xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün gece de sürdüm yüzüme kremi, gitgide daha beter oluyor galiba.. cildim alışsın geçer diye bekliyorum ama yok, bugün sabah baktım minik minik sivilceler pörtlemiş yüzümde! ben 33 yaşındayım arkadaşlar, sivilce dönemini atlatalı yıllar oldu, ben sivilce nedir bilmem kaç senedir, cildim yağlı olduğu halde üstelik...

kahve-limona geri mi dönsem?
yumurta akıyla balı da denesem?

üfff okulun açılmasına da az kaldı...

bugün kargo geldi kapıya üstüm müsait değildi üstümü giyene kadarda adam gitmişşşşş delikafadulden

bugün kargo geldi kapıya üstüm müsait değildi üstümü giyene kadarda adam gitmişşşşş delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: Ayyy kusura bakmaa canım ama koptum yaaaaaa :roflol:

Kızlar bendee doldurdum formu yüzsüzlük yapıp testrların isimlerini ve kodlarınıda yazdımmmmdelikafadulden

benimki de geldiiii başlığı kim açtıysa Allah razı olsun=) ixora'dan da tabi=)

2 gündür salyangoz kremini kullanıorum gece yatarken
bana gayet iyi geldi sivilcelerimin kızarıklığı biraz olsun gitti

benim de bugün geldi parfümlerim ve kremlerimzemuszemus ama ya istediklerimi göndermemişler farklı gelmiş:umursamaz: neyse tabi yine de konuyu açan arkadaşa ve ixoraya teşekkürü borç bilirimalkisalkisalkis

banada mail gelmiş memnuniyetinizi bildirin numunelerimiz bir kaç gün içinde elinizde olacak die bekliyorum bakalım pazar günü sipariş vermiştim

Konu sahibi arkadaşım;
Benim de numunelerim geldi,8 tane parfüm,5 adet salyangoz kremi numunesi.Sana teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Bana da iyi geldi krem. Yanaklarımda sivilce lekeleri vardı, açılma oldu gibi. Yaş olarak da birbirimize yakınız. Fazla mı sürdünüz acaba, yoğun bir krem çünkü...

meraba kızlar 2 gün önce bu konuyu görüp ixoraya yazmıştım bugün gelmiş bu kadar çabuk beklemiyodum çok şaşırdım delikafadulden rozi ve bioblasada yazmıştım dün roziden mail geldi kargonuz bugün verildi diye merakla bekliyorum :1rolleyes: parfümlerin koskusu pek güzel değil ama olsun konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim a.s.

Bana da iyi geldi krem. Yanaklarımda sivilce lekeleri vardı, açılma oldu gibi. Yaş olarak da birbirimize yakınız. Fazla mı sürdünüz acaba, yoğun bir krem çünkü...

aaa olabilir mi acaba? tekrar mı denesem? belki cilt tiplerimiz farklıdır arkadaşım..benim yüzüm çok yağlıdır, göz altlarımdaki minnacık yağ bezeleri canımı sıktı biraz...olmazsa gözümün altına yaklaştırmadan sadece yanaklarıma ve burnuma süreyim...

Benim benim bir kez kullandığım sir ağda yüzümü mahvetti, sivilce problemi yaşıyorum iki yıldır. Sivilcelerden kalan izlere iyi gibi geldi krem. Bitene kadar kullanmayı düşünüyorum. Miktar olarak az kullanın inşallah size de iyi geliropuyorumnanaktan

ben bir tanesini bitirdim.ve bugün yüzümü incelediğimde çil şeklindeki küçük kahverengi lekelerin azaldığını gördüm.

hangi formu doldurdunuz kızlar ben göremedim bi link verin bana ya..

ıxora yaz google cıkan yerı tıkla ıletısım bolumune numune rıca edıyorum de canm .. ırtıbata gecerler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…