• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar bu salyongoz kremi nasıl uygulancak cvp verin allah aşkına snra yanlış bişi yapmıyalım:gitme:

ya kızlar bu salyongoz kremi nasıl uygulancak cvp verin allah aşkına snra yanlış bişi yapmıyalım:gitme:

ben yüzüme sürmedim cesaret edemedim kollarıma felan uyguladım biraz yağlı yani az sür,yumusacık yapmasının dışında bi faydasını görmedim sahsenkaydirigubbakcemile2

benimde parfümlerim bugün geldi.. bizi bilgilendiren konuyu açan arkadaşa tekrar tşkler.. ben sipariş vermeyide düşünüyorum ıxoranın sitesinden..

ben ßi yüssüzLük yapıp karq0 ücReti size ait oLck $ekiLde qönderceksnz qöndern Dedim :D ßkaLmmm :)

bana da geldi numuneler
2 hafta geçmişti yazalı tam ümidi kesip tekrar mesaj yazdım ve onun sabahı kargo geldi
yani bu demek oluyo ki 2. kargomda gelcekkaydirigubbakcemile3
ama kokular kalıcı değil:sinifsinif:

neyse buldm kızlarr yolladım bakalım =)) ay cok heycanlı buu ıss cok hosuma gttı ıns gelır.. kargo ucretı verıyoruzz demı

ben yüzüme sürmedim cesaret edemedim kollarıma felan uyguladım biraz yağlı yani az sür,yumusacık yapmasının dışında bi faydasını görmedim sahsenkaydirigubbakcemile2

Ben numuneler geldikten sonra salyangoz kremi ile ilgili bilgi almak üzere siteleri inceledim. Temiz cilde ince bir tabaka halinde sürerek hafif masaj yaparak yedirin, özellikle gece kullanımı tercih edin deniyor. Ben denedim. Gerçekten yumuşacık yapıyor. Etkisini görebilmek için bir süre düzenli kullanmak gerekir herhalde. 5 tane numune geldiği için 15 ml. ediyor. Ben boş bir krem kutusuna koydum tüm numuneleri, bayağı da doldurdu. Bir süre gider diye düşünüyorum.

kızlar ben dün salyangoz kremini uyguladım.. cildimde hiç problem yok sivilce vs.. krem inanılmaz yağlı.. sabah yüzümü yıkadığım halde sanki hala yüzümde birşey varmış gibi hissediyorum..kat kat fondoten sürmüş gibi bir his..

Merhabalar,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Numune ürün gönderiminde kargo masrafları müşterilerimize aittir. 4–5 TL arasında ücreti değişmektedir. Eğer düşünüyorsanız size ulaşabileceğimiz adres ve telefon bilgilerinizi tam olarak vermenizi rica ederiz.Ürünlerimizden memnun kaldığınız takdirde online satış sistemimizden faydalanabilirsiniz.Gönderilen numuneler ikinci bir defa gönderilemiyor.Ayrıca kargo masraflarını kabul ediyorum şeklinde belirtmeniz gerekmektedir.
banada bu geldı kızlarrr gonder deyıp cevapladım oyle yaptınızz demı gelenelerr... cunkuu musterı hızlmetlerındekı bayanın adresı vardı normal sıte adı degıl ??? bırde kac gun ıcınde gelırr

wee kesın gelıyorr kızlarr =)) 1 kacgun ıcınde elınızde olacak dıye cvp geldı smdı denedıkten sonraa yorumlarınızı beklıyoruz falan =)) ay heycanlandım

Back