliyorum =) gelmesede canım sağolsun hıhh xD

kargo ücreti 3 ytl canım benım fazla da etmezler zaten şakkıdı

Bende bugün istedim bakalım gelecek mi? Bir arkadaşım Lacoste touch of pink (B228) kullanıyor. Hem çok güzel kokuyor hemde kalıcı.

bende istedim bugün bakalım ne gelecek. mail gelmedi henüz.

ya bana da krem gelmedi,bide aynı numuneden 2 tane...hiç begenmedimm yaaa:umursamaz:

kremlerin numuneleri bitmişti en son o yüzden gelmemiştir,ama yollarlar heralde kremleride

bana da dün geldi 5 bayan 3 erkek krem benimkinde de yok arkadaşlar :çok üzgünüm: paylaşımın için teşekkürler Zqe

ben isteyeli 2 haftayı geçti ama tık yokkötükedihüso

ben isteyeli 2 haftayı geçti ama tık yokkötükedihüso

arkadaşlar,bana mesaj bile göndermemişlerdi.anında sitemle dolu bi şikayet maili attım.10 dk geçmediki hemen aradılar.çok güleryüzlü bi bayan yetkili konuştu benimle.bazı numunelerimiz bittiği için sizleri 1-2 hafta bekletiyoruz dediler.açıkçası gönlümü aldılar.ardındanda numune gönderim maili atmışlar.bugün yurtiçi kargodan aradılar.espaş kozmetikten kargonuz geldi diye.daha almadım ama müşteri adayları olan bizlerle bu kadar güzel ilgilenmeleri hoşuma gitti.
paketi aldığımda sizlere içinde olan şeyleri yazarım.zemuszemus

Back