• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde bugün geldi numunelerim. 5 bayan 3 erkek ve 5 salyangoz kremi yollamışlar bana da.
bende herkezin kandilini kutluyorumyerimseniben

benimde bugün geldi numunelerim. 5 bayan 3 erkek ve 5 salyangoz kremi yollamışlar bana da.
bende herkezin kandilini kutluyorumyerimseniben

cnm seninde kandilin kutlu olsun hangi parfümler geldi sana.aynı yollamıyolar sanırım.bana bayan parfümlerinden 261 86 220 72 153 gelmiş özellikle 261 harika yaaa:D

ben annem adına tekrar istemiştim dün ulaştı elime daha öncekilerle aynı 5 tanesi üçü farklı escada falan var ben genel olarak beğendim kokuları

ben annem adına tekrar istemiştim dün ulaştı elime daha öncekilerle aynı 5 tanesi üçü farklı escada falan var ben genel olarak beğendim kokuları[/Q
aynı eve iki kez yolluyolarmı farklı kişiler adına:D

ben annem adına tekrar istemiştim dün ulaştı elime daha öncekilerle aynı 5 tanesi üçü farklı escada falan var ben genel olarak beğendim kokuları

aynı evde farklı isim verince yolluyolarmı tekrar:d

benimde bugün elime ulaştı. çok olmuştu yazalı

bende eksik kalmıyım dedim ve azönce msj gönderdim..msjımda yalakalık diz boyuydu..bakalım yollayacaklar mı?

kızlar bn bi 3 hafta öncesi istemiştim artık yolllamazlar diyodum ama bu sabah geldi kargoyla 5 adet bayan par.3 adet de erkek par.örneği 5 adet de salyongoz kremi örn.yollamışlar.Da bn o salyongoz kremini nasıl uyguluycammmm hiç bilmyda kızlar bi yardımcı oluverinnn.....konuyu açan arkadaşa çok teşek...

Benim de ikinci mesajımdan sonra geldi numunelerim. Sanırım ilkinde kargosu tarafımdan ödenmek üzere ibaresini eklemeyi unuttum. ıkinci mesajımı dün attım, bugün elimdeydi ürünler.

Bayan parfümleri.

Cacharel Amor Amor
Lacoste Pour Femme
Burberry Weekend
Midnight Fantasy Britney Spears
Lancome Miracle

3 erkek parfümü, 5 adet de salyangoz kremi....

Bu durumdan bizi haberdar edenlere teşekkürler. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Benim de ikinci mesajımdan sonra geldi numunelerim. Sanırım ilkinde kargosu tarafımdan ödenmek üzere ibaresini eklemeyi unuttum. İkinci mesajımı dün attım, bugün elimdeydi ürünler.

Bayan parfümleri.

Cacharel Amor Amor
Lacoste Pour Femme
Burberry Weekend
Lancome Miracle

tam 25 gun sonra geldi:1ninca: yukardaki bayan parfumlerinin aynisi.... sukur kavusturuna:delphin:

Benim de ikinci mesajımdan sonra geldi numunelerim. Sanırım ilkinde kargosu tarafımdan ödenmek üzere ibaresini eklemeyi unuttum. İkinci mesajımı dün attım, bugün elimdeydi ürünler.

Bayan parfümleri.

Cacharel Amor Amor
Lacoste Pour Femme
Burberry Weekend
Lancome Miracle

kızlar dün yazmıştım banada geldi diye
ama çok işim olduğu için hangileri olduğunu yazamamıştım
arkadınkilerle aynı sadece 1 tanesi farklı

Cacharel Amor Amor
Lacoste Pour Femme
Burberry Weekend
Calvin Kleın Truth

ama ben beğenmedimm hiçbirini,
sanki kokuların özünde aynı olan bişey varr fisfisfis
çürük gibi bişey kokuyor kokular zamanla
:1no2: ben beğenmedim

benim de ikinci mesajımdan sonra geldi numunelerim. Sanırım ilkinde kargosu tarafımdan ödenmek üzere ibaresini eklemeyi unuttum. Ikinci mesajımı dün attım, bugün elimdeydi ürünler.

Bayan parfümleri.

Cacharel amor amor
lacoste pour femme
burberry weekend
midnight fantasy britney spears
lancome miracle

Bu durumdan bizi haberdar edenlere teşekkürler. Opuyorumnanaktan

banada aynılarından geldi. Salyangoz kremi harika

yaa evet onu soracaktım unuttum kızlar bu salyangoz kremi ne için kullanılıyor tam olarak
ve nasıl

selam kızlarrr bende topiğinizde görüp ixoraya mesaj atmıştım tam 10 gün sonra yani bugün benimde numunelerim geldi
paylaşım yapıp bizi bilgilendiren arkadaşa çok teşekkürlerrr

Back