• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben ixoranın parfümlerini beğenmedim ya.. bana gelen kokulardanmıydı bilmiyorum ama bugünde anneme gelenlere bakıcam..ama ben beğenmedim genel olarak

benide dün aradılar bize aras kargo yakın forma öle yazmıştım onunla yollayın diye dün bi kız aradı yurtiçiyle çalıştıklarını söledi bir kereye mahsus arasa verebiliriz dedi ok dedim bugün gelicek :D

şimdi doldurdum gönderdim
hai hayırlısı :)

kızlar bana gelenlerden sonra anneme ve arkadaşıma istediklerimizde geldi..elimde birsürü koku oldu..3 tanesi escada collection- bitane coco matmazel- hot coutre- burberry weekend-escada var bitane daha başka - obbession - chanel chance-2 çeşit este lerden var- jadore-grant-bunların dışında belki aklıma gelmeyen bir-iki tane daha vardır..tabi bayada erkek kokularından geldi onlarıda kardeşime verdik..malesef çoğuda bildiğim kokulardan geldiği için pek bi çeşitlilik olmadı benim için..bende dağıtıcam bunları başka arkdşlarada :)

B071 HIPNOTIC POISON CHRISTIAN DIOR( Beklediğim gibi çıkmadı )
B241 SEXY 212 CAROLINE HERRARA ( Hayal kırıklığı )
B231 HYPNOSE LANCOME ( Çok ağır )
B255 ANGE & DEMON GIVENCHY ( Bende orjinali var kötü bir kopya )
B086 PARIS YSL
B220 LACOS.POUR FEMME LACOSTE
B218 AMOR AMOR CACHAREL
B267 PARİS HİLTON PARİS HİLTON
B189 CHANCE CHANEL
B080 J ADORE CHRISTIAN DIOR ( Çiçek kokusu güzel ama ben çiçek kokusu sevmem )
B196 COCO MADEMOISELLE CHANEL
( Bunu sipariş vermiştim eşim çok baygın kışın kullan dedi)Sanırım sevmedi beni kırmamak için böyle söyledi.

dün ixoradan chanel cahnce aldımmm iğrençç kokuyor yaa
kokuyu katletmişler ilk sıktım güzeldi sonra bozuk gibi kokuyor:gitme:parama yazık beee:emir_bebek
:

beni az önce aradılar ... çok ilginç ... kargonuzu bugün gönderiyoruz diye ...
benden başkasını aradılar mı acaba ...

aramışlar eveet şimdi gördüm ... artık pzt tekrar gelirler yarın çalışmıyorum :))

bakalım salyangoz kremleri nasılmış ...

benide aradılar canım kargoya verildi.yarın elinizde olur diye.ilgileri süper.adamlar bedava numune için bile arıyorlar.umarım kremler işe yarar.

ixora sitesine girip
iletişim formunu doldurup numune parfüm istediğinizi kargo ücretinin size ait oldugunu belirtiyorsunuz (kargo ücreti 3 tl) 4ü kadın 4ü erkek olmak üzere testerlerde parfüm ve 5 adet salyangoz kremi yolluyorlar kargo ücreti dışında hiç birsey ödemiyorsunuz ben gecen ay istedim gönderdiler 3 gün içinde parfümlerde oldukça güzel ve kalıcı,sizde denemek istersiniz belki diye yazmak istedimopuyorumnanaktan

parfümlerin ve kremlerin boyutlarını merak eden arkadaslar için;

cnm şimdi okuma fırsatı buldum konuyu.peki şuan istesek geç kalmış olurmuyuz yani kısa süreli bişeymiydi bu olay????

offff kaç gün oldu hala beni ne aradılar. ne kargom geldi.

ya varmı böyle bişey ,insanın herşeyi böyle aksimi olur anlamdımki.ben 10gün önce istek yaptım,benden 2 gün sonrada kardeşim istek yapmıştı.onunki geldi benimki hala yok piyasada.hatta onu dün aradı kargonuzu gönderiyoruz bile dediler.neden beni sallamıyolar bunlar yaaaaaaaa

kızlar ya çoğu istediği parfümüde yazmış öle bişey olurmu:Dadamlar kafalarına göre yollar sanırım.bende isticem siteye girdim iletişim kısmında mesaj yolla var oraya yazıyoruz değil mi????

Back