• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana gelmedi hala ama yorumları okuyunca hepten meraklandım nasıl kokular olucak gelirse diye... aynı gün ablamla iş arkadaşımda doldurdu onlarada gelmedi... inş gelir en azından fikir sahibi oluruz parfümler hakkında çünkü fiyatları çok uygun sitelerine baktımda...

kızlar dün aradılar beni bugün de gönderdiler.valla ben bayıldım parfümler çok güzel.ben de alıcam siteden isteticem.fiyatları çok uygun evet.ama acaba hamilelikte zararı var mıdır ?

kızlar dün aradılar beni bugün de gönderdiler.valla ben bayıldım parfümler çok güzel.ben de alıcam siteden isteticem.fiyatları çok uygun evet.ama acaba hamilelikte zararı var mıdır ?

cnm sen ne zmn sipariş vermiştin ki?ben bugün sipariş verdim ama aramadılar

ben sipariş verdim ve bana gönderdiler sanki alkolü çok fazla geldi bana çok ağır kokusu var ama kalıcı bir koku alışamadım kokularına belkide havanın sıcaklığındandır alışdım daha fresh kokulara kışın kullanmayı düşünüyorum umarım sizler beğenirsiniz.

boşver sm gelmezse gelmesin o kadarda güzel değiller

ay sabah birini üzerime sürdüm iğrançti kokusu 5 taneden birisi güzel kokuyor

hımmm anladım canım

peki sana gelenlerin adları ne idi, birde güzel olan hangisiydi?

evet güzelim orayı dolduruyorsun
kargo ücretini ödemeyi kabul ediyorum, numunelerinizden istiyorum diyosun
o kadar

kızlar ben pazar günü istedim bugün sabah geldi konuyu açan arkadaşa teşekkürleropuyorumnanaktan

arkadaşlar benimkilerde geldi. hatta 15gün önce istemiştim baktım gelmiyo bi şikayet mesajı yazdım,2 tane birden geldi.

cnm şimdi okuma fırsatı buldum konuyu.peki şuan istesek geç kalmış olurmuyuz yani kısa süreli bişeymiydi bu olay????

süreli değil,ne zaman istersen o zaman gönderiyorlar ;) kampanya felan değil yani sans eseri bi mesaj göndereyim dedim öyle gelişti olaylar sonra yayıldısırnaşık şey

kızlaaaaar parfümlerim geldi bi kaçı pek güzel kokmuyo ama bitanesi varki inanılmaz bişey ya çok beğendim b261 mıdnıght fantasy die parfüm.kesinlikle alcam bunu.geldiği zaman kullandım aradan 5 saat geçti hemen hemen.misafir geldi ve parfümün adını sordular eve yayılmış koku harika dediler:)süper yaaa:Dböyle numune ürünler veren başka firmalar olursa onlarıda paylaşalım:D:D:D:D

kızlar tam konuya bakayım yazan varmı diye sayfayı açtımki
kapıdan içeri kargocu girdi
veeeeeeeeeeeeeeeeeeee numunelerim geldi
5 dene bayan, 3 dene erkek parfüm
bide 5 dene salyangoz kremi göndermişler
işte bide bilgi katoloğu gibi bişeyler
ama daha incelemedim kokulra bakmadım kızlar, şimdi yemeğe gideceğim çünkü
öğleden sonra bakınca yazarım hangi kokular ve nasıllar diye

öpüyorum hepinizi şekerlerrr
bu arada hepinize hayırlı kandiller, Rabbim gönlünüze göre versin en hayırlısıyla inşallah Şeniz

Back