• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu parfümlerin boyutları ne yav
bende dün istemiştim bugün mail atmışlar numune ürünleriniz karşı ödemeli kargoyla gönderilecektir diye :delphin:

ben 2.sinide istemiştim ne yazıkki yemeediler mail atmışlar 2.göndermioz die zaten bende şans olsa:bbo:

kızlar lady's box die bişey var bi girip bakın derim bilindik marka parfümlar va bakyaj mazemeri numunesi var mış kargoda bedava

banada geldi arkadaşlar 5 adet bayan 5 adet erkek parfümü ve salyangoz kremi... bu tester parfümlerin boyutu çokta küçük değil yani avonun numune parfümleri kadar değil daha büyük ve ucu bilyeli
b75 ve b172 çok hoşuma gitti.

kızlar bildiğiniz bu tür fırsatlı siteler varsa paylaşın lütfen bir ara bebelac ta duruda filan vardı sanırım ama kalktı...varsa bildiğiniz siteler paylaşımınızdan mutlu oluruz......

Son düzenleme:
kızlar bildiğiniz bu tür fırsatlı siteler varsa paylaşın lütfen bir ara bebelac ta duruda filan vardı sanırım ama kalktı...varsa bildiğiniz siteler paylaşımınızdan mutlu oluruz......

canım doveden tutta nıvea ya jaglere kadar her bir yeri kolaçan ettim
bununlada kalmadım tamek cappy colgate herbir yere daldım çıktım.:roflol:
yok anam yok hiç biyer numune dağıtmıyo..
ahanda böyle oldum valla gezerken kafamçokkarıştı

en son she 14 şubatta bir çok parfüm vermiş...:1no2:
mavi yeşil 1000 tanemi ne plates topu dağıtmış...:kızgın:
geç kaldık :çok üzgünüm:

bi yer buldum kedi köpek maması numunesi dağıtıyo :roflol: onuda sitede evcil hayvanlar bölümüne duyurdum....alkisalkisalkis

ayyy ne beleşçi olduk ayol..delikafadulden
hazır mezar bulsak yatacaz valla...:roflol:

bu arada benim numunelikler hala gelmedi hooooffffff :çok üzgünüm:

ayy kızlaarr valla bende istedim ixoradan bakalım ne cevap verecekler..
başak hangi sitelerde var hemencik süüleyin oralardanda istim.....

takipteyim kıslar:1ninca:
ixoraya ladys box ya yolladım bakalım gelcekmikaydirigubbakcemile4
daha başka duyarsanız süleyin :delphin:

kıslar ixoraya dün akşam başvurmuştum şimdi mail geldi numune talepleriniz tarafımıza ulaştı gönderilecektir diyokaydirigubbakcemile4

Bende numune istedim :dance:
Üstelik istediğim parfümleride sıraladım.. Bakalım ne zaman elime gelicek kaydirigubbakcemile4

şu Lady’s Box için ayrı bir konumu açsak napsak sebeplensin herkes.
burada kaynayıp gidecek bir sayfa sonra...:uhm:

Back