• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende gönderdim inşallah gelir opuyorumnanaktan konu sahibine çok teşekkürler Şeniz

geçen pazar istemiştim mail de geldi ama hala tık yok :(

sansiro da numune gönderiyormuş istedim bakalım gelicekmi google sansiro yazın çıkan siteye girin :)

sansironun sitesine girdim ama ordan nereye giricem....

bioblasdan aradılar ordan numune ıstemıstım dergı gndercz fln dedı sabah sabah bısyde dıyemdm=)=)npm dergıyıyaa:D

kızlar valla bende istedim bakalım gelecekmi geldiği gibi yazarım buraya konu sahibine tşk...

sonunda banada geldı ama nerdeyse 1 ay oldu ısteyelı neyse gecte olsa geldı cok begendım parfumlerı kremlerde cok guzel saolsun ıxora

Gecenlerde 2.ciye istemiştim ixoradan yanlış adrese göndermişler kargo geri gitmiş aradılar özür dilediler biraz önce,hatalarını telafi etmek için tüm parfümlerin numunelerinden göndereeklerini ve kargo ücreti ödemeyecemi belirttiler hayırlısı bekliyorum şimdi :roflol::icecream::dance:

demiştim dün aksam geldi numunelerim, oda parfümünekadar,Tesekkürler ixora a.s.

salyangoz kremi çok hoşuma gitti,gözlerime sürüyorum gece,burnumun üstüne de sürdüm bikac kez,soyuldu sanki hafiften derisi yenilendi,işe yarıyor gibi geldi..cok hoş sabun gibi kokuyor:)

evet çok küçük,roll-on var ucunda.ben sevmedim parfümlerini ya bana güzel kokular gelmedi

2 kere de istenmez herhalde zeynep 2.defamı yolladılar..Aşkböcüğü molped,rozi kargo ücreti alıomu?

1.si geldikten sonra istedin herhalde adamlar demedimi gönderdik ya sizxe fln die..:)

Az önce bana bu mail geldi aynen iletiyorum arkadaşlar

Merhaba,
Numune talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. Numuneler gönderilecektir.

Bilgi;

Ürünlerimizden sipariş vermek isterseniz, ???? den siteye giriş yapabilirsiniz.

Sitemize üye olarak ya da üye olmadan sipariş verebilirsiniz. Tüm ürünlerimizi indirimli alabilmek

için, sipariş verirken karşınıza çıkacak olan Satış Temsilci Koduna .......( bu kısım kişiye özel olduğundan sildim arkadaşlar ) yazmanız yeterli olacaktır. ,

( ınternetten alışveriş yapan müşterilerimiz için hazırlanan koddur. )

Bir ürün siparişlerinizde kargo bedelini siz ödemektesiniz. ıki adet ve daha fazla siparişlerde, kargo

bedelini firmamız karşılamaktadır. Sipariş konusunda sormak istedikleriniz olursa, bize yazabilir ya da arayabilir siniz.

Sipariş verdiğiniz ürünlerin ödemesini banka havalesi, kredi kartı ( Bonus Karta peşin fiyatına 3

Taksitle ödeme yapabilirsiniz. ) ve Siparişinizi teslim aldığınız esnada Yurtiçi Kargo’ ya ( Sipariş

Tutarınızın en az 48 TL. olması koşuluyla ) yapabilirsiniz.

Ürünlerimizi kullandıktan sonra, düşüncelerinizi bizlerle paylaşırsanız çok mutlu oluruz.

Ayrıca sizler için satış temsilciliği uygulamasını başlattık. ınternet sitemizden bu konu ile ilgili

detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ürünlerimizi iyi günlerde kullanmanız dileğiyle,

Son düzenleme:
Back