• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende gönderdim bakalım gelir mi bilmem Zqe sana kaç günde geldi kız bende afyon adres verdim de

3 günde geldi bana ilki,ikincisi 5 günde geldi

belli olmuyo desene bence kargoların bölgelere ait günleri var sipariş verdiğimiz güne bağlı yani artık hangi ana denk gelirse ulaşma hızıda ona bağlı ben bugün verdim bakalım ne zmaan gelecek

belli olmuyo desene bence kargoların bölgelere ait günleri var sipariş verdiğimiz güne bağlı yani artık hangi ana denk gelirse ulaşma hızıda ona bağlı ben bugün verdim bakalım ne zmaan gelecek

evet belli değil,mesela istanbuldaki arkadasıma 2 haftada ulasmış bana 3 günde geldi,ama sorun ixorada değil çünkü o hemen gönderiyor sorun kargo şirketinde

banada bu sabah geldiiii.. 12 gün önce sipariş vermiştim
konu sahibi arkadaşa ve ixora ya çok tşkler
5 bayan parfümü 3 de erkek parfümü ve 5 tane de salyangoz kremleri geldi
bayan parfümlerinin kokuları çok hoşuma gitti
B086
B125
B101
B106
B153
E008
E189
E082
içlerinden B106 yı çok beğendim hatta almayı düşünüorum..

Bana da geldi. Önce maille bilgi verdiler. Yorumlarımı iletmemi rica ettiler. Benim şansıma hep sevmediğim kokular denk geldi. weekend, burbery woman sexy grafitti, amor amor, midnight fantasy. Bence çok güzel bir uygulama birde kokuları seçme imkanı olsa...

Salyangoz kremini de yüzümün bir tarafına uyguluyorum bakalım ne olacak.

yaa bişiy söylücem ama aramızda kalsın..ben bu salyangoz kremini 3-4 gündür kullanıyorum, benim cilt zaten yağ içinde, sanki daha çok yağlandırdı yüzümü ve gözümün tam altında iki küçük yağ bezesi çıktı..ilk gün aldırmadım, dedim birkaç gün sonra cilt dengesini bulur elbet..ama hala aynı...dizimin arkasındaki çatlaklara da sürüyorum ama o kısım kuru olduğu için herhangi bi terslik yok görünürde...

şimdi bunlar numune yollarken rica ettiler ya, kullandıktan sonra görüşlerinizi bildirin diye...e şimdi ben memnun kalmadım, böyle böyle oldu desem ayıp olur adamlara değil mi? kırılmazlar mı? :( ama çok iyi geldi falan desem de yalan söylemiş olurum ki bu daha kaka bi hareket olur...

ne yapsam sizce? :(

yaa bişiy söylücem ama aramızda kalsın..ben bu salyangoz kremini 3-4 gündür kullanıyorum, benim cilt zaten yağ içinde, sanki daha çok yağlandırdı yüzümü ve gözümün tam altında iki küçük yağ bezesi çıktı..ilk gün aldırmadım, dedim birkaç gün sonra cilt dengesini bulur elbet..ama hala aynı...dizimin arkasındaki çatlaklara da sürüyorum ama o kısım kuru olduğu için herhangi bi terslik yok görünürde...

şimdi bunlar numune yollarken rica ettiler ya, kullandıktan sonra görüşlerinizi bildirin diye...e şimdi ben memnun kalmadım, böyle böyle oldu desem ayıp olur adamlara değil mi? kırılmazlar mı? :( ama çok iyi geldi falan desem de yalan söylemiş olurum ki bu daha kaka bi hareket olur...

bence gerçek düşüncelerini kibar bi dille söyle neden söylemeyecesinki gerçekten zarar verici bişeyse kremin formülünü içeriğini değiştirsinler hem buraya da yaz ki diğer arkadaşlarımız da senin gibi zor durumda kalmasın canımalkisalkisalkis

bende 4 gündür kullanıorum o kremi her gece temizlenmiş yüzüme az az sürüyorum we yediriorum.zaten krem kalın oldugu için azıcık yetio.ben memnun kaldım mesela karma bi cildim war benimde.demekki degişio kişiden kişiye..

ixora yorum istiyorsa,olumlu yada olumsuz her türlü yoruma acıklar demektir,tabikide gercek düşüncelerini söyleyeceksin,arkadasın da dediği gibi eğer ters giden birseyler varsa kremde formülünü değiştirirler,kremi beğenmediğini felan en ince ayrıntısına kadar anlat,elbet bi acıklama gelir onlardan durumla ilgili a.s.

sebamed tüm ürünlerini kullanırım,doğacak olan bebeğime de tüm ürünlerini sebamedden aldım.ben çok memnunum.ama oranın numune verdiğini hiç duymadım.sanmıyorum vermezler sebamedden.benim bir hafta içinde gelmişti kızlar ixora

Back